3. u top 10 malo prodaje pa onda malo kupuje. viktoria pala ispod 16 000. promet puno veći nego što su promjene iz čega bi se dalo zaključiti da se štopa svim mogućim tehnikama. nadam se da će i ova razina uskoro puknuti pa slična igra na novoj razini. kolateralna šteta su mali ulagači u viktoriji jer se oni svim silama trude da sami sebi tj. njima naprave minus ove godine.
3. u top 10 malo prodaje pa onda malo kupuje. viktoria pala ispod 16 000. promet puno veći nego što su promjene iz čega bi se dalo zaključiti da se štopa svim mogućim tehnikama. nadam se da će i ova razina uskoro puknuti pa slična igra na novoj razini. kolateralna šteta su mali ulagači u viktoriji jer se oni svim silama trude da sami sebi tj. njima naprave minus ove godine.
Niko ne štopa namjerno, nego slovenski fondovi prodavaju i sele pare na likvidnija tržišta. To je sva tajna. E sad zašto hrvatski fondovi ne kupuju, to je drugo pitanje.
viktorija nije slovenski fond već hrvatski (da ne objašnjavam podrobnije), a i ostatak posta je pogrešan.
Dodijeljene turističke nagrade na Danima hrvatskog turizma
http://www.mint.hr/default.aspx?id=27395
AUTENTIČNA PRIMORSKA DESTINACIJA „MALO MISTO“
1. BOL
2. RAB
viktorija nije slovenski fond već hrvatski (da ne objašnjavam podrobnije), a i ostatak posta je pogrešan.
Šta je pogrešno u ostatku posta?
verdi.3 prodaje.nema kod njega kupnje.3152 komada je manje stanje dionica.
malo kasnije su sinoć ažurirali i na dan 14.10. je bila neka simbolična kupnja od cca 200kom. ovo sad su se pravo skratili [emo_palacg]
[/quote]
da sele novac na likvidnije tržište. pročitati prospekt od viktorije i vidjeti gde ulažu.
[/quote]
Ma Viktorija je samo manji deo veče grupacije koja isto ima dionice.
tu je završilo cca 1000kom. ostalo ispod 10. pozicije.
9.
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320)
8.490 1,34
[/quote]
da sele novac na likvidnije tržište. pročitati prospekt od viktorije i vidjeti gde ulažu.
[/quote]
Ma Viktorija je samo manji deo veče grupacije koja isto ima dionice.
[/quote]
sve ja to znam samo što je problem što je viktorija to kupovala po 1000 i kusur pa sad drugima preprodaje od 200 do 500 a ja imam udjele samo u viktoriji. tako da imam više od 4000 razloga da budem nezadovoljan takvom trgovinom. ako zaradi neki drugi njihov fond ja od toga nemam ništa.