HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za dioničare.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Kratko i jasno…za dioničare Valamar a za zaposlenike Adris…Valamarova dionica je potentnija i sa psihološkog aspekta odreagira pozitivnije od Adrisove međutim za zaposlenike je povoljniji Adris jer radnici dobivaju veće pogodnosti u samoj firmi od Valamara iako moram pohvaliti i Valamar koji sve više cijeni i vrednuje marljive radnike te nagraduje sa određenim beneficijama..

napisao sam na sestrinskoj temi hmst prije 5 dana

…još bi jednu stvar jako volio znati kada bi se moglo a to je
što se sad mota po glavama nazovi kupaca???
dali su više zaokupirani time kako izmisliti nove utege ili im se nešto drugo vrti?
imaju oni para za lobiste,pritiskivače i ostale pa će vjerojatno uskoro platiti neki članak u medijima pa ćemo vidjeti ima li znakove evolucije ili će onaj drugi scenarij.
nije da ih više trebamo više je to onako…

Rapski Imperial Valamaru, a Hoteli Maestral Rusima

ovaj zadnji članak moje omiljene novinarke mi odgovara mojoj najavi.

Cijena će biti presudna pogotovo u slučaju Raba, kažu naši izvori

“Hoteli Imperial uklapaju se u profil Valamarova portfelja, to je relativno zdrava tvrtka koja godinama posluje s dobiti, no 127 mil. kn ipak nisu spremni platiti

“Zadnja cijena koju je Centar za restrukturiranje i prodaju tražio za Imperial bila je 127 milijuna kuna”

u prošlom natječaju =50,08 posto dionica početna 249 milijuna kuna, ili 782 kn po dionici

dali je to slučajna pogreška ?dvije godine se spominje samo 250 mil kn za državnih 50% pa mi je nevjerojatno???
ili je ovo plačeni članak kojim je vlmr htio poručiti da nije spreman platiti niti 400 kn po dionici što je realno <0,5 procjenjene imovine firme koja ima ebitda 40% + sve ono što sam ponovio već 100x ????
do sada nisam imao visoko mišljenje o njima a ovo ako je istina konkurira za najveću nepametnu izjavu godine a i šire.
novinarka i vlmr su mi uljepšali dan :-)))

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Valamar ili Adris? Tko je poželjniji?

Onaj koji če platiti procijenjenu vrijednost.

@ma netko je dva puta podijelio sa 2. 🙂

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

verdi
nisi pročitao zadnji pasus cerpove obavijesti!

jesam. ali sam pročitao i prijašnje izjave od pejnovića.

who dares, wins

Nešto se iza brda korlja a vidim da neko polako i Hotele Makarska lagano kupuje…Vrijeme obračuna je došlo a o cjeni se može nagađati pa što bi ko dao i koliko teško dokučiti…. Mislim da je donekle izjava Lorencina ok i ne vidim zašto ići ispod cjene a za neke muljaže Remetinec ima novih praznih prostora…

Imao je šansu da kupi Valamar u prošlom natječaju, kad su jedini pravili dubinsko snimanje. E sad če dobiti konkurenciju…

ocito se bas ne vjeruje novinaru Poslovnog jer bi cijena jurnula na 350 da je 400 Kn stvarni target prodaje.

A sto da mu se vjeruje kad je iznio netocan podatak o prijasnjoj trazenoj cijeni?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Nešto se iza brda korlja a vidim da neko polako i Hotele Makarska lagano kupuje…Vrijeme obračuna je došlo a o cjeni se može nagađati pa što bi ko dao i koliko teško dokučiti….

Hotele Makarska dokupljuju Pivci. Mislim da Pivci žele imati 25% prije nego CERP bude to prodavao.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

ocito se bas ne vjeruje novinaru Poslovnog jer bi cijena jurnula na 350 da je 400 Kn stvarni target prodaje.

Da je Valamar jedini kupac onda bi postavljao uvijete, sad kad ima konkurenciju na žalost morat če kupiti po 782 kn minimalno ili opet neče kupiti.

New Report

Close