HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovdje postoji samo jedan jedini problem, a to je dovesti bar još 2 kvalitetna kupca i izbjeći lokalne džepare koji su putem mita i ostalih igara naučili dobivati sve bud zašto i sad im se pola cijene čini previše.

who dares, wins

Da je kod Imperiala sve bajno i krasno došla bi ta 2 kupca sama, ne bi ih trebalo dovoditi…

Da je kod Imperiala sve bajno i krasno došla bi ta 2 kupca sama, ne bi ih trebalo dovoditi…

došao je kupac sam kod aci-ja (dogus grupa) ili kod badela (tikveš) pa im je rečeno da to nije namjenjeno za njih.

who dares, wins

došao je kupac sam kod aci-ja (dogus grupa) ili kod badela (tikveš) pa im je rečeno da to nije namjenjeno za njih.

Upravo tako. Problem je što je RH visoko korumpirana država. Dokle????

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

[/quote]

Došao je i Debeljak po JDPL, pa figa.

Upravo tako. Problem je što je RH visoko korumpirana država. Dokle????
[/quote]
problem je i to što su mali kupci ovce. ovdje je jasno rečeno da trenutno vrijedi od 6xx do 780 i oni ne kupuju na 400 ali su spremni uletjeti negdje gdje ništa nije sigurno.

who dares, wins

ovdje postoji samo jedan jedini problem, a to je dovesti bar još 2 kvalitetna kupca i izbjeći lokalne džepare koji su putem mita i ostalih igara naučili dobivati sve bud zašto i sad im se pola cijene čini previše.

samo kratko u predahu od uživanja u morskim radostima[emo_smijeh]

kolega verdi cjelu je situaciju sažeo u par riječi.
samo ću dodati izrečeno od većih “stručnjaka” nego smo mi ovdje a pogotovo onih koji u svojim tablicama za procjenu imovine uzimaju širinu fuge pločica u sobama,uzorak posteljine i slične parametre pa što namjerno što nenamjerno od drveta ne vide šumu.
zato su ne tako davno između redova širokom puku sugerirali prodaju na 150 kn
a cijena narasla na 600-640 za par mjeseci kasnije.
nisu se niti će se ikad radi toga ispričati jer takvi ne biraju sredstva,što su više prisutni uvjereniji sam da sam na pravom mjestu.
ako žele neka čekaju da im prodam svoje po njihovom targetu neka samo strpljivo čekaju[emo_smijeh]

kolega verdi nema straha jer adrs(mais) je pun casha kao brod i ne prigovaraju(ne pritišću) na procjene državne imovine biće njima prodaja u pola cijene po 780 “poklon kao brod velik” i još važnije
“ozbiljan novac je na putu”
i nije krenuo sa marsa,stići će prije nego većina želi i opet će biti iznenađeni kao i uvijek do sada[emo_namigusa]
a nezaboravimo i najvažnije u međuvremenu imovina se oplođuje[emo_palacg]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Ovde je ključno pitanje da li uopšte ide uskoro novi tender za prodaju ili ne…

Tako je. Ovu dionicu trenutno može dignuti samo novi natječaj…

Netko nešto zna?? Izgleda da se cijena više ne može držati pod kontrolom

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Ne bih se slozio da ju samo novi natjecaj moze podignuti. [emo_namigusa]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ne bih se slozio da ju samo novi natjecaj moze podignuti. [emo_namigusa]
[/quote]

Pa verovatno raste baš zbog toga jer ide novi natečaj, a to znajo samo neki

New Report

Close