godine mi nisu tako sporo prolazile kao ovi tjedni. ali, i tomu će doći kraj. već sam i zaboravio kako lijepo to zna biti na tržištima kapitala, ovaj grobex se samo uz puno dobre volje može tako nazvati
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/1201911/dubrovnik-posjetio-dosad-najveci-kruzer-ikad/
plavac – gledaj i uživaj, bolje reći trljaj ruke 🙂
Danas sam se vratio sa Santorinia, bio sa obitelji tjedan dana, tamo dolaze stranci sa svih krajeva svijeta, ima puno turista iz Azije, dolaze se cesto tamo i vjencati, obisli smo cijeli otok, najatraktivnija su naselja Fira i Ia, dolaze i kruzeri, ali nisam vidio nista po cemu recimo Dubrovnik nebi bio barem u rangu Santorinia, ali se na tome treba jos jako puno raditi, isli smo na izlet pa sam pricao sa jednim starijim gospodinom iz Indije, inace je Britanski drzavljanin, kaze da mu sin zivi u Londonu, sa suprugom obilazi Grcku, kada sam mu rekao da smo iz Hrvatske, kaze da nije cuo za Hrvatsku, pita me po cemu je poznata Hrvatska, ja mu kazem za Dubrovnik, ali on nije cuo ni za Dubrovnik, mi mislimo da svi znaju za nas, ali nije to tako jednostavno, imamo puno potencijala i u Europi smo koja je inace atraktivna za turiste cijelog svijeta ali mi to moramo znati iskoristiti i puno i stalno raditi na tome, turizam u HR a pogotovo u Dubrovniku mora biti i ima mogucnosti biti na jos visim razinama…
Dubrovački hoteli konačno smanjili gubitke!
Izdvajam jednu rečenicu iz članka;
“Prosječna cijena smještaja u hotelima 4* i 5* je 471 kn po ostvarenom noćenju, a u hotelima 3* 235 kuna po ostvarenom noćenju.”
-Iz ovoga se vidi koliko veću zaradu donose hoteli od 4 i 5*, a Dubrovnik ima klijentelu koja traži takve hotele, i zato toliki interes za Maestrale, jer njihovom obnovom i dizanjem zvijezdica zarada višestruko raste i to Dubrovnik omogučava…
bome gospari se ne šale, gaze li ga gaze.
Bilo kako bilo, vjenčanje svjetskog jet seta u Dubrovniku vrhunska je reklama za Grad, slike s vjenčanja objavljivat će se preko društvenih mreža, a ekskluzivna reportaža objavit će se u najvažnijem broju Vogua u godini, onom jesenskom, kad se objavljuju najnovije dizajnerske kolekcije.
atln, hmst, hcvt, korf, hdup – glazba za uši svih njih
Gledam na booking.com zadnje rezervacije za Hotele Maestral, SAD, Rusija, Izrael, Norveška, Irska…. naravno jedini hotel sa 4*, hotel Uvala je već rasprodan, problem je napuniti hotel sa 2* Adriatic….novi smještaj Adriatica Rooms sa 2* od 50 soba se solidno puni…
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/1206597/za-ovaj-parking-u-dubrovniku-dnevna-karta-iznosi-880-kuna/
Sat 40 kuna – dnevna karta 880. Janez se cijeni ipak ne čudi.
“Pa ima i dosta skupljih po Europi, znači ovaj nije dosta skup za ovakav grad kao što je Dubrovnik“, tvrdi slovenski gost.
Već drugi dan stoji velika ponuda na kupnji, na prodaji je trenutno nalog od 6000kom na 400kn, realnost ili nečija želja ?
Ja se nisam postavio, ja sam kupovao danas….ja ne špekuliram sa par kuna gore dolje, ja sam jednostavno kupio…
evo izišla je info o procjeni Imperijala, a Maestrali su u drugom krugu i čekam svaki dan da procuri info o početnoj cijeni za Maestrale, a s obzirom koliko su izgleda procjenili Imperijal, vjerojatno su i Maestrali lijepo vrednovani pa bi sukladno tome početna cijena mogla biti barem 300 kn, moje mišljenje…tako da neće biti prodaje u bescjenje a sve ispod 300kn bi bilo jeftino…