HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa dobro, valjda i ja smijem komentirat?

smiješ, ali samo ako ćeš drukati na rast, svi ostali komentari su krajnje nepoželjni [emo_plazi]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Naravno da može i ne proći, za domače igraće to je puno novca jer su naučili kupovati jeftino, pogotovo kada država prodaje, ovo je jedan od prvih natječaja gdje država traži cijenu po kojoj su hoteli očito i procjenjeni, tako da ta cijen nije pala sa neba….

a cijena je iznad svih očekivanja ali je natječaj javan i jasan, tko da više, tako da se nitko neće moći buniti da nije imao šansu, a strancima koji su se javili kao zainteresirani je ovo prilika jer su ravnopravni sa ovima domačima što do sada često nije bio slučaj, ja jedva čekam da vidim kako će ovo završiti, moje stajalište inaće znate…[emo_smijesak]

Tko su kupci , još nije procurilo ? Zašto ?

čujem da je jedan iz samobora 🙂

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ne krijem

Naravno da može i ne proći, za domače igraće to je puno novca jer su naučili kupovati jeftino, pogotovo kada država prodaje, ovo je jedan od prvih natječaja gdje država traži cijenu po kojoj su hoteli očito i procjenjeni, tako da ta cijen nije pala sa neba….

a cijena je iznad svih očekivanja ali je natječaj javan i jasan, tko da više, tako da se nitko neće moći buniti da nije imao šansu, a strancima koji su se javili kao zainteresirani je ovo prilika jer su ravnopravni sa ovima domačima što do sada često nije bio slučaj, ja jedva čekam da vidim kako će ovo završiti, moje stajalište inaće znate…[emo_smijesak]

Kratka memorija.
Za KSST država je tražila 7.000 kn i dobila m.d. marijanova.
Sa 600 KSST odletio na 4.xxx,sada je ispod 300.
Vrijeme je za tutanj.

Med i mlijeko se lako pretvori u pelin!!!!!!

a vidi ovog lopine uspoređuje nekakve tamo staklenike sa hotelima LOL

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Umjesto da gubite vrijeme nagađalući po kojoj cijeni će se nadmetati svjetski i domaći kupci , trebali ste gledati nemalo prije na HRT1 nadasve šarmantan film o Dubrovniku od Jiri Menzela , a cijenu ovih bisera pustite na miru da raste .

Lopina daj postaj natjecaj za staklenike, koliko je tamo bilo ponuda? Ni jedna. O cemu pricamo. Ksst je bolje usporediti sa ptkm, diok i slicnim.

taj uspoređuje drenjine i kupine.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

KSST sada je ispod 300.
Vrijeme je za tutanj.

i 200 je puno za staklenike.Jos nije kasno za tutanj.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ovako nesto moze proci samo u dubrovniku.

http://www.seebiz.eu/budva-nista-od-hotela-sa-sedam-zvjezdica/ar-92747/

New Report

Close