aluzija na slovensku fantaziju stoji. ali aluzija na ulazak rusa kroz todu je po meni 100% jasna. Naime vise je nego ocita i vidljiva ta rabota … a vrijeme ce (kada vec sve bude kasno) pokazati istinu. stvarno ne bih zelio da sam u pravu da je todo samo middle man!
ali ameri ne cekaju kao mi da buducnost potvrdi sumnje … oni danas rade da se to sutra ne bi dogodilo.
[/quote]
bilo bi jako interesantno imati statistiku stranih ulaganja u hr turizam. bitno je da domaći mirovinski fondovi pod upravljanjem stranih banaka ne ulažu u isti i to prepuštaju strancima. rusi su mi tu najmanji problem, a ako je to neki problem je li bi sad ameri trebali bombardirati mali lošinj jer se je tamo neki rus drznuo uložiti svoje novce? kada je taj crni toda bilo šta prodao rusima? uzeo je kredit od sber banke kao što je uzimao i od ostalih 10. možda je najbolje da američke retarde počnemo tražiti dozvolu za to kad će mo piškiti i kakiti.
[/quote]
od tebe se to nisam nadao. razmisljas kao pubertetlija kojemui je na pameti samo jedno… a zivot je mnogo, mnogo slozeniji.
iza ovakve kupovine i rasta cijene krije se neki info ali nemogu naći ništa.
novi natječaj za privatizaciju ili nešto drugo ?[emo_naivan]
@Funky, vidim da ste dobar psiholog i argumenti su vam jaki. ali ja bi vas strpao u grupu od jedno cca 20% hrvata rusofoba koji su si isfurali da se mogu porediti pa čak i konfrontirati sa jednom od najmoćnijih nacija na svijetu. jedini je problem što ste za te iste ruse zadnja rupa na svirali. oni čak i ne znaju da postojite. znači samo amerima skok u bulju i eto sreće. btw na ovoj dionici su problem slovenci koji sa hrvatskim novcima pogoduju nekome. sad da li su to ti rusi ili neko treći bumo vidli.
“na ovoj dionici su problem slovenci koji sa hrvatskim novcima pogoduju nekome”
Može li ovde neka konkretna informacija?
@Funky, vidim da ste dobar psiholog i argumenti su vam jaki. ali ja bi vas strpao u grupu od jedno cca 20% hrvata rusofoba koji su si isfurali da se mogu porediti pa čak i konfrontirati sa jednom od najmoćnijih nacija na svijetu. jedini je problem što ste za te iste ruse zadnja rupa na svirali. oni čak i ne znaju da postojite. znači samo amerima skok u bulju i eto sreće. btw na ovoj dionici su problem slovenci koji sa hrvatskim novcima pogoduju nekome. sad da li su to ti rusi ili neko treći bumo vidli.
Ma sve 5 samo neka HIMR ide gore i svi zadovoljni … sto god da jesmo ili nismo. ovdje se druzimo iskljucivo zbog love i neka tako ostane.
"na ovoj dionici su problem slovenci koji sa hrvatskim novcima pogoduju nekome"
kolega to već par puta ima te raspravljano na prijašnjim stranicama. u pitanju je kd investment koji preko svog fonda kd viktorija i ostalih povezanih računa djeluje kao trojanski konj u ovoj igri. naravno da to ni u kom slučaju nije okrenuto protiv slovenskog naroda u cjelini ali što se tiče njihovog djelovanja na zse (kd) u normalnoj državi već bi davno snosili sankcije.
"na ovoj dionici su problem slovenci koji sa hrvatskim novcima pogoduju nekome"
kolega to već par puta ima te raspravljano na prijašnjim stranicama. u pitanju je kd investment koji preko svog fonda kd viktorija i ostalih povezanih računa djeluje kao trojanski konj u ovoj igri. naravno da to ni u kom slučaju nije okrenuto protiv slovenskog naroda u cjelini ali što se tiče njihovog djelovanja na zse (kd) u normalnoj državi već bi davno snosili sankcije.
[/quote]
verdi, pa ne moras se na spomen slovenaca odmah ispricavati kao u slucaju zidova ili srba. normalno da nitko ne misli na narod…omg gdje je sve to otislo!
http://www.poslovni.hr/forum/tema/mladen-pejnovic-natjecaj-nije-odgoen-zbog-slabog-odaziva-36992
ipak se radi na pripremi novih natječaja
http://www.seebiz.eu/pejnovic-dva-ponuditelja-zatrazila-dodatni-rok-za-kupare/ar-118069/
za kupare ima interesa a za himr?
neka spuste početnu cijenu za 50-100 kn.
ako će reultati biti odlični kao što svi očekuju bilo bi najbolje da objave novi natječaj poslije objave rezultata za glavnu sezonu,veća je mogućnost da se netko zainteresira za kupnju.
tako bi ja napravila.
važno je da cerp ne odustaje od privatizacije radi izbora.
kada završe sa kuparima na red će opet doći ostali.
http://limun.hr/main.aspx?id=1050066
Nikad bolje: U prvih sedam mjeseci Hrvatsku posjetilo 7,6 milijuna turista
Prema službenim podacima sustava turističkih zajednica, na Jadranu i u Gradu Zagrebu, u srpnju 2015. odmaralo se 3 milijuna i 411 tisuća turista (plus 11%), koji su ostvarili 22 milijuna i 828 tisuća noćenja (plus 9%)…
ako i himr ima 9 % više noćenja može li netko procjeniti ili izračunati koliki je to utjecaj na financijski rezultat koji možemo očekivati?
eto malo veselja….
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/AzSD88afhw6xY0IKdmIh1A==.pdf