HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako ćemo se igrati medijskih forenzičara, mislim da je u ovom članku:

Nakon propale prodaje Maestrala, isto čeka Rab i Plat

ovaj dio najbitniji:

U DUUDI-ju priznaju da su uvjeti natječaja bili “tržišno neprihvatljivi”, obećavši da će napraviti analizu uvjeta, a sudeći prema pojašnjenju koje je Poslovni dnevnik dobio od ulagača, ista sudbina čeka i slično pisane natječaje za kupnju udjela u Imperial Rabu i Hotelima Plat koji završavaju početkom listopada.

Jednog ili više ulagača? Je li novinarka nazvala jednog od ulagača i prenijela njegove informacije, ili je zvala sve zainteresirane ulagače koji su joj konsenzualno potvrdili da će odustati od ponuda? I ako ih je nazvala baš sve, a oni su joj potvrdili da neće kupiti HIMR, čemu onda dvojbeni izraz “sudeći prema pojašnjenju”

lebowski, u tome grmu i leži zec. kad bismo mi znali crno na bijelo da će prvi natječaj proći, ond bi cijena bila 800 kn već sutra. kad bismo znali da neće proći ni prvi ni drugi, onda bi cijena bila 300 već sutra. a mi samo znamo da more bit bidne, more bit ne bidne. i ja neću sada kovati u nebesa kao ekipa što pljuje i psuje da sruši za 10 kn da može ući. more bit bidne, more bit ne bidne, to je što sada znamo i zato smo tu gdje jesmo a nismo ni n 800 ni na 300

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

dali prodati ili ne?
hvala

Leb ti najbolje znas da mora zadovoljit odredjenu kvotu slova, a mora se i ogradit od bilo kakve odgovornosti. Zse bi trebala prozvati ove sto 100% znaju da ce natjecaj proci. Zamisli takav clanak procitati tamo 13-14.10. kad zavrsi natjecaj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kerumovim-stopama-tommy-kupuje-hotel-lav-za-28-milijuna-eura/772012.aspx

Pozdrav

Ako je istina da je ovo kupljeno za 28 milja Tommy je napravio posao stoljeca. Kurtovic i Bosnjak su u ovo ulupali 200 miljuna eura,Hypo im je uzeo sve i prodavao za 40 vec vise od godinu i po dana.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Taj hotel ima hrpetinu duga.

Imao je zato ga je banka i preuzela. Hoteli i marina se kupuju bez dugova. Mozda jedini dug bude tih 28 miljona eura jer ce se sigurno kupit na kredu.

Frankie nece to biti tako kako novinari pisu. Po njima je soba placena 50 000eur, a toliki ima i prihod. Treba vidjet koliki im je dug.

ohohooooo. bolje da se po novinama piše svašta nego ništa. jest da su neki članci na rubu zakona ali to je hr i već smo navikli na takve stvari. ovo je neki naručeni članak. sad da li ga je naručio neki domaći kupac ili brokerska kuća koja živi od dnevne špekulacije to bi valjda hanfa trebala otkriti. naravno da neće. ja današnju trgovinu ne ću ni pratiti jer sam siguran u dobru zaradu. sad da li će to biti ove ili iduće godine pojma nemam. u svakom slučaju bolje ovo nego dlkv ili ne daj bože ingra.

who dares, wins

Ma kakve novine. Ovdje je hypo imala vec nekoliko kupaca i svi su se povukli za 40 miljona. Kerum je ulupao u Marjan oko 130 miljona eura i treba jos 30 za dovrsit,a na kraju se nece prodat za vise od 70 dovrsen i to ako. To je realnost.

Idemo danas opet na 380 kn.
Tobogan opet radi.

@frenkie
ja ne pišem o kerumu već o imperijalu.

who dares, wins

New Report

Close