HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kanabis
kaj ti stvarno mislis da ovdje nitko nema gledalicu i ne gleda tjek trgovine

pepe7

Ne znam ja sto ti vidis. Meni je cijena iz tjedna u tjedan sve veca. Ovi sto izlaze su padobranci koji su uzeli po 300kn i digli 10%. Isto je bilo i na nizim razinama. 350kn je samo 70 000eur po sobi. A vi racunajte kako hocete. Natjecaj i porast cijene vas je sve vise puta demantirao, ali opet ste vi upravu.

Gledam na booking.com, naravno da su hoteli Maestral za ovaj vikend rasprodani, ali ima mjesta u njihovom Adriatica rooms, ima 2 zvijezdice, to je njima nešto kao hostel, ima 50 soba, i tu ima još mjesta ali 200 eura za noć…to je Dubrovnik…

200 eura za 2 zvjezdice – nije li to malo bezobrazno. mislim, sve se plaća, u veneciji ni bon giorno ne ide džaba, ali opet se nešto mra ponuditi tom jadnom turistu

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Gledam na booking.com, naravno da su hoteli Maestral za ovaj vikend rasprodani, ali ima mjesta u njihovom Adriatica rooms, ima 2 zvijezdice, to je njima nešto kao hostel, ima 50 soba, i tu ima još mjesta ali 200 eura za noć…to je Dubrovnik…

200 eura za 2 zvjezdice – nije li to malo bezobrazno. mislim, sve se plaća, u veneciji ni bon giorno ne ide džaba, ali opet se nešto mra ponuditi tom jadnom turistu
[/quote]

Zakon ponude i potražnje, tko želi noćiti u Dubrovniku u špici sezone a nije se na vrijeme pobrinuo za smještaj…

Kanabis, ja sam kupio prvu veliku kolicinu na 112kn, zatim dokupio na 160kn kada je izašla informacija o ponudama, a prodao sam sve na razinama od cca 230-280kn… Da li mi je žao!? Pa i nema mi razloga biti jer sam nadokupio VLHO na razinama ispod 185kn tako da sam to cak i kompenzirao… Kad dobijem dionice RIVP, vjerojatno cu dio prodat kroz neko vrijeme i nadokupiti LRH, ZVCV i PRFC…

Zamijenio si me s nekima ovdje koji nemaju srama, i pricaju kako vjetar puse…ja nikome ne zelim zlo ovdje, samo upozoravam ljude da budu oprezni… pogotovo plavca, jer on trenutno samo gleda taj sedmeroznamenkasti iznos…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ne gleda plavac nista. Mi smo napravili svoje kalkulacije, trazili informacije i to sve davnih dana podjelili na forumu. I ono najvaznije moze nas se pratiti, pa vidjeti da ne spekuliramo sa dionicama, vec cekamo svoj target. Po nasoj racunici hmst nece ici ispod 350kn, jer su hoteli na losijem mjestu placeni toliko. 477kn po nama nije preskupa cijena i natjecaj vjerojatno nije rađen zato da propadne, vec zato da od 18 igraca ostanu 2-3 koji su spremni toliko platiti.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/252137/Default.aspx

sve što valja, valja i platiti. ali nijedno stablo ne raste do neba. ovo je ljudska glupost na djelu i to dubrovniku kao destinaciji ne može služiti na na čast ni na dobro. moje skromno mišljenje. svi su spremni platiti za dubrovnik, ali ljudi nisu budale i ne vole biti pravljeni budalama niti se vraćaju onamo gdje su bili napavljeni budalama

To je puno, ja sam na Stradunu pio pivo za 35 kn, to je 5 eura i strancu je to OK…

u centru grada od 150 tisuća stanovnika u Njemačkoj pivo sam platio 4 eura…

a cijena kvadrata na stradunu ili fita,kako hoćete……

Samo 35 kn pivo na stradunu? Pa ja sam prošli tjedan u Trstu platio točenu pivu od 0,33 5€!!! u običnom kafiću, blizu centra u lučkom gradu! U Messini u travnju topla čokolada 3,2€!! A u Rusiji pred dva tjedna, u njihovom crnomorskom turističkom gradiću točena piva 0,5 240 rublja (40 kuna).

I onda je skupo na Stradunu pivo 35 kn (to je manje od 5€)???

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Ma sve 5…meni iskreno ovih dana prolazi kroz glavu da bi mogao i prodat dio HMST dok trenutno ima kupnje jer kad krene ljetna letargija moglo bi ovo natrag na 200…pa zašto ne shortat!?

Ivan 1902

Ovu gornju poruku ste poslali 29.06.2014. na ovoj temi.

Vidite kako Vas je lako uhvatiti u muljanju, pa čemu to, zar je tako teško vidjeti da neki zarađuju na dionici koju ste prodali, zašto u zadnjih par dana toliko negativno pišete o ovoj dionici, te kao upozoravate, te se cudite gdje je informacija objavljena, te ovo te ono. A pozadina svega je da ste prodali HMST na puno nižim razinama od ovih.

Pročitajte sami zadnjih par Vaših postova kad ste prodali i kako ste pisali prije prodaje, smiješno zar ne?

Sigurno bi tako pisali da ste još u HMST.

Obrazloženje zašto sam napisao da muljate: danas pišete da ste HMST prodali na razinama 230 – 280 kn a dokupili VLHO na razinama ispod 185 kn i da ste to čak kompenzirali što je daleko od istine, VLHO je od 30.06. najniže bio 188,50 i to samo jedan dan, dok je na HMST najveća bila 264,xx, a prosječna cijena je bila manja od 240,00 kn na dan 30.06.2014. kad ste prodali. Još ste napisali taj dan Investimiru „vrijeme će pokazati“.

A vrijeme nam je pokazalo o kakvoj se osobi radi.

Lp

Hoteli Maestral s istim gubitkom i više noćenja

Preme zadnjim informacijama iz DUUDI-ja, od sredine srpnja, za Hotele Maestral u tijeku je provedba ‘due diligencea’ ili omogućavanje potencijalnim investitorima uvid u dokumentaciju, pri čemu nisu naveli nikakve rokove za dalje postupke.

Hoteli Maestral su u većinskom državnom vlasništvu odnosno država ima 68,25 posto udjela u njezinom temeljnom kapitalu, toliko se dionica i prodaje, međutim kako je do sada završen samo neobvezujući dio tog procesa još nije objavljena početna cijena tog paketa i drugi uvjeti, a što treba prethoditi pozivu za dostavljanje obvezujućih ponuda.

kad tad će i nešto oficijelno ili barem oficiozno procuriti, a tada ili pukovnik ili pokojnik

New Report

Close