da, to je bio tajanstveni dugogodišnji pbz skrbnički pa se je otkrilo da i u njemu kd ima prste.
izgleda da nam se vlada odlučila primit posla napokon.
kreće privatizacija svega što je živo
Za tjedan dana trebala bi biti oglašena prodaja udjela u velikim državnim tvrtkama
skladi nisu viktorija ali su svi kd. znam ja to vrlo dobro jer imam udjele u viktoriji i nekoliko tisuća razloga (udjela) da ih mrzim. da nisu napravili to što jesu njihovi udjeli bi danas vrijedili bar duplo više. oni su samo korf prodali po 20kn a danas je preko 300 !!! zadnjih godinu dana sporadičnom prodajom koče ovu dionicu na mjesto da u toj hebenoj kd grupaciji koja je teška brat bratu oko 700 milja € nađu način i prebace dio dionica pa prestanu udarati u limit od 10%. ali ne oni svjesno malim ulagačima u viktoriji nanose ogromnu štetu i još za to uzimaju 2,5% upravljačku naknadu. imaš na prijašnjim stranicama stare top 10 pa vidi šta su sve poklonili. još me zanima kako će odigrati ovu novu situaciju na areni.
7. KD Victoria 13.074 2,06%
to se je vidjelo iz aviona još prije 3 godine u kojem smjeru će stvari ići,osobno sam bio najskloniji
teoriji da neki zainteresirani kupac preko njih ruši i štopa cijenu da bi se što jeftinije dokopao ovog bisera mediterana sa ogromnim potencijalom,monopolom,ogromnim zemljištima za gradnju….
ili se je taj plan izjalovio ili su u pitanju bile neke druge igre..
sa vremenskim odmakom može se konstatirati da su bačene u vjetar na desetine mil kn.
dali se je moglo prevenirati ili predvidjeti neka svatko sam za sebe …
sa takvim upravljanjem tuđim novcem neće se pomoći niti oni jer uskoro nitko se neće usuditi uložiti u bilo koji fond.
osobno nikad nisam,neću niti bi ikad to nekom preporučio.
treba li većeg argumenta od ovog primjera gdje se je <200 prodavalo nešto što je već tada konzervativno vrijedilo 500 kn a vrlo ubrzo se je dokazalo da vrijedi i 800( ai to je bez uračunatih velikih poklona) i svejedno se je prodavalo i po 400?
istina. kad sam (prije nekih 6g.) vidio kako rasprodaju mislim jadranku m. lošinj nazovem lika u hanfu i kažem mu da ovi nisu normalni. kad meni lik kaže ti nisi normalan. samo bud.la ulaže novac u fondove. je li tako? tako je. hvala doviđenja.
sada kada je gotovo možemo zaključiti da je jedna od najboljih ako ne i najbolja kombinacija dionica za zaradu u zadnjih 6 godina je bila kupovati ono što oni prodaju.
peh,neznanje ili nešto treće,četvrto… neka svatko sam za sebe…
Nema to veze sa HIMR, koji je več završio prvi krug natječaja.
Odlicno. Pomislio sam da ne bi ovo islo iz pocetka.
nešto mi se čini da ni objava natječaja neće promijeniti burzovnu cijenu. do zadnjeg dana bi se ovo moglo ovako cijediti jer nema pritiska kupaca. prodavačim se isto ne žuri i izgledan je status q.
nešto mi se čini da ni objava natječaja neće promijeniti burzovnu cijenu. do zadnjeg dana bi se ovo moglo ovako cijediti jer nema pritiska kupaca. prodavačim se isto ne žuri i izgledan je status q.
Ne vjerujem u taj scenario, sigurno če jih nekolicina raditi dubinsko snimanje i ta informacija če negde procuriti. Uz takvo poslovanje i uz promijenu situacije u Mediteranu HIMR če se vrlo izgledno prodati i zbog toga če vjerovatno cijena krenuti prema 600-650 kn na burzi u maju.