HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imperial Rab treći put u prodaji, cijena i uvjeti nepoznati
Vaš link …

Buduci se na pismo namjere moze javiti svatko bez obveza, ovakav nacin je prilicno smijesan, cisto gubljenje vremena (osim mozda da se postuju neke birokratske norme) i moram priznati unaprijed osudjen na fail.
P.S.
Imam HIMR i zelio bi da natjecaj uspije!
P.P.S
Ne znam da li ima neki stos ako recimo 3 natjecaja ne uspiju … pa onda pocnu vrijediti neka druga pravila za natjecaj.
[/quote]

Na ovakav način ove godine su prodati Plat i kako izgleda Kupari, tako da ne znam kako možete unaprijed nešto tvrditi. Pisma namjere svugde može poslati svako ozbiljan, a onda onaj ko prodaje (u tom slučaju država) odlučuje, ko uopšte može napraviti dubinsko snimanje odnosno ko je ušao u uži izbor.
[/quote]
da ste vi prosli stvari kao ja sa hr pravosudjem (i sa strasburom!!!) i vi bi puhali i na hladno.

Sada je pitanje kada će za Imperijal procuriti potencijalni kupac….Nekako mi se čini da se tu sve zna i ko kome ide, a snimanja i izračuni su odrađeni….Strpljenja treba ali prodaja se treba dogoditi nakon silnih pokušaja….

A danas se nije pojavio ni poznati prodavac. Jos.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ide ovo danas +10%

I evo ga na 510. Bravo! Sokol ga nije volio.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Šta ima veze ako neki fondovi prodaju, to je za mene samo poklon, da mogu još kupiti.

Super ako je tako. 350 000 kn do 520 je uistinu poklon za nas male. Sitniš.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Pa da, ako natječaj uspije, to je pravi poklon. Mene ne zanima koliko če oni prodavati danas ili sutra, mene zanima samo da li če natječaj uspijeti po procijenjenoj vrijednosti. A velike su šanse da uspije. A zbog rekordnog poslovanja i da ne uspije ovaj put natječaj ovo više neče pasti na 400 kn.

Samo kažem da ovaj ‘fond’ koči rast cijene.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ma neka koči, to nema veze sa ozbiljnim novcem i pravim kupcima[emo_smijesak]

slovenče
sad već zvučiš poput migre!

Boli me kako zvucim, ono sto pisem tako i mislim zato i kupujem svaki dan hmst i himr

slovenac1@
kolega molim vas za malo takta,obazrivosti,empatije jer neki su prodali na 2xx,neki na 3xx,neki na 4xx i svi oni još čekaju,nadaju se,strepe…
a znamo svi kako je teško kupiti po većoj cijeni od prodajne makar i razum govori da bi trebalo.
sad je kasno o tome razmišljati,drugi puta prije prodaje.
još će nekog “strefit” nešto pa ćemo vi skupa završit u crnoj kronici.
ipak je to samo novac ima u životu i važnijih stvari.
[emo_smijeh]
šalu na stranu
ovi rusi se ne šale izgleda da su odlučili da će kupiti hr jadran kao što su prije par godina kupili sve u crnoj gori.
tamo im se debelo isplatilo,teško da neznaju šta rade,dapače potpuno sam uvjeren da znaju.
ostaje pitanje tko će od večine(pesimista) zse investitora koja to još nije akceptirala preći na stranu nas manjine optimista.
za sada mjesta još ima ali koliko i kako dugo?
tko će shvatiti da je najgori scenarij nešto najbolje što se dogodilo avg zse investitoru u zadnjih 7 godina koji je zaradio avg godišnje 0%.
i da ne prođe natječaj na današnjih 500 ide prinos od 10% god.(prikazano+sakriveno) pri riziku 0% jer imovina vrijedi min 830 kn.
potencijalnu dobit od prolaska natječaja neću spominjat.to si računajte sami.
reći ću samo da od jučer stari nisu više iste i da cijeli hr turizam vrijedi više i nema više povratka na staro.
tko nije do sada shvatio,usvojio imat će vrlo kratko vrijeme za ukrcaj jer vlak(hr turizam) je krenuo sa perona.
na himr imamo velikog prodavač koji drži cijenu znatno ispod.
to neće vječno trajati.vidim ovo kao dodatnu priliku kakva se ne pruža svaki dan.
najgori scenarij = dobar scenarij
da vidimo tko će to iskoristiti?
večina tako ne vidi a ja duboko vjerujem da griješi.
time will tell
možda griješim nebi bilo…
kolega slovenac1 je to sam shvatio i mi dioničari možemo biti sretni da dionice prelaze u čvršće ruke pa će i oscilacije prema dole biti manje a to je još jedan razlog više za razmatranje.
sretno i onima koji vide “bolje prilike”
svi mi imamo isti cilj a pozitivan rezultat jednih utječe na bolji rezultat drugih neizbježno.
iako različitog viđenja istih dionica naš zajednički problem je >160 mlrd kn na oročenju.kada se samo mali dio toga prebaci na zse svi smo mi manjina koja će zaraditi na račun večine koja je godinama uživala blagodatima sigurnosti oročenja i kamata ali ide tu u paketu i propuštena prilika,postat će uskoro svijesni toga.
prilika koju mi čekamo i s pravom joj se nadamo jer riskiramo više.
ipak nisu sve dionice jednako riskantne zar ne?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close