Ovih dana bi mogla biti odlična prilika za prodaju svima onima koji ne vjeruju da je drzava ovo odlučila odigrati mudrije nego recimo ono sa KSST. [emo_namigusa]
Plavac, znači ne vjerujete da će biti ikakvog nadmetanja i cijena je premašila vaša očekivanja kad ste stavili paket na početnu cijenu, kako ste drugdje izjavili?
kvart nije vrag da planiras uskakati. Pa od 2mj je bilo dosta vremena za uci i uzeti barem 50%. Kako nase racunovodje kazu ne bi ulaga u turiste za nista, bolje u ptkm i ddjh. Sretno im bilo.
Do kraja dana vise nema trgovine, jer nastupa blokada. Ovo je sve jos prevelika euforija za sve nas, ali smo tako i govorili cijena od 350 do 500. A izgleda vrlo lako i preko toga. Sutra kada vijest objave i drugi mediji vjerojatno imamo ponovni rast i skidanje prvog veceg paketa.
Početna cijena 477 kn, obaveza ulaganja od 200 mil. kn….[emo_novac]
ako se ovo pokaže kao laž, mogao bi se susresti s tužbama za naknadu štete od strane ulagača koji su danas kupovali
Svojevremeno sam bio stavljao na 300 kn cijeli paket, ovako visoka cijena je i meni puno, ali tko sam ja, oni koji su dobili 18 pisama namjere su tako odredili, valjda znaju šta rade, ja iskreno očekujem 2-3 ponude, jer su i drugi uvjeti ozbiljni, tako da će obavezujuću ponudu dati samo oni najozbiljniji, nevjerujem da će među njima biti i Atlanska plovidba…
Može biti još trgovanja, dražbom uravnoteženja.
Što se tiće zarade od 50%,zar nije 477 više od +50% na trenutnu cijenu?
Pa ako vjerujete da će biti prodaje, onda cijena mora biti minimalno 477 kn, zar ne? A može biti i veća….
Puno je, ali nije toliko
ČUDAN RAZVOJ PRIVATIZACIJE Prodaja Maestrala državna tajna?!
pa jasno, ali on mozda ima drugi pik. Mozda se zeli negdje prebaciti na vrijeme. Sve je to stvar izracuna.
@kanabis
Pa slazem se! Nije da ga napadam, samo pitam! 🙂
Pejnovic je kada su htjeli namjestati natjecaje, pa su racunali da uređenje hortikulture donosi 5% bodova i takve gluposti, izjavio da to uopce ne treba gledati. Najvise ce se oko Mestrala potruditi onaj tko ih najvise plati i da ce cijena biti visoka.
Toda je kolocep platio 70 000 eur i to bez natjecaja i puno pompe. Odmah je to izbrojio. Tako da ova cijena nije nerealna za Maestrale, vec ocekivana.
Cestitke svima koji se nisu pokolebali i prodali dionice.
sve teze je cekat kad se nudi unovcenje na ovim razinama..barem meni osobno [emo_plazi]