Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ja sam svoju dividendu dobio….sada cekam finale ove price i jos samo malo u HR dionicama…i tada cao ljudi…mozda nekom drugom prilikom…ako i tada…
novi ulaz u top 10. baš sam ih danas nešto pominjao na drugom topiku. viš vrag nikad ne spava.
INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O.
Ha, ha, sad kupuju a dok je HIMR bio na 450 su ga prodavali
[/quote]
pitaj ti boga kome su oni prodavali i od koga sad kupuju i za čije novce. ovi nisu naivci.
who dares, wins
… zna li netko ili može procijeniti kada okvirno možemo očekivati pisma od strane kupca/odvjetnika vezano za prodaju dionica po obvezujućoj ponudi!? tnx…
pitaj ti boga kome su oni prodavali i od koga sad kupuju i za čije novce. ovi nisu naivci.
Ja sam od njih kupio par stotina komada po toj cijeni – zato znam. Znaju napraviti analizu tvrtki ali nemaju pojma kuda će tržište. Uostalom baš ih briga – žive od provizije.
SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]
Ja sam od njih kupio par stotina komada po toj cijeni – zato znam. Znaju napraviti analizu tvrtki ali nemaju pojma kuda će tržište. Uostalom baš ih briga – žive od provizije.
[/quote]
malo ste kontradiktorni. ako žive od provizije onda su kupovali ili prodavali za nekoga. zar ne? ja ih sad prvi put vidim u top 10 pd tim imenom. u zadnje dvije godine je skoro pa nemoguće da bi mi to promaklo.
who dares, wins
Kolovoz 2016 Rab + 9,4% nocenja.
"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."
Sjela dividenda za dobit 2006. godinu :)))
Podatci….
glupost čista. za početak trebalo bi i uhvatiti 3500 živih švaba.
who dares, wins
Ova dionica je i dalje odlična kupnja.
Siguran rast od 2% najmanje
Ova dionica je i dalje odlična kupnja.
Siguran rast od 2% najmanje