HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://danas.net.hr/hrvatska/bogatasi-i-slavni-pronasli-svoju-oazu-upravo-na-hrvatskom-otoku-srece

Ovaj Al Bin Abdulateef Al Misnad iz Katara sigurno ima para..

Citiram za ovoga iz Katra:
Prema nekim informacijama Kataranin je izrazio zanimanje za rapski turizam.

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Ovdje prijave ističu za deset dana, dakle za cca dva tjedna bismo mogli imati informaciju je li netko zainteresiran ili nije.

Citiram za ovoga iz Katra:
Prema nekim informacijama Kataranin je izrazio zanimanje za rapski turizam.

svaka čast “petro dolarima” ako se zainate nitko nemože platiti više od njih ali mislim da je realnije i bolje rješenje da himr bude kupljen od TUI koji u hr operira preko svojih partnera karisma i agrokor a baš taj zadnji pliva u hr kao riba u vodi i nema mu premca u uzimnju onog što želi(a znamo da himr želi) a da se želi prebaciti na turizam i vrapci već pjevaju…
dali mislite da će se zadovoljiti mrvicama i pozicijom od 5-10 mjesta na ljestvici,njega zanima samo prvo mjesto i ništa drugo.kako do toga doći kad krećeš u utrku 20 godina poslije drugih?
vrlo jednostavno kupuješ sve po redu što se prodaje,do sad funkcionira a i ponuda za koločep od 75.000 eur po sobi 3* je bila više nego izdašna dali će himr platiti 70.000 po sobi?zar bi to bila senzacija?meni sigurno ne jer i himr ima svojih prednosti i to ne malih.
dodatni razlog zašto bi baš TUI bio posebno motiviran za kupnju himr je struktura gostiju: stranci>90% od toga 35% njemci a ausrtijanci 15% značajno iznad hr prosjeka a ima tu i neka tajna povjesna veza jako interesantna za britance koji otkrivaju hrvatsku velikim koracima.
tako da bilo bi mudro pričekati ponudu barem ću ja tako napraviti.
sretno svima, i onima koji prodaju jer ne vjeruju u sretan kraj te nam prepuštaju rizik.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

plavac, jel vidite ovo – mod pohlepa, pa mod panika, pa sad opet mod pohlepa. medufaze oprez, osluškivanje, rezoniranje nepostojeće

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

A što im to znači dvije, tri jake ponude? Da će biti i nadmetanja?

ne, to znači da će svatko ponuditi što manje nadajući se da je onaj drugi još škrtiji.

ne, to znači da će svatko ponuditi što manje nadajući se da je onaj drugi još škrtiji.
[/quote]
Malo smo ironični? Pa svi znamo da ponuda ne može biti ispod 780 i neke kune.

kod prodaje prikupljanjem javnih ponuda nema nadmetanja.

[/quote]
Malo smo ironični? Pa svi znamo da ponuda ne može biti ispod 780 i neke kune.
[/quote]

kolega, nejte zamjeriti, moram se malo nasaliti, ovih dana je bilo za infarkt dobiti. u istom smo brodu, palčevi gore za privatizaciju himr.

kod prodaje prikupljanjem javnih ponuda nema nadmetanja.
[/quote]
U biti ima nadmetanja ali se ponude daju SAMO JEDNOM i najviša odnosi bez daljnjeg pripetavanjs, kakve gledamo po tv.

komentirati cijenu na ovim razinama je više nego gubljenje vremena pogotovo za nas koji vjerujemo da ovo vrijedi približno rastovoj procjeni pa radi toga nismo htjeli niti prodati na 600-640 kn(ja sam i na 600 dokupio nešto)
nakon ovako velikog pada sa 540 na 390kn na volumenu od 6000 kom (0,82% ukupnog broja dionica) a sve na temelju nijedne ponude na hmst je meni presmješno ali i dobrodošlo za povećanje moje dobiti.
uskoro ćemo imati sa FI3q book 550 kn a prodaje se(poklanja) usprkos rstovoj procjeni od 780 kn danas i ispod 400 a natječaj još traje za himr[emo_beztona]
već puno puta do sad viđeno a ima i dosta tih situacija i opisanih na ovoj temi.
vrlo izvjestan i veliki rast na jaaako malom volumenu.
neka trejderi rade svoj posao
hvala im na tome[emo_palacg][emo_smijeh]

danas su prvo neki prodavali i po 390 a kasnije neki kupovali i po 510
s time da je promet u padu bio bitno veći od onog u rastu to se može tumačiti na više načina ali za sada stoji činjenica da oni koji su prodavali u nadi da će eventualno jeftinije ponovo ući su napravili loš posao jer nemogu nazad unutra i da žele bez većih ili manjih gubitaka,znači nažalost još više žući u budućnosti na ovoj temi
sutra smo možda na <400 a možda i na >600
tko želi a ima dionice nek se stresira ja imam preslabo srce za to,ja ću to promatrat iz prikrajka i možda opet doćekam svoju priliku ,nisam zloban samo iskren ako priznam da bi za sada još malo dokupio pa ako može netko spustit cijenu ja ću zahvaliti kao i do sada.
hvala današnjim prodavačima.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close