>7 mil ruskih turista je išlo u egipat i tursku.
gdje će sad? što je još uopće ostalo?
grčka?
evo nešto od prije par dana a dokazuje da je to nije pametan izbor jer tamo kuha kao u express loncu pa…
http://www.hrt.hr/320564/vijesti/opci-stajk-zbog-mirovinske-reforme-paralizirao-grcku
objektivno ostaju samo španjolska,italija i hrvatska
hrvatska koja im je najbliža,najjeftinija a po mišljenju večine stranaca(objektivno) i najljepša.
ima jedan problem,nema hotela koji bi mogli primiti toliko novih gostiju.
i još jedan mali brzo rješiv problem nemamo rusa(osim lošinj) koji bi mogli primite svoje goste iz rusije.
ako su (a mislim da jesu,dokazali su da jesu)”ozbiljan novac” uskoro će imati priliku kupiti himr i hmst.tih 7 mil turista će i u godinama koje su pred nama isto trebati ići na godišnji pa …
naša prednost je što rusi spadaju među najbolje svjetske turističke potrošače.
ovih 7 mil turista je argument više da se cijene dignu više od planiranog.
onaj tko pogodi kakvog bi to učinka moglo imati na FI 2016 biti će dodatno nagrađen a ako se još i sjeti da je padova dignuta na 4*…
🙂
izvukao sam samo meni najvažnije.
” Neće biti rasprodaje budzašto, a ako o toj imovini govorimo kao o obiteljskom srebru, onda ćemo je mi pozlatiti”
slažem se da nema daljne rasprodaje već je na promotivnim,akcijskim,”u pola cijene”,poklon cijenama.
kome nije dovoljno gratis na stotine mil kn koje dobivaju sretno mu bilo i put pod noge ili neka čeka kada će mu biti 1500 jeftino.
može si i kupiti zemljište ako želi i sam graditi samo po 800 eur neće sigurno izgraditi,prije 1500-2000 eur
slobodan san izreći svoju procjenu da neće dugo čekati da mu je 1500 jeftino.
kome je 780 puno to za mene nije niti nazovi investitor.
polako,stanimo na loptu ,ćemu žurba pa vodimo 3: 0 a do kraja utakmice 15 min.
neka kupci čekaju ili neka idu u tursku ,grčku pa tamo se trenutno prodaje na tisuće hotela.
TURIZAM U POVIJESNOM KOLAPSU: Turci prodaju čak 1300 hotela
nema potrebe da se neko sili na jadran pored toliko drugih destinacija zar ne?
puno im sreće želim jer trebaće im vrlo izgledno ako se odluče.
nepametno ali…
možda i griješim,nebi bilo…
http://radio.hrt.hr/aod/poslovni-tjedan/148556/
Nakon uspješne prošle, očekuje se još jedna dobra turistička godina koja bi, prema najavama, trebala donijeti i oko 670 milijuna eura novih ulaganja, 40 posto više nego lani. Investitori, pokazao je nedavni Adria hotel forum, traže i nove projekte…
rezultati očekivano dobri. reakcija na burzi isto tako očekivano nikakva. fond menadžeri ne znaju, mali su se davnih dana ukakili i većinom propali. u dogledno vrijeme jedina šansa za zse je da netko od stranaca baci oko na nas ili da mirovinci prebace koju milijardu otvorenim fondovima pa da se ovi opet raspištolje tuđom lovom.
rezultati očekivano dobri. reakcija na burzi isto tako očekivano nikakva. fond menadžeri ne znaju, mali su se davnih dana ukakili i većinom propali. u dogledno vrijeme jedina šansa za zse je da netko od stranaca baci oko na nas ili da mirovinci prebace koju milijardu otvorenim fondovima pa da se ovi opet raspištolje tuđom lovom.
Ne brini, oni koji žele kupiti HIMR znaju čitati rezultate…