HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imam ovu dionicu ali ne puno ,5% portfelja, osobno smatram da ima potencijal za zaradu I do 50% od danas do otvaranja ponude tj. mjesec dana(mozda I vise)Zasto? Pa kolika je vjerojatnost da ce netko ozbiljan ponuditi pocetnu cijenu I k tomu ocekivati da ce biti najbolji ponudjac??Ne, ne ici ce to ipak barem samo malo vise.Nije nagovor ni na sta. Sretno svima pa I meni[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_novac][emo_palacg]

ukoliko mod dopusti, osvrnuo bih se na analize blogera od zadnjih par dana, prema njegovim “analizama” navodno je skupa, a onda u komentaru ispod napiše da po njemu soba u Dubrovniku vrijedi 200k Eura.
Toliko o tome.

Isti taj genijalac se hvalio da je dokupljivao ptkm na 300….i slikao se pred božićnom jelkom[emo_smijeh]. Nemoj se na to osvrtati, ne zato jer je tu zabranjeno nego zato jer je bez veze. Sjeti se samo izjave da je Đuro Fujjjj jer proizvodi oružje a nakon toga se nakrcao do besvesti.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Racunica ce na kraju biti vrlo jednostavna, kao i pocetna cijena koju je cerp objavio. Oni su otvorili revizorsko izvjesce i imovini pribrojili svu amortizaciju kroz godine. A zgrade su amortizirane u izvjescu 70%. Za 5 god bi dosle na 100%, tako da ne bi vrijedile ni 1 kunu.

Za vrijednost soba uzmite samo da se u Dubrovniku zarađuje minimalno 30% vise od ostatka Hrvatske i takva soba vrijedi 150% vise. To znaci ako negdje soba vrijedi 40 000 eur, onda takva soba sa istim brojem zvjezdica u Dubrovniku kosta 100 000eur.

Do navedenog roka je u Centar za restrukturiranje i prodaju (CERP) pristiglo ukupno 57 ponuda za sva četiri trgovačka društva, međunarodnih i domaćih ponuditelja.

Do navedenog roka je u Centar za restrukturiranje i prodaju (CERP) pristiglo ukupno 57 ponuda za sva četiri trgovačka društva, međunarodnih i domaćih ponuditelja.

ne “ponuda” nego “pisama namjere”…a koliko će od tih “pisama namjere” biti “pravih ponuda”, ostaje za vidjeti

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

još malo o Dubrovniku…

http://www.index.hr/vijesti/clanak/i-dubrovacke-zidine-biljeze-rekordnu-posjecenost/763532.aspx

Ne mogu spavati zbog ove dionice. Uglavnom zbog toga što sam prilikom diverzifikacije 25% portfelja smjestio u ADPL i ATGR, a 5% u HMST. Ova prva dva se jedva kreću, ali kreću. HMST leti i samo leti.
E, da je bilo hrabrosti ili ludosti pa napraviti obratno.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Svi nešto viću da je ovo skupo, ali tko kupuje….[emo_smijesak]

Evo službeno:
HINA-Poslovni

478,5 kn po dionici
168,5 mil za državni dio
90 mil kuna dokapitalizacije (pokriva trenutni ukupni dug)
Za 100% dionica 247 mil kuna + 90 mil kuna tj dug
Ukupno 44,3 mil eur
Po sobi 92.000 eur

Nemoj misliti na m2!

odlično…znači da ona informacija koja je procurila prije 2 tjedna je promašila samo za jednu kunu:D A kad se pogledaju imena za Kupari (Agrokor+Mexico, Rusi X2, Turci X1, Valamar te Branitelji) mislim da znamo kakve igrače možemo očekivati i na HMST i HIMR. Pokupovat će nam Rusi sve dok kažeš keks:/

Znači da se na sadašnju cijenu na recimo 1000 dionica HMST još uvjek može zaraditi barem 100.000kn[emo_dolar]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close