HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HMST (Hoteli Maestral d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imperijal Rab je odlicna firma ali bi bilo jos bolje da se poslije Losinja i na Rabu napravi aerodrom, za to ocito trebaju jaceg investitora u Imperijal Rab koji bi ojacao destinaciju i onda bi aerodrom mozda dosao sam po sebi….

avijodestinacije postaju sve bitnije….tu je Dubrovnik u prednosti, tamo postoje planovi o ulaganjima u prosirenje od preko 200 mil. Eura sto bi islo i iz EU fondova…

bit će to lijepa priča i na rabu i u dubrovniku. ponavljam, ne mora biti astronomski, nek bude pošteno ili pošteno s premijom i ja zadovoljan

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Mislim da se ceka da prodju ovi izbori u nedjelju, jedino ako se ceka da sve ide u paketu pa se to uskladjuje, uvjek se to oduzi ali je bitno da se krece po malo…

naravno da ce se zaraditi, tko je na vrijeme prepoznao podcijenjenost turistickih firmi taj ce lijepo zaraditi ali sam siguran da ce zaraditi i ovi koji su zadnji ulazili jer koliko je netko stvarno spreman platiti Maestrale ili Rab to mislim da jos nismo shvatili…

Zvao sam danas u CERP i interesirao se oko drugog kruga privatizacije, rečeno mi je da se treba sastati Upravno vijeće i da se to očekuje u narednom periodu…

Ivan 20,25 I rekoše mu drugi učenici: “Vidjeli smo Gospodina,” A on im reče: “Dok ne vidim na rukama njegovim znaka od čavala, i ne metnem prsta svojega u mjesto od čavla, i ne metnem ruke svoje u bok njegov, neću vjerovati.”

inače nevjerni toma pristup je pametan investicijski pristup, ali osim empirist, tko hoće biti ulagač, mora malo i optimist biti. samo polako plavac, uskoro će neki se veseliti, a neki lupati glavom o zid.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ja i dalje kažem da je svašta moguće, ali ispod 200 kn jako, jako teško, a preko 300 kn jako izgledno…

Da se nadovezem na post od plavca. Prema booking.comu soba u dubrovniku je 30-40% skuplja nego na rabu. Aku uzmemo da je samo 30% skuplja, to znaci da ce vlasnik u 3god. zaraditi 100% vise, nego na onoj na Rabu. U 10 godima reinvestiranjem dobiti takav biznis donese u dubrovniku 13puta vecu zaradu. Koliko onda ta soba realno vrijedi? Nisam strucnjak, ali mislim najmanje 3 puta vise. U mestralima najlosije rade hoteli sa 2 zvijezdice. Oni jedino imaju jos slobodnog mjesta. Dizanjem tih 150 soba na 4 zvijezdice bi se zarada visestruko povecala. Prvo bi imali vecu popunjenost, a drugo duplo vece cijene. Valmar je u dubrovniku rusio hotel sa 4 zvijezdice i napravio hotel sa 5 zvijezdica. Dali se jos negdje u hr to dogodilo? Vjerujem ta racunica prolazi samo u dubrovniku.

“Centar za prodaju i restrukturiranje danas će donijeti odluku o javnom prikupljanju obvezujućih ponuda za kupnju dionica “Jadroplova”, kako nam je potvrđeno u Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom.”

http://slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/245909/Default.aspx

...onda idu i Maestrali

Drugi krug prodaje dionica Hoteli Maestral

http://dubrovacki.hr/clanak/63252/drugi-krug-prodaje-dionica-hoteli-maestral

U prvom krugu za kupnju dionica Hoteli Maestral d.d. u roku je pristiglo 18 pisama namjere.[emo_smijesak]

http://www.duudi.hr/drugi-krug-javne-prodaje-dionica-hoteli-maestral-d-d-i-jadroplov-d-d/

Drugi krug prodaje dionica Hoteli Maestral

http://dubrovacki.hr/clanak/63252/drugi-krug-prodaje-dionica-hoteli-maestral

U prvom krugu za kupnju dionica Hoteli Maestral d.d. u roku je pristiglo 18 pisama namjere.[emo_smijesak]

polarnibik, 24.05.2014. u 12:11
Možemo istaknuti kako su za navedene dionice zainteresirani investitori koji već imaju pohvalne rezultate u turističkom sektoru.

ZVZD, VPIK, turisti, plovidbe, polulikviduše, nelikviduše, CASH, ...

LRH na racun ratne stete zbog smjestaja prognanika dobio 10 mil. Kn, a Maestrali za to isto potrazuju 108 mil. Kn…[emo_vrtimise]

New Report

Close