HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sve su napisali, ništa nisu rekli. pošto mlada, kućedomaćine.

čemu žurba, pogotovo nakon svega što smo prošli u zadnjih par mjeseci.

[/quote]

pomalo me nervira to prenemaganje – kao tvrtka je na burzi, pa ne smijemo. onda 5 minuta poslije tutnu to nekom novinaru.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Meni su to malo nelogično složili tj rok je prilično kratak. U 15 dana trebaju otkupiti ponudbenu dokumentaciju, izvršiti snimanje, ishoditi garanciju i dostaviti ponudu.

vjerojatno ima 1 koji je već sve unaprijed pripremio i taj će vjerojatno jedini dati valjanu ponudu (po početnoj cijeni), a ostali će otpasti zbog kratkog roka! privatizacija na hrvatski način [emo_palacg]

moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!!

Meni su to malo nelogično složili tj rok je prilično kratak. U 15 dana trebaju otkupiti ponudbenu dokumentaciju, izvršiti snimanje, ishoditi garanciju i dostaviti ponudu.

to uopće ne piše. istina, tekst je birokratska nakarada, ali iz isječka postanog od plavca proizlazi samo da će u roku 15 dana po odluci o pokretanju drugog kruga biti oglašen poziv s odredbama kako slijedi – 01. 07 odluka, 16. 07. najkasnije oglašavanje drugog kruga sa svim njegovim uvjetima

15 dana je rok da se investitorima dostavi poziv. Ipak je to Hrvatska, ne može se poziv dostavit za dva dana. [emo_smijeh]

Da, u pravu ste to se može i tako pročitati i vjerovatno je tako jer bi ovo bilo prekratko

My bad

Nemoj misliti na m2!

Da, sad sam išao pročitati uredbu, rok za dostavu ponude utvrđuje se u sklopu Odluke o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda koja je donesena. Ti se podaci donose prema čl.35 i dostavljaju se zajedno sa podacima iz čl. 36 koje je Plavac postao.
Za pretpostaviti je da to nije nikako manje od 30 dana, a s obzirom na broj zainteresiranih (18) i da im svima treba omogučiti dubinsko snimanje vjerovatno će dati i malo duži rok tj bar 60-90 dana.

Nemoj misliti na m2!

S obzirom da je i do sada išlo sve sporo, za pretpostaviti je da će rok za dostavu obavezujućih ponuda biti do oko 01.09.2014. god., a možda i koji dan duže, tako da bi u rujnu mjesecu mogli znati tko je ponudio najviše, a to i nije sada više pre daleko, znaći za oko 2 mjeseca….

za sada možemo samo čekati da u javnost procuri početna cijena…..

procurit će sigurno, toliko službenika u cerpu i toliko zaposlenika u 18 ponuđača. prevelik je to skup ljudskih jedinki

procurit će sigurno, toliko službenika u cerpu i toliko zaposlenika u 18 ponuđača.

tko kaže da će biti 18 ponuđača?!?

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

@kosor – svih 18 će dobiti poziv, a na pozivu piše početna cijena. malo klikeriće uključit.

Koja god početna cijena da je određena, 300 ili 500 kn, biti će ponuda, Maestrali su sa ulaganjem investicija od 120-130 mil. eura i onda cijena dionica je samo dio te investicije tako da nije ni presudno da li će cijena dionice biti 100 kn više ili manje, tako da je dobro da država ide sa velikom cijenom kako je najavio Pejnović, tko puno plati hotel taj će i puno ulagati, a ovi padobranci koji su tu radi reda će otpasti, ostati će 5-6 ozbiljnih ulagača kojima cijena nije presudna tako da će ponuditi koliko god država bude tražila….

procurit će sigurno, toliko službenika u cerpu i toliko zaposlenika u 18 ponuđača.

tko kaže da će biti 18 ponuđača?!?
[/quote]

striktno govoreći, u pravu ste – od 18 interesenata ne mora biti 18 ponuđača. ali svi intereenti dobit će poziv na drugi krug i u njemu razne podatke koji nas ovdje veoma zanimaju. a u 18 interesenata radi puno ljudi, puno ćudi.

New Report

Close