Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Pa nije došlo do promjene u TOP10 zato što novi pod brojem 10 skuplja već zato što stari TOP10 prodaje…
Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.
Da stvarno, moja greska. Matijevic je u 6-tom mj prodao 2000 komada, netko ce se morati pojaviti u top 20
Ma sve 5…meni iskreno ovih dana prolazi kroz glavu da bi mogao i prodat dio HMST dok trenutno ima kupnje jer kad krene ljetna letargija moglo bi ovo natrag na 200…pa zašto ne shortat!?
Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.
Ma sve 5…meni iskreno ovih dana prolazi kroz glavu da bi mogao i prodat dio HMST dok trenutno ima kupnje jer kad krene ljetna letargija moglo bi ovo natrag na 200…pa zašto ne shortat!?
puno sreće. trebat će ti
Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...
Hvala, ali za burzu ne treba sreća, treba znanje i iskustvo…a ljeto je dugo i toplo, uostalom, vrijeme će pokazati…
shortanje nema veze s znanjem i iskustvom. to je rulet. neki dobiju, većina izgubi gaće. račun vjerovatnosti
Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...
Hvala, ali za burzu ne treba sreća, treba znanje i iskustvo…a ljeto je dugo i toplo, uostalom, vrijeme će pokazati…