HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

rh je tim dionicama isplatila naknadu za oduzetu imovinu.

rh je tim dionicama isplatila naknadu za oduzetu imovinu.

i meni se čini da je nešto takvo. slično je bilo i na maestralu.

who dares, wins

simpa je kako kada prodaje drzava uvijek cijena bude minimalna … a mi sve plaćamo a samo jedan “bere” za sebe
🙂

634 500,00

who dares, wins

Migra se bacio u privatluk

634 500,00

To su možda one kojima je CERP isplatio naknadu za oduzetu imovinu.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

ne.nalog se nalazi na prodaji od ranije.ima 2 dana da je cijena po dionici od 530,00 kn snižena na 500,00 kn.cilj je prisiljavanje potrebitih na prodaju ispod 500,00.
vama i vašim obiteljima želim sretan Božić.

Vrlo interesantno skidanje. Dali je skidanje ili prebacivanje?

čini mi se više kao najobičniji peh.
zabaciš mrežu i umjesto puno malih ulovi ti se jedna velika koja ti pojede ribu potrga mrežu i zbriše.
lovac postao lovina ili tako nekako..
poučak:opasno je zabacivati mrežu u duboke vode gdje ima velikih riba,sigurnije je uz kraj iako i ulov siromašniji.
da vidimo što će donjeti nastavak ribolova jer rasplet se bliži kraju
lakovjernih i plašljivih malih ribica svakim danom sve je manje.
očekujem nervozu ovdje prije svega na strani onih koji će pokušati kupiti
zadnje vijesti su vrlo pozitivne pa da vidimo..
svakog trena može procuriti info koja bi bez problema i na jako malom volumenu mogla ovo dignuti na opet na razine 6xx
pretpostavljam da tako razmišljaju i današnji kupci koji skidaju u paketima 200-400 kom a to nisu definitivno sitne plašljive ribice koje će lako ispustiti kupljene dionice a možda su to i oni koji su na izvoru pa saznaju prije drugih
reklo bi se po kupnji da bi to mogla biti najava još boljih vijesti.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Nisam sklon vjerovati da je ovdje bila nekakava zavjera. Vjerujem da su nalog izlozilili, kako Zlatek kaze oni kojima je CERP isplatio naknadu za oduzetu imovinu. A pokupio je netko tko se nada pozitivnim vijestima.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

ni meni onaj nalog nije izgledao kao plašenje već čisto kao netaktičan način prodaje. dođeš brokeru i kažeš prodaj mi to. on stavi na ask i ne razmišljaš dalje o tome. da je htio pobjeći imao je dosta vremena. po načinu kupnje ili su bili neki institucionalni ili neki ozbiljniji ljudi koji imaju para i spremni su riskirati malo da bi uzeli bar 50%. mali niti imaju para, niti znanja, a ni hrabrosti. već su se raspisali da prodaju turiste i kupuju građevinare ili brodare. ko da tu ima masa kvalitetnih brodara pa moš birati. imaju 2,3 i tamo te špekulanti rasture ko beba zvečku i onda se čudiš da si u minusu.

who dares, wins

neznam jeste li upoznati, ali prošli tjedan pao je proračun na Rabu i slijede nam privremeni izbori i vrlo vjerojatno promjena lokalne vlasti

New Report

Close