http://www.jutarnji.hr/oligarsi-zele-23-turisticka-projekta-u-hrvatskoj/1223007/
ne zaboravimo da su ruska” braća” već i vlasnici jdra a praktično i cijelog lošinja.
krupni kapital je procijenio da mu se tu (na jadran) isplati uložiti novac kao jedno od najboljih ulaganja,sve ostalo je stvar tehnikalija,netko će kupiti ovo netko nešto drugo,sve više mi to liči na jednu igru poznatiju kao “tko zadnji …
samo oni koji neće kupiti ništa će imati razloga za plakanje a kao što vidimo rusi žele kupiti toga što više.a nisu jedini jer kupovali bi svi i oni koji nemaju veze sa turizmom pitam se zašto?
“ali i neke tvrtke koje nemaju veze s turizmom, no imaju novac i zanima ih ulaganje u turizam”
budu li valamar i “kompanija” mudrovali i ćekali da im drugi sve pokupe ispred nosa što im je “servirano” neće im ostati ništa drugo nego kad ih rusi i ostali “preskoče” da prodaju svoje firme tim istim rusima i ostalima.
od danas pa u sljedećih 5 godina dogodit će se “čuda” na našem jadranu
a današnje cijene onog što se može kupiti isto će izgledati čudno i nestvarno niske a kad tek budemo čitali kako na današnji dan nitko ne nudi više od 515 kn za dionicu himr pri činjenici da je početna cijena 784 kn a odluka za par dana.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/KD VICTORIA FOND (01914309442)
18.617
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)
6.920
jedni prodavali, drugi kupovali.
izgleda da još za sada nije “baba” ali nekom “se snilo što mu se tilo”
ili tako nekako.
netko bi izgleda htio da nas ulovi panika i da čim prije prodamo a to mi miriši na dobar rasplet a možda je i pila napako.
a možda opet netko zna što ćemo mi saznati sa tri dana zakašnjenja.
imali smo u pon. kupca-e koji je skidao u paketima od 100 i 200 kom do 540 tako je prošlo preko pola od 2000 kom prometa.
dali mu je dosta ili sprema sačekušu po ask-u znat ćemo uskoro.
na hmst je cijena išla do 90% od početne a na himr bi to bilo 700 kn.
nije nemoguće.
od jučer se zna da je bloger ušao u prvih deset nakon pada natječaja na hmst
dali i nas očekuje isti rasplet’u slučaju pada i našeg natječaja?
a možda je to on bio u pon.jer ne vjeruje u pad našeg natječaja?nije nemoguće.
ja sam pripremio hrpu cash-a a šampanjac je već na ledu duže vrijeme.
jedno od toga sigurno ću trebati uskoro.
preporučam i vama.[emo_smijeh]
izgleda da još za sada nije "baba" ali nekom "se snilo što mu se tilo"
ili tako nekako.
netko bi izgleda htio da nas ulovi panika i da čim prije prodamo a to mi miriši na dobar rasplet a možda je i pila napako.
a možda opet netko zna što ćemo mi saznati sa tri dana zakašnjenja.
imali smo u pon kupca-e koji je skidao u paketima od 100 i 200 kom do 540 tako je prošlo preko pola od 2000 kom prometa.
dali mu je dosta ili sprema sačekušu po ask-u znat ćemo uskoro.
na hmst je cijena išla do 90% od početne a na himr bi to bilo 700 kn.
nije nemoguće.
od jučer se zna da je bloger ušao u prvih deset nakon pada natječaja na hmst
dali i nas očekuje isti rasplet'u slučaju pada i našeg natječaja?
a možda je to on bio u pon.jer ne vjeruje u pad našeg natječaja?nije nemoguće.
ja sam pripremio hrpu cash-a a šampanjac je već na ledu duže vrijeme.
jedno od toga sigurno ću trebati uskoro.
preporučam i vama.[emo_smijeh]
Sa šampanjcem i keš-om si u win-win situaciji … mnogi od nas imaju samo jedno … šampanjac.
8(
mislim da stamped počinje …. nažalost po sve nas koji imamo HIMR.
Nadam se da oko 300-350 će stati
ako je 10.10.datum kojeg je kolega kanabis dobio kao odgovor na svoj upit od cerp-a točan datum kao rok za podnošenje ponuda,tada je prerano za bilo kakav stampedo osim onog “lažnog” jer i dan prije može netko otkupit dokumentaciju i tražit produljenje roka.a valamar ako će dati ponudu bit će to zadnji dan da konkurencija ne sazna
ali definitivno konačni rasplet počinje a to je igra za one sa jakim živcima.
oni koji ih nemaju su najvjerojatniji gubitnici.
sretno svima
mislim da stamped počinje …. nažalost po sve nas koji imamo HIMR.
Nadam se da oko 300-350 će stati
ako je 10.10.datum kojeg je kolega kanabis dobio kao odgovor na svoj upit od cerp-a točan datum kao rok za podnošenje ponuda,tada je prerano za bilo kakav stampedo osim onog "lažnog" jer i dan prije može netko otkupit dokumentaciju i tražit produljenje roka.a valamar ako će dati ponudu bit će to zadnji dan da konkurencija ne sazna
ali definitivno konačni rasplet počinje a to je igra za one sa jakim živcima.
oni koji ih nemaju su najvjerojatniji gubitnici.
sretno svima
[/quote]
Koji 10.10? Pa, ovdje je sve javno.
http://www.duudi.hr/wp-content/uploads/2014/08/Odluka-Imperijal.pdf
A kad su poslali dopis zainteresiranima?
evo stigao je odgovor od cerpa. Napisat cu samo jedan dio, ono najvaznije
Ovim putem ističemo da je za trgovačko društvo Hoteli Maestral d.d. Dubrovnik javno prikupljanje ponuda bilo zaključno do 09. rujna 2014. godine, te da CERP unatoč višestrukom interesu u prvom krugu nije zaprimio obvezujuću ponudu. Također napominjemo da je još uvijek u tijeku javno prikupljanje obvezujućih ponuda za trgovačka društva Hoteli Plat d.d. Plat (do 29. rujna 2014.), Jadroplov d.d. Split (do 01. listopada 2014.) i Imperijal d.d. Rab (do 10. listopada 2014.). S tim u svezi, a slijedom vašeg upita skrećemo pažnju da se rok od 60 dana računa od dana upućivanja poziva za prikupljanje obvezujućih ponuda potencijalnim investitorima iz prvog kruga.
tema hmst str 97
Dakle, prema odgovoru iz CERPa rok za Plat je 29. 09. a rok za Imperijal je 10.10. [emo_smijeh]
Rokovi za dostavu obvezujućih ponuda su u točki 11.
http://www.duudi.hr/wp-content/uploads/2014/08/Odluka-Plat.pdf
http://www.duudi.hr/wp-content/uploads/2014/08/Odluka-Imperijal.pdf
I sad nek mi netko objasni kako 60 dana koji teku od istog datuma, u slučaju Plata ističu 29.09, a kod Imperijala 10.10. ?
Jedino logično objašnjenje je da na Rabu, s obzirom da je to otok, dani sporije prolaze. [emo_smijeh]