“kako kontra”
po očito da pliva na otok.[emo_smijeh]
kolika je vjerojatnost po vama kolega da dan prije isteka roka netko poguran valamarovim “snimanjem” otkupi dokumentaciju i traži produženje roka za podnošenje obvezujuće ponude?
ako netko od preostalih 9 koji su podnjeli pismo namjere misli ozbiljno sad mu je “5 do 12” da reagiraju ili?
je li netko zna kolika bi bila najniža cijena kod nastale obveze preuzimanja.pod uvjetom da ponuda bude i bude prihvaćena.hvala.
je li netko zna kolika bi bila najniža cijena kod nastale obveze preuzimanja.pod uvjetom da ponuda bude i bude prihvaćena.hvala.
onoliko koliko ponudi cerpu, toliko mora ponuditi svim ostalima. cerp sada traži minimalno 783. neki kažu nemoguće, neki kažu moguće. kako god, koliko dobije cerp, toliko će dobiti i svi ostali. da mi je znati koji dan unaprijed, kao onaj sportski almanah iz povratak u budućnost
nemojte me sad razapeti ali molim i neki odgovor za razliku od dosadašnjeg iskustva kada nitko ne odgovara.
znam da su neka pitanja možda čudna,ipak hvala na odgovorima
dali je dozvoljeno dati ponudu ako se ne radi dubinsko snimanje?
dali bi se moglo dogoditi da netko ne radi dubinsko snimanje da konkurencija nezna da je zainteresiran i da će predati ponudu?
nemojte me sad razapeti ali molim i neki odgovor za razliku od dosadašnjeg iskustva kada nitko ne odgovara.
znam da su neka pitanja možda čudna,ipak hvala na odgovorima
dali je dozvoljeno dati ponudu ako se ne radi dubinsko snimanje?
dali bi se moglo dogoditi da netko ne radi dubinsko snimanje da konkurencija nezna da je zainteresiran i da će predati ponudu?
Da, ali nije uobičajeno. Zašto vas to zanima?
lp
dvoumim se prodati il ne.
ako ima više zainteresiranih prije će netko platiti početnu cijenu.
očekivala sam veći interes pa se pitam dali je moguće da ona postoji a da se ne vidi?
svi se mi dvoumimo. svaki dan. zato je burza zanimljiva – nikad nije dosadno. nemojte se dvoumite, nego pregledavajte brojke dok vas ne uvjere ili ne razuvjere.
kupila sam ove dionice prije 12 mj na nagovor prijatelja i sve je bilo kako je rekao,razmišljam o prodaji a on kaža da neće svoje prodavati prije ponude.
nemam baš puno iskustva,znanja slabo o burzi,znam da sama moram odlučiti pa pokušavam doći do nekih odgovora.
dali je točno da je 10.listopad zadnji rok za predavanje ponude?
hvala na dosadašnjim odgovorima.
kupila sam ove dionice prije 12 mj na nagovor prijatelja i sve je bilo kako je rekao,razmišljam o prodaji a on kaža da neće svoje prodavati prije ponude.
nemam baš puno iskustva,znanja slabo o burzi,znam da sama moram odlučiti pa pokušavam doći do nekih odgovora.
dali je točno da je 10.listopad zadnji rok za predavanje ponude?
hvala na dosadašnjim odgovorima.
27. rujna je zadnji rok za predaju ponuda, ako ga ne produže.
1. sve sami provjerite
2. dvaput sve sami provjerite
10 . listopada – pročešljajte temu maestral. tamo je jedan forumaš postao dopis iz cerpa iz kojeg proizlazi da drugi krug za himr završava 09. listopada
neuspješna privatizacija maestrala u prvom pokušaju izazvala je buru komentara i novinskiuh članaka. prosudirajte svakako jer cijena tražena za himr i maestral nije dakako ista, ali prateći uvjeti uvelike jesu
migra je ovdje pro, daliborpop contra – njihovi postovi su važni jer iznose brojke – imovina, poslovanje itd. prostudirajte tako da saznate zasto je država zatražila 783, a ne recimo 1083 ili 583 i da li je to realno tj. da li je book himra podcijenjen ili precijenjen. oni npr gradevinsko zemljište vode po 30 eura kvadrat, a govorimo o primorju.
zadnje i najvažnije – ako ste ušli prije 12 mjeseci, vi ste mirni jer i bez privatizacije himr po svom poslovanju vrijedi 500 kn minimalno, a kamoli ne one ciijene koje su bile prije 12 mjeseci.