Hocemo li saznat ko je sve preuzeo dokumentaciju, je li to javna informacija?
Mislim da to nije javna informacija.
jbote u šta se je sad ovaj razgovor pretvorio.kapitalizam nema alternativu ali ni u socijalizmu nisu ti hoteli bili obrovac i sl. radilo se na čisto profitnoj osnovi. stvar je u zamjeni teza. kraj socijalizma je bio pošteniju kapitalizam nego današnji feudalizam. tipa ono hoda komadina oko mog bazena i razmišlja da li bi se to prodalo ili ne !? a tko je taj lik da si u opće s tim glavu razbija? ima pravo kao građanin na onaj dio od crep-a 0,0000001% kao i ja ali ja imam još par stotina komada razlog više nego on. što bi rekli raspravlja se o mojoj privatnoj imovini a novinar ni jednom nije došao i pitao šta ja kao vlasnik o tome mislim. a komadinu se kao nešto pita. moš misliti kapitalizma…
tipa ono hoda komadina oko mog bazena i razmišlja da li bi se to prodalo ili ne !? a tko je taj lik da si u opće s tim glavu razbija? ima pravo kao građanin na onaj dio od crep-a 0,0000001% kao i ja ali ja imam još par stotina komada razlog više nego on. što bi rekli raspravlja se o mojoj privatnoj imovini a novinar ni jednom nije došao i pitao šta ja kao vlasnik o tome mislim. a komadinu se kao nešto pita. moš misliti kapitalizma…
Vrhovni sud RH je odavno donio odluku da dioničari u RH nisu suvlasnici društva čije dionice posjeduju. Dobrodošao u Hrvatistan. Ako ne vjeruješ prođi u CERP, kaži da si dioničar, pokaži osobnu i listu dioničara te traži da ti kažu tko je u drugom krugu firme čiji su suvlasnik.
5. je u nedjelju znači do idućeg petka.
Srpanj je 7. mjesec 🙂
Dosadilo vise cekat. 🙂