HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I sam sam danas kupovao. Vidim da sam mogao i jeftinije. [emo_vrtimise]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Do 550 nema 150 dionica na asku.
[emo_cool]

migra,
pa 01.09 je prosao rok a dopis je od 12.09.
O kakvim zadnjim trenucuma govoriš?
Pa ne znam kojom to poštom putuje 12 dana…
sorry.

negdje mi se vrti 15.kao datum za zadnji rok podnošenja ponude,mislim da sam na temi hmst to pročitao,potražit ću to,vjerojatno sam nešto krivo…
vidjećemo
jedno je sigurno ,da se sad može dovesti u vezu ova informacija i iznad prosječnii volumen i rasprodaja na himr zadnja tri dana
vjerojatno je to bilo trgovanje na inside info
ja sam podebljaljao svoj račun zadnja 3 dana,tako da nisam ja ali bi volio da institucije odrade svoj posao i da se sazna ako netko je.
na hmst se nisu usudili prodavati jer bi bilo presumljiv a ovako je malo manje
da smo sad u usa fed bi ljepo ispitao sve tko je prije svega prodavao i dali je to bilo na inside info a ako ima nedozvoljenog gulilo bi se žestoko.
evo još jednog testa za bananu državu(slučajnu državu) da pokuša dokazati da to nije.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

@migra,
ja sam s pravom u LRH zavrsio u Strasburu. Dosta mije prava u hrvatistanu …. samo to ne molim te!
P.S.
Lijepi je ovo tobogan danas bio. Svaka čast izvođačima!

ovo će se ipak oporaviti.nama treba do može biti onako ružne vijesti, kao na hmst još do 26. rujna.

ovdje bar nije dosadno ali mi ne ide u glavu kakve veze ima maestral sa imperijalom. u zadnjih 20 dana trgovina se potpuno različito odvijala. oni svaki dan gore a mi dole. ovo je stara dobra zse, petak pred kraj radnog vremena. [emo_vrtimise]

who dares, wins

ovdje bar nije dosadno ali mi ne ide u glavu kakve veze ima maestral sa imperijalom. u zadnjih 20 dana trgovina se potpuno različito odvijala. oni svaki dan gore a mi dole. ovo je stara dobra zse, petak pred kraj radnog vremena. [emo_vrtimise]

vijest nije pozitivna ali nije odlučujuća,trebaće proći nešto vremena dok ljudi ne shvate da nije i za himr natječaj još gotov.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

vijest nije pozitivna ali nije odlučujuća,trebaće proći nešto vremena dok ljudi ne shvate da nije i za himr natječaj još gotov.

[/quote]
ma sve im se pobrkalo, tuku i nas na RIVP[emo_zacudjen]

Nego, zasto HMST salju obavijest a ne CERP?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ne razumijem zašto takvi drastični padovi. Ne znači li ovo da će ići u drugi krug s manjom cijenom?
Ili će odustati od privatizacije?
U svakom slučaju, svaka čast onima koji su prodali na vrijeme.

migra. nisi krivo pročitao što se tiče roka za dostavljanje ponude za kupnju. naime imamo max 15 + 60 dana, minimalno 0+60 dana. to je zato što cerp ima obvezu da najkasnije u roku od 15 dana od dana donošenja odluke pozove zainteresirane za davanje ponude. 60 dana se računa od dana upućivanja poziva. cerp to može uraditi odmah , a može i nakon 15 dana.
mi jesmo banana država i dugo ćemo još to biti.najbolje je što manje znati.

u svakom slučaju CERP je glavno mjerodavno tijelo, a ne HMST u ovom slučaju i nisam siguran da tu nećemo čuti puno dublju priču još u ponedjeljak. Svakako i nadasve, HMST priča ne bi trebala imati negativnog utjecaja na HIMR; samo pozitivnog ako se kapital odluči preliti.

New Report

Close