HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

biće zanimljivo vidjeti dali su to oni i na dan objave natječaja silom prodavali po 490 nakon što su kupci skidali u velikim paketima po 500
odgovor u pon navečer.

PBZ skrbnički prodao 829 kom a KDSlovenci samo 18. Mislim da u nastavku prodaje samo ovaj siroti fondić skrbnik kod PBZ-a, ne bi me iznenadilo da im je to jedina likvidna dionica u portfelju.
[/quote]
Imaju još dosta dionica HIMR koje mogu prodati…

slovenac1@
prodavači iz prvih deset su bacili do sada u vjetar blizu 10 mil kn.
do završnog obračuna bit će to još i više.
što više prodaju biće iznos veći.
položit će i oni račune nekome kat-tad.
trenutno imamo važniju temu a to je jedna ponuda za kupare i to
ozbiljnog novca.
odlične su to vijesti za himr i hmst jer dokazuju tezu da je ozbiljni novac stigao i da vidi potencijal koji opravdava početne cijene.
uskoro ćemo imati i rezultate za 3q.
svakim danom biće sve manje nevjernih toma i nojeva koji guraju glavu u pijesak.
a znamo tko je zadnji…
nosi sve torbe ili tako nekako…
tako je bilo što ne znači da će i biti zar ne?
živi bili…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

biće zanimljivo vidjeti dali su to oni i na dan objave natječaja silom prodavali po 490 nakon što su kupci skidali u velikim paketima po 500
odgovor u pon navečer.

PBZ skrbnički prodao 829 kom a KDSlovenci samo 18. Mislim da u nastavku prodaje samo ovaj siroti fondić skrbnik kod PBZ-a, ne bi me iznenadilo da im je to jedina likvidna dionica u portfelju.
[/quote]

To vam je strani skrbnički račun sa fizičkim i pravnim osobama, tako da ne znate tko prodaje i koliko još ima.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Gledam ovo i zamišljam nekog narkomana kako drogiran stavlja sve na ask. 500, 500 jope 500 hahaSmijeh

kod njega je računica prilično jasna više se boji pada natječaja i posljedično pada cijene na 400-450 od imovine koja iznosi 830 kn.
mogući pad 50-100 kn a mogući rast za min 280 kn.
u slučaju takvog straha rekao bi i panike najbolje je da se makne sa buze dok nije sve što ima pogubio.
to je meni toliko paranoično da zato tu i vidim moguću neku dublju pozadinu svega toga,neću je sad ponavljati.
kakobilo pričat ćemo u budućnosti o ovoj situciji prilično sam uvjeren u to.
možda je i u pitanju čisti”profesionalizam” kojeg mi amateri nemožemo razumjeti
[emo_smijeh]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Plavi je objasnio o kome se radi – razumljivo je da strani kapital traži svaku povoljnu priliku da pobjegne sa HR TK. Rizik pada kreditnog rejtinga zemlje, rizik parlamentarnih izbora, rizik novih oblika oprezivanja kapitala itd. sve to tjera ostatak svijeta da digne ruke od Hrvatske. Tako da “profesionalci” vrlo laku mogu pravdati svoje odluke.
Istodobno nekome se otvara izvanredna prilika za povoljnu kupnju.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Plavi je objasnio o kome se radi – razumljivo je da strani kapital traži svaku povoljnu priliku da pobjegne sa HR TK. Rizik pada kreditnog rejtinga zemlje, rizik parlamentarnih izbora, rizik novih oblika oprezivanja kapitala itd. sve to tjera ostatak svijeta da digne ruke od Hrvatske. Tako da "profesionalci" vrlo laku mogu pravdati svoje odluke.

novi porez se odnosi na kupljene dionice nakon 1.1.16 znači na ove dionice se ne odnosi.
novi porez se odnosi na ostvarenu dobit a ove su dionice plačane i po 1300,po mom izračunu avg 600 (+-5%) tako da …

2007 bi ostali bez svih 70.000 dionica u danu po ovoj cijeni.
pitanje je koliko ima još na prodaju?može biti puno a može i jako malo a kad stane?sljedi i FI 3Q uskoro…
moguće da su hr fond menageri pročitali blogera i naša komentare na temi zadnjih dana i uvidjeli priliku.
teško da bi jedan privatni investitor mogao stajati iza ovolike kupnje,eventualno bloger???
ovim tempom brzo ćemo ga vidjeti u prvih deset.
svakako držim da je to odlična prilika i da neće požaliti tko god bio.
pitanje se samo na koji rok a moguć je i vrlo kratak,nebi bila nikakva senzacija zar ne?
kakobilo dionice prelaze u čvršće ruke a to će utjecati i na cijenu.
ali i na moguće oscilacije pogotovo u slučaju pada natječaja zar ne?

Zanimljiva je ta kupnja. Polako se skida na 500 sto se nudi. Nije ovo kao u dosadasnjim natjecajima.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Imperial Rab treći put u prodaji, cijena i uvjeti nepoznati
Vaš link …

Plavi je objasnio o kome se radi – razumljivo je da strani kapital traži svaku povoljnu priliku da pobjegne sa HR TK. Rizik pada kreditnog rejtinga zemlje, rizik parlamentarnih izbora, rizik novih oblika oprezivanja kapitala itd. sve to tjera ostatak svijeta da digne ruke od Hrvatske. Tako da "profesionalci" vrlo laku mogu pravdati svoje odluke.

ima na prijašnjim stranicama moment kad smo to apsolvirali. custodian bank of
ny. povezani račun koji uvijek djeluje paralelno sa kd viktoriom. kako sam ih već davno strpao u grupu sumnjivaca neka se netko drugi bavi sa njima 02535697732. pošto meni ide samo o novce i ništa više želim im… ali neopisivo im to želim… da se upoznaju sa našim pitoresknim hr. zagorjem i ostalim uslugama koje se tamo pružaju. [emo_zloban]

who dares, wins

Vaš link …

Buduci se na pismo namjere moze javiti svatko bez obveza, ovakav nacin je prilicno smijesan, cisto gubljenje vremena (osim mozda da se postuju neke birokratske norme) i moram priznati unaprijed osudjen na fail.
P.S.
Imam HIMR i zelio bi da natjecaj uspije!
P.P.S
Ne znam da li ima neki stos ako recimo 3 natjecaja ne uspiju … pa onda pocnu vrijediti neka druga pravila za natjecaj.

Vaš link …

Buduci se na pismo namjere moze javiti svatko bez obveza, ovakav nacin je prilicno smijesan, cisto gubljenje vremena (osim mozda da se postuju neke birokratske norme) i moram priznati unaprijed osudjen na fail.
P.S.
Imam HIMR i zelio bi da natjecaj uspije!
P.P.S
Ne znam da li ima neki stos ako recimo 3 natjecaja ne uspiju … pa onda pocnu vrijediti neka druga pravila za natjecaj.
[/quote]

Na ovakav način ove godine su prodati Plat i kako izgleda Kupari, tako da ne znam kako možete unaprijed nešto tvrditi. Pisma namjere svugde može poslati svako ozbiljan, a onda onaj ko prodaje (u tom slučaju država) odlučuje, ko uopšte može napraviti dubinsko snimanje odnosno ko je ušao u uži izbor.

Sada je pitanje kada će za Imperijal procuriti potencijalni kupac….Nekako mi se čini da se tu sve zna i ko kome ide, a snimanja i izračuni su odrađeni….Strpljenja treba ali prodaja se treba dogoditi nakon silnih pokušaja….

New Report

Close