HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

polarni smajli na kraju je najvazniji. Po meni je vrlo izgledno da ce cijena biti oko 500kn. Ova pocetna cijena nije bezrazlozno određena. Sigurno ju je povlasteni kupac odobrio i time htio izbiti konkurenciju. Povlasteni kupac ce znati i dali su stigle 2,3,4 ili 5 ponuda, pa ce prema tome i povecati svoju cijenu. A kod nas nije neubicajeno da sazna i cijene prije samog kraja natjecaja. Vec smo to imali na Mestralima. Za nas je najvaznije da je ovo ocito netko spreman platiti, a sada dali ce ih biti 2,3 ili 6 to je manje vazno.

nebih još otvarao šampanjac (a i kada/ako bude sve ok, a hoće otvoriti ću pivu češku ionako;)

Držim do daljnjega..
lp i sretno svima.

Cestitke svima koji se nisu pokolebali i prodali dionice.

sve teze je cekat kad se nudi unovcenje na ovim razinama..barem meni osobno [emo_plazi]
[/quote]

ja sam to napravio s KORF-om na 150, ovdje cu cekati do kraja, kad sam do sada sve prezivio.

Stvar je u tome da sada prodam nešto gdje bi ulagao,svi turisti su otišli u nebo, a ako ovdje dobijem 350 kn a država traži 477 kn, i vjerojatno već imaju kupca koji se želi riješiti padobranaca i koji će to platiti koliko god treba…

danas sam prodao 100 komada na 300 kn, nisam znao da ide vesela vijest, prodati ću još 369 komada i sa ostalih 6 tisuća čekam pismo kući…..

kako je KORF najsnažnija HR turistička tvrtka (sa btw. natprosječno informiranim/obrazovanim managmentom koji razumije da zadovoljni radnik znači $&€), ovo je top pozicija u top destinaciji, a takve stvari se u svijetu plaćaju, čak i u Africi.
+ na strani nekretninske ponude je jako slaba aktivnost
++ neću niti spominjati što sve od papira treba za otvoriti kamp, a kamoli hotelski kompleks…
+++ svijet(nažalost ne i HR jer mi smo mentalno i materijalno još uvijek u Osmanskom carstvu) živi u vremenu jeftinog novca

Evo dočekali i mi taj dan.
Početna cijena se zna.
Očekuje nas jako lijep ostatak ljeta.[emo_namigusa]

Čestitam svima.

Lp

a ja cekam ponudu na kucni prag.

a jesi li siguran da ćeš je dobiti? jer čitao sam da je to dobra volja novog gazde (ako ga uopće bude po tako visokoj cijeni o kojoj se ovdje špekulira), a ne zakonska obaveza jer se radi o privatizaciji državne imovine!

moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!!

gobline,ne lupetajte.

Uvijek kad dionica skoči 10+ posto pojavi se dušebrižnik koji ne zna zakone.Investitor mora dati javnu ponudu jer kupuje Maestrale za keš,a ne dobiva ih pod kompenzaciju.Ta je odredba,koju vi ne razumijete,dodana da bi se spriječili budući slučajevi LRH (podjela dionica jedinicama lokalne samouprave) i BLJE.Jel sad jasnije…

neka goblyna, taman nama prilikama da utvrdimo gradivo. goblyn, ako ne vjerujete, proučite recentni slučaj prodaje croatia osiguranja. nakon kupnje paketa od države, adris je u kratkom roku ponudio otkup i svim drugima

Adris grupa od malih dioničara preuzela 27.930 dionica CO

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Zanimljivo za pratiti. Samo 75 dionica na prodaji ispod blokade…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Mene više zanima gdje piše da je početna 477 kn pa da mogu fino opalit po asku ako je.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close