HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Fenomenalno… jedan posta prije moga…
ide to ispod 400 uskoro
dva posta prije njega
neće proati ni po 1300
Pa ocito da zivimo u demokraciji i da svatko moze glasno reci svoje misljenje koliko god ono bilo pošteno ili korektno.
Ali znakovito je da je interesa ima sve vise ….
[emo_smijeh]

oprosti gdje sam ja napisala da neću prodati po 1300 odnosno da uopće imam ovu dijonicu? netko iskrcava a kupnja kopni..smjer je jedan a to nije prema 1300..
[/quote]

ja sam rekao da vlado miš nije htio prodati ni komada dok je cijena bila 1300 i da ne vjerujem da će u ponudi otpuštati dionice.
s obzirom da je cijena pala sa 540 na 520 kn možemo reći da je trenutno prodaja nešto jača od kupnje što je po meni dobro ,dobivamo još jednu priliku za kupovinu koja sad već do početne cijene nosi premiju od 50% na rok od mjesec dana,meni dovoljno da nisam mogao odolit,pohlepa je dobra ali i vražja stvar,pa ti sad odluči [Smijeh]
mislim da nebi ova vlada pred bankrotom odredila cijenu po kojoj nemože prodati a novci im tako očajnički trebaju,možda prije da je netko dao neki “mig” a cijenom se pokušavaju rastjerati nepoželjni.kao što je toda za koločep jedini ponudio i to točno koliko se tražilo,izgledalo je puno ali očito i isplativo.
stranci vide potencijal,ne gledaju oni zapuštene hotele već vide koliku će lovu zaradit kada sve poslože.
mi smo u tom pogledu ograničeni jer za sebe mislimo da smo sposobni pa ne vjerujemo da će “nesposobni” stranci(todini partneri su tui i karisma tko nije neka malo prosurfa pa nek sam procijeni kakvi su to igrači) moći zaradit lovu ako im prodamo.
.zato ne vjeruju ni današnji prodavači da će netko platiti početnu cijenu a ima i nas koji vjerujemo.
osim ako to i dalje ne prodaju “profesionalci” koji ne žele ali “moraju”

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Onima koji planiraju ostati do objavljivanja konačnog rezultata natječaja tome je ili svejedno koja je trenutna cijena ili je bolje da bude čim manja pa ako dođe do dodatnog kapitala da dokupi. Pa zar nije svejedno i da sada padne na 300 kuna? Svejedno to neće utjecati na ponudu u natječaju i svejedno ide cijena po cijeni preuzimanja ako ga bude. Tako da…….. A ponude se, naravno, kao u svim natječajima šalju zadnji tren. Pogotovo kod ovakvih stvari. Zašto bi konkurencija znala da ima još ponuđača? BOlje da misli da ih nema….

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

ako todo ovo kupi, BEZ OBZIRA NA CIJENU, izlazim istog trena jer gdje je todo trava malim dionicarima vise ne raste-sorry!

Opet velik promet, netko će se obogatit na ovome. 780-519 = 261. Bring it on.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ovo je sad već poprilično velik, cca 50%-tni diskont na odredjenu početnu cijenu.

Pomalo me čudi da je prodaja na ovoj razini toliko jaka, posebno imajući u vidu činjenicu da je ostalo još dosta vremena do otvaranja ponuda.

Mozda netko jači kalkulira sa stiskavcom na asku, a računa i na popriličnu pomoć Victorie u svojoj namjeri.

Pitanje je koliko će se još moći spustati jer bi se jači interes na kupnji mogao vrlo skoro pojaviti.

poaskbidu@
ako se netko obogati bit će to oni koji imaju ili kupuju dionice trenutno samo hypo skrbnički aktivno kupuje iz prvih deset,on je u zadnjih godinu dana kupio min 3000 kom od 5900 koliko ima.
u ponedjeljak je kupio 200 kom po avg 547 a vjerojatno je i dio prometa u zadnjih tri dana isto njegovo.
jedini prodavač iz prvih deset je i dalje viktorija o kojoj je sve već izrečeno.

kresoM@
potpisujem,svakim padom dokupljujem a o tome odlučuju uglavnom profesionalci.
vidimo na primjeru hmst kako to izgleda kad se zadnji dani odbrojavaju.

funky@
puno ovisi o tome kako će se postaviti ostali veći dioničari iz prvih deset
i koliki će ukupan postotak otkupiti.
u slučaju niže ponude neću otpustiti ni komada,jer mogu ćekati
a ovo mi se čini kao prilično konzervativno(nekretninsko) ulaganjena sa potencijalom dobre zarade i malog rizika na 5-10 godina
tako sam procijenio i prije 4-5 godina i bio sam u pravu
ne kaže bez razloga bivši ministar turizma da ovo vrijedi >1500 kn po dionici
pitanje nije dali već tko će to doćekati.
s današnje razine od 520 kn to ne izgleda baš izgledno ali nije ni ovih 520 da ne kažem nedavnih 640 bilo izgledno još do prije samo godinu dana(220 kn)
tako da za 5-10 godina može to i bitno višlje od herakove procijene.
da se strpljivost gotovo uvijek naplati uvjerio sam se na svojoj koži puno puta.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

poaskbidu@
ako se netko obogati bit će to oni koji imaju ili kupuju dionice trenutno samo hypo skrbnički aktivno kupuje iz prvih deset,on je u zadnjih godinu dana kupio min 3000 kom od 5900 koliko ima.
u ponedjeljak je kupio 200 kom po avg 547 a vjerojatno je i dio prometa u zadnjih tri dana isto njegovo.
jedini prodavač iz prvih deset je i dalje viktorija o kojoj je sve već izrečeno.

kresoM@
potpisujem,svakim padom dokupljujem a o tome odlučuju uglavnom profesionalci.
vidimo na primjeru hmst kako to izgleda kad se zadnji dani odbrojavaju.

funky@
puno ovisi o tome kako će se postaviti ostali veći dioničari iz prvih deset
i koliki će ukupan postotak otkupiti.
u slučaju niže ponude neću otpustiti ni komada,jer mogu ćekati
a ovo mi se čini kao prilično konzervativno(nekretninsko) ulaganjena sa potencijalom dobre zarade i malog rizika na 5-10 godina
tako sam procijenio i prije 4-5 godina i bio sam u pravu
ne kaže bez razloga bivši ministar turizma da ovo vrijedi >1500 kn po dionici
pitanje nije dali već tko će to doćekati.
s današnje razine od 520 kn to ne izgleda baš izgledno ali nije ni ovih 520 da ne kažem nedavnih 640 bilo izgledno još do prije samo godinu dana(220 kn)
tako da za 5-10 godina može to i bitno višlje od herakove procijene.
da se strpljivost gotovo uvijek naplati uvjerio sam se na svojoj koži puno puta.

Ti stvarno drobis gluposti na ovoj temi. Mislim da bi za sve nas, a pogotovo za tvoje istomisljenike bilo najbolje da zasutis. Mozda bi se netko i zainteresirao za dionicu. Ovako, samo spamas temu iz dana u dan sa istim bezveznim argumentima.

Ja eto mislim da je drzava precijenila vrijednost HIMR odnosno iznos koji bi netko trebao platiti uz prerpostavljena odnosno projicirana ulaganja. To na kraju krajeva sugerira i znacajna korekcija cijene nakon prvotne euforije “lovaca na bureke”.

Mozda ce netko na kraju i ponuditi trazeni iznos no meni se cini to poprilicno ambiciozno. Zato je stvarno blesavo da se pozivas na nekakve bezvezne Herakove izjave jer one stvarno nemaju veze s vezom, a kamoli s ozbiljnom valuacijom.

A i tvoja uvjerenja o kontinuiranom visegodisnjem rastu su smijesna, naprosto jer se radi o lokalnoj turistickoj kompaniji koja da i hoce ima organski uvjetovan odnosno plafoniran rast, a akivizicjski koji se onda jedini namece kao alternativa, necu ni spominjati. Mission impossible.

@fahrudin,
Migra je rekao na što se on poziva kada milsi da to vrijedi. ne samo Herak nego puno puta više. To je njegovo mišljenje i takvo je kakvo jest.
A ti kao i svi koji kuljače na ovom forumu svakoga tko govori imalo pozitivno o ovj dionici, pljuju ovu dionicu, ali nikada ne vele zašto to ne vrijedi a kamoli koliko po njima vrijedi. Ne, samo klasična hrvatska pljuvačina.
A pored toga, vrijeđatt još ljude da su “lovci na bureke” pa to je stvarno pretjerano da ne kažem sukladno podneblju od kuda si ti-sorry. Takva reakcija je uvijek i svugdje na ovim prostorima i ne znam kada si ti ušao u dionice ali to je stalno tako.
Stvarno ste presmiješni.

@fahro,
Uostalom pogledaj svoju ocijenu za post.
Takav % ne može dobiti nitko, provjeri unazad 10 stranica, tko kaže imalo pozitivno o dionici.
Not [emo_naivan]

Kupnjom Imperiala netko ce dobiti i turizam Raba. Na otoku uz Imperialove hotele ima samo još 3-4 hotela koja nisu u njihovom vlasništvu. Ostatak smještajnih kapaciteta su privatni iznajmljivači. Ovo ljeto sam bio par dana dole i sa barkom smo obišli sve one uvale sjevero zapadnog dijela otoka di iz prekrasne šume izviruju samo imperialovi holetli. Lokacije su fenomenalne, izdvojene od masovnog turizma, svaki hotel ima par bližih uvalica. Ponuda je odlična, sve je uredno i čisto. Hoteli su 3* ali lokacije su za 5, izdvojene i prekrasne. Provjerite i sami, postoji internet, netrebate ni ići na Rab.

Nema previše ovakvih prilika di je država vlasnik a to će se i vidjeti na ponudama. Razvoj destinacije je ovdje bitan dio priče, po meni čak i više od same cijene u ponudama.

Počeli su i meni brisati postove, valjda sam pretjerao sa spominjanjem imena:/ uglavnom na moj post od jučer @Migra i @Plavi – nisam ja ni pričao o VM, već o ovome:

http://www.vecernji.hr/hrvatska/slucaj-antesic-stanovnici-raba-zovu-ga-rapskim-sanaderom-463841

a onda usporedite s ovim: http://www.cerp.hr/default.aspx?id=32
😉

točno tako, posljednji zdravi izgrađeni hoteli koji idu u privatizaciju. sad ili nikad… najbliža konkurentna destinacija većini emitivnih zemalja srednje i zapadne europe.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close