Da si bio pametan, stavio bi to dok je bila na 120…ovako, to ine znaci puno….
heh, da li sam pametan ili ne sa svojim novcem nije tvoje, da sudiš, s tako malo info koliko imaš ali onako općenito se držim načela: follow your money where your mouth is
a ti?
recimo ovako; ja ću, da kupim sve tvoje dionice po 240, koje si ti pametno kupio po 120 i još jednu više (naravno ako ih imaš bar 500, da ne gubim vrijeme), pa budi ti pametniji od mene…
Oprosti što te ovo moram pitati, nemoj se uvrijediti, ali, koliko ti godina imaš?
A meni se pari da zajedno nemate vise od 18.
Oprosti što te ovo moram pitati, nemoj se uvrijediti, ali, koliko ti godina imaš?
dovoljno – dakle ništa od posla, samo blabla…
A meni se pari da zajedno nemate vise od 18.
zašto frankie, čovjek je razmišljao o prodaji, ja sam mu ponudio kupnju a on: baš si pametan, koliko godina imaš – pa razumi, tko može…
Evo malo matematike,ako Maestrali imaju 43800m2 zemljišta to ispada ovako,43800x600eura(kvadrat građevinskog zemljišta u DU od 400-800e,uzećemo sredinu)iznosi 26280000 eura ili 197100000 kuna,to bi bilo po dionici 382kn samo zemljište a gdje je sve ostalo…..
gotovo da i nema članka o turizmu/putovanjima u “eminentnijim” svjetskim medijima , a de se ne spomene Hrvatska, naravno sa Dubrovnikom u prvom planu.
ja upravo naišao na dva u pola sata.
http://www.businessinsider.com/where-to-travel-in-2014-2013-10#croatia-7
Dubrovnik je naša najelitnija destinacija i kada se spominje Hrvatska u turističkom svijetu prvo je Dubrovnik iako ima i drugih lijepih mjesta, ali Dubrovnik je najeksponiraniji…
a posebno razvoju turizma pridonosi veliki razvitak avioprijevoza, prije svega koji je sve jeftiniji pa avijo destinacije bilježe odlične rezultate, naravno Dubrovnik je tu opet prvi, ali i Split, Zadar i ostali tu imaju odličnu perspektivu…
tako da Hrvatska koja je u EU koja opet ima 500 mil. relativno bogatih ljudi je ogromni potencijal za naš turizam i zato tu postoji i dalje prostora za rast, evo Dubrovačke zidine opet ove godine bilježe povečanje broja posjetitelja i već se razmišlja odizanju cijene ulaznice na 120 kn…
tako da potencijal Maestrala je ogroman i naravno da se je to prepoznalo, ja ne znam natječaj za prodaju neke državne imovine da se je javilo 18 zainteresiranih, očito se zato i čeka sa odlukom o početnoj cijeni i uvjetima natječaja jer je veliki pritisak na naše jadne političare kome bi se to nekako namjestilo a Uredba Vlade jasno kaže da je najbolja ponuda ona sa najvišom cijenom…[emo_smijesak]