HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako je zbilja početna cijena 477kn, lako moguće da ne bude ni jedna ponuda… Budimo iskreni, sumnjam da bi i Adris to platio toliko…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

@poaaskubidu
koliko ja vidim-nigdje! obična forumska nakplapanja koja su digla cijenu +30%! [emo_zacudjen]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Smijesni ste ljudi. Pisete da je dionica precjenjena jos od 120kn. Poklopite se usima i sutite. Ja sam postao clanak, ali ga je netko izbrisao. Vama uostalom nije u interesu ni da kupite, pa vas briga za to.

Jel to onaj članak iz Du lista? Mora da se zafrkavas, pa u članku piše da kupac mora imati 380 mil keša, glupost samo takva…mislim, što prodavača briga kako je kupac došao do para, valjda mu je bitno da on dobije novce, a čiji su novci, to bi trebalo biti manje bitno….

Čekam da netko drugi u najmanju ruku prenese članak ako je točan, zanimljivo da nitko još nije, a ovo je veoma bitna vijest…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

ČUDAN RAZVOJ PRIVATIZACIJE Prodaja Maestrala državna tajna?!

Zapravo tu svašta može pisati, znamo da novinari nisu baš vični u ovim temama a njima par miliona gore dolje ništa ne znači.
Prvo napišu 168, a onda zbroje još 200 pa je to 380.
Naravno ne znaju da mora ići i ponuda pa investitor mora imati 250 mil kuna za dionice + 200 mil kuna za dokapitalizaciju. Naravno sve pod uvjetom da se 168 mil kuna odnosi isključivo na paket dionica koji država prodaje.
Sumnjam da novac ne smije biti iz kredita ali moguće je da uvjetuju da ne smije određeni broj godina založiti kupljenu tvrtku i njenu imovinu. To je već viđeno puno puta u natječajima.

Nemoj misliti na m2!

Mene ne smeta nista. Dobili ste izracune prije 6mj, mogli ste procitati usporedbe sa kolocepom i ostalim hotelima. Vidjeli ste da se u dubrovniku cak i hotel sa 4 zvjezdice isplati srusiti, ali nikada sami sebi niste htjeli priznati gresku. Pisete o nekom navlacenju od 150kn. Danas je cijena 100% veca i ja jos ne razmisljam o prodaji. Ocekujem da ce prodajna cijena biti iznad 500kn.
I to nije puno novaca, s obzirom da ce soba zarađivati i do 100% vise u odnosu na druge destinacije.

Vise se necu zamarati sitnim dusama. Mozete mi na bestbuy ili na ovu temu napisati vasu preporuku za daljnje ulaganje. Kesa ce biti podosta.

@plavac1

di je priša za ovih 369 komada?[emo_cool]

Duga je to prića, u svakom slučaju tih 369 komada ide van a ostalo ako Bog da čeka kraj priće….kako kaže kolega kanabis, čekam pismo kući…

da li je ovaj gospodin također podnio ponudu za HMST?

‘Ubuduće želim ulagati u hrvatske hotele, za šećerane nisam zainteresiran’

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

Nisam pratio . Tko je sve još zainteresiran za HMST ?

Adris, Lukšići, Rusi, Atlanska plovidba, Dubrovačka biskupija…[emo_plazi]

New Report

Close