Cijenu će odrediti natjecateljski duh.
Izvrsno!
obzirom da su novinska pisanja o početnoj cijeni za HIMR ispala točna, moguće da će i ovdje biti točna tj. početna cijena od 477 kn po dionici?
Odakle Vam informacija da su pisanja o početnoj cijeni za HIMR točna?
[/quote]
Potvrdio CERP. Sa teme HIMR:
evo – sa pečatom i potpisom
Prodaja Imperiala za 450 milijuna kuna, a Plata za 200 milijuna kuna
Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) objavio je da se kreće u drugi krug prodaje državnih udjela u hotelskim tvrtkama Imperial s Raba i Plat iz Dubrovnika prikupljanjem obvezujućih ponuda, pri čemu se za Imperial traži otprilike 460 milijuna kuna, a za Plat 200 milijuna.
Odakle Vam informacija da su pisanja o početnoj cijeni za HIMR točna?
Postigli smo ono što smo htjeli kod hotela, javni natječaji sa glavnim kriterijem – tko da više, a ni početne cijene nisu male, tako da tko može sada reći da država nešto prodaje za badava…
jer kada su Linić i Lorencin hotele prodavali u predstečajnoj nagodbi bilo je svega osim transparentnosti…
javni natječaji sa glavnim kriterijem – tko da više, a ni početne cijene nisu male, tako da tko može sada reći da država nešto prodaje za badava…
A da i ne prođe natječaj, drugi bi išao sa manjom cijenom ali opet ne može manje od 300 kn tako da je to ulaganje vrijedno rizika, ali teško mi je vjerovati da Maestrali neće naći kupca, ako oni neće onda neće ni itko drugi…
inaće ne bi baš bilo prodaje da nemamo novu u top10 koja rasprodaje portfelj..
Pfunda Marijana
mislim da su HMST trenutno bolja prilika za kupnju od HIMR, pogotovo ako usporedimo njihove trenutne cijene na burzi i potencijale obje firm/dionice. čak mislim da za HIMR neće biti ponuda zbog previsoke početne cijene, dok HMST očekujem da prođu, bar po početnoj
HIMR je tek sad postala likvidna na ovoj cijeni. Tako će i HMST tek na 4++ biti likvidna. Zbog nekih nejasnih poteza jutros danas se svi boje aska.[emo_zacudjen]
Dubrovnik je jedan I jedinstven I za takove slucajeve ne vrijede uobicajene metode procjene vrijednosti, mislim da ce polozajna renta biti presudna jer u turizmu vrijede samo tri zlatna pravila za pravljenje love pozicija, pozicija I samo pozicija a sva tri gore navedena pravila HMST vise nego zadovoljava.[emo_smijeh][emo_novac][emo_palacg]
Nisu nerazumni potezi nego prodaje seka od onog sto je svoje topio na 200-220kn. Kad seka izađe, nece vise biti dionica
Kad bi ono po procjenama trebao završiti natječaj za Maestrale? Vidimo da je za HIMR rok 60 dana. Kada bi onda to moglo biti? Kroz mjesec dana?
Dubrovnik je jedan I jedinstven I za takove slucajeve ne vrijede uobicajene metode procjene vrijednosti, mislim da ce polozajna renta biti presudna jer u turizmu vrijede samo tri zlatna pravila za pravljenje love pozicija, pozicija I samo pozicija a sva tri gore navedena pravila HMST vise nego zadovoljava.[emo_smijeh][emo_novac][emo_palacg]
Ima jedna mantra : LOKACIJA , lokacija , lokacija ,a Dubrovnik je i više od lokacije . …