ovdje postoji samo jedan jedini problem, a to je dovesti bar još 2 kvalitetna kupca i izbjeći lokalne džepare koji su putem mita i ostalih igara naučili dobivati sve bud zašto i sad im se pola cijene čini previše.
Da je kod Imperiala sve bajno i krasno došla bi ta 2 kupca sama, ne bi ih trebalo dovoditi…
došao je kupac sam kod aci-ja (dogus grupa) ili kod badela (tikveš) pa im je rečeno da to nije namjenjeno za njih.
došao je kupac sam kod aci-ja (dogus grupa) ili kod badela (tikveš) pa im je rečeno da to nije namjenjeno za njih.
Upravo tako. Problem je što je RH visoko korumpirana država. Dokle????
Upravo tako. Problem je što je RH visoko korumpirana država. Dokle????
[/quote]
problem je i to što su mali kupci ovce. ovdje je jasno rečeno da trenutno vrijedi od 6xx do 780 i oni ne kupuju na 400 ali su spremni uletjeti negdje gdje ništa nije sigurno.
ovdje postoji samo jedan jedini problem, a to je dovesti bar još 2 kvalitetna kupca i izbjeći lokalne džepare koji su putem mita i ostalih igara naučili dobivati sve bud zašto i sad im se pola cijene čini previše.
samo kratko u predahu od uživanja u morskim radostima[emo_smijeh]
kolega verdi cjelu je situaciju sažeo u par riječi.
samo ću dodati izrečeno od većih “stručnjaka” nego smo mi ovdje a pogotovo onih koji u svojim tablicama za procjenu imovine uzimaju širinu fuge pločica u sobama,uzorak posteljine i slične parametre pa što namjerno što nenamjerno od drveta ne vide šumu.
zato su ne tako davno između redova širokom puku sugerirali prodaju na 150 kn
a cijena narasla na 600-640 za par mjeseci kasnije.
nisu se niti će se ikad radi toga ispričati jer takvi ne biraju sredstva,što su više prisutni uvjereniji sam da sam na pravom mjestu.
ako žele neka čekaju da im prodam svoje po njihovom targetu neka samo strpljivo čekaju[emo_smijeh]
kolega verdi nema straha jer adrs(mais) je pun casha kao brod i ne prigovaraju(ne pritišću) na procjene državne imovine biće njima prodaja u pola cijene po 780 “poklon kao brod velik” i još važnije
“ozbiljan novac je na putu”
i nije krenuo sa marsa,stići će prije nego većina želi i opet će biti iznenađeni kao i uvijek do sada[emo_namigusa]
a nezaboravimo i najvažnije u međuvremenu imovina se oplođuje[emo_palacg]
Netko nešto zna?? Izgleda da se cijena više ne može držati pod kontrolom
Tako je. Ovu dionicu trenutno može dignuti samo novi natječaj…
Ne bih se slozio da ju samo novi natjecaj moze podignuti. [emo_namigusa]