HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E sad vidite lijepo da ova ekipa što prodaje nema ciljeve koje smo mislili da ima: prodaj po što više, nego se tu pokušavaju provući neki tko zna kakvi interesi. Uvjetuje se dokapitalizacija!?!?! A država prodaje svoj kompletan udio što bi trebalo značiti da ih baš briga što će biti sa tvrtkom nakon što ju proda.

Nemoj misliti na m2!

Moraju ici u dokap, kada ne mogu vratiti dugove koje su napravili. Treba bjezati od tih stecajusa na zse.

Ma problem je što bi država mogla uvjetovati i dokap na Maestralima

Nemoj misliti na m2!

Ma po cemu? Sam vlasnik ce ici u dokap ako procjeni da mu to treba. Koliko vidim jedino se za jdpl to uvjetuje, a jasno su i naveli razlog zasto. Firma toliko dobro stoji da bi u blokadi mogla zavrsiti. Mislim da ce nazalost tako i biti.

Ma problem je što bi država mogla uvjetovati i dokap na Maestralima

mogla bi, a mogao bi i snijeg sada pasti pa nam uprskati sezonu.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

taman kad čovjek pomisli da ne može više ni šibica stati

http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=31125#!prettyPhoto

Pa koliko je prosecna unazad godinu to je pocetna!

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Pa koliko je prosecna unazad godinu to je pocetna!

Početna cijena za male dioničare ne može biti niža od tromjesjećnog prosjeka tri mjeseca unazad od dana objave natječaja za prodaju.
U razdoblju od 24.11.3013 do 23.2.2014. je cca 128 kn.

‘Poništio sam natječaj za HTZ i pokazao da stojim iza izjave da tražim egzekutora i kreativca u jednom’

Kad se mogu očekivati natječaji za privatizaciju hotela Maestral, Plat i Imperial?
Pripremamo natječaje, za što je nadležan CERP. Prvo idu Maestrali, pa Plat, pa Imperial, ovisno o dinamici procjena vrijednosti, za što je zadužen također CERP, a mi vodimo računa o turističkoj komponenti. Bitno da ih kupe investitori koji nam jamče kvalitetan turistički proizvod.

Ne bi zelio ispasti neki negativac ili pesimist ali neka vam jdpl bude primjer kako vas drzava moze a vjerojatno i hoce na*uzit.

Kad se mogu očekivati natječaji za privatizaciju hotela Maestral, Plat i Imperial?
Pripremamo natječaje, za što je nadležan CERP. Prvo idu Maestrali, pa Plat, pa Imperial, ovisno o dinamici procjena vrijednosti, za što je zadužen također CERP, a mi vodimo računa o turističkoj komponenti. Bitno da ih kupe investitori koji nam jamče kvalitetan turistički proizvod.

grobex nema veze s cijenom, niti prosječne niti ikakve cijene, početna cijena će biti fer vrijednost procijenjena od neovisnog revizora, a tu u sektoru turizma ispod booka nemamo što pričati. a s 18 interesenata tko god iole ozbiljno misli, početnu cijenu neće gledati jer po toj cijeni djevojku ne bu dobil. to vrijedi ovdje, to vrijedi za himr.

Sve što je donekle OK u Maestralima je za ovaj vikend rasprodano, i Uvala i Splendit, Vis ima jednu sobu slobodnu, a Komodor,hotel od 3 zvijezdice ima slobodno 5 soba i na booking.com je jedna noć 1.000 eura, naravno soba još ima u Adraaticu, hotelu sa 2 zvijezdice….

New Report

Close