Mislite na ovoga ” rapskoga Sanadera ? ”
Miš: Otkrili smo pravi recept za uspjeh, ali nas treba što prije privatizirati
Ako prođe po 780 ili više, imati će i više nego dovoljno da otkupi sve Sanaderove slike a možda i koju nekretninu.
lp
Mislite na ovoga " rapskoga Sanadera ? "
Miš: Otkrili smo pravi recept za uspjeh, ali nas treba što prije privatizirati
Ako prođe po 780 ili više, imati će i više nego dovoljno da otkupi sve Sanaderove slike a možda i koju nekretninu.
lp
protpostavljam da neće otpustiti dionice u ponudi jer ih nije htio prodati niti po 1300,a tko zna bolje od njega(možda samo herak) koliko ovo stvarno vrijedi
ok sada će iz prve ruke dobiti info svi koji će napraviti DD[emo_namigusa]
hajdin@
pustite kolega nek “profesionalci” rade svoj posao da svi mi koji možemo i želimo kupujemo što jeftinije
pa ipak imaju oni od osnutka respektabilnih > 4% godišnje i mogu si priuštiti da nas malo počaste sa tuđim novcima.[emo_palacg]
a možda nisu oni već se netko stvarno preplašio ovih hdz-ovaca što preko vikenda obilaze hrvatsku u potrazi za besplatnom janjetinom i vinom[emo_smijeh]
Ili ponude nisu izdasne?
ovaj koji iskrcava stotine sigurno nešto zna…ide to ispod 400 uskoro..tragedija, kao i sve drugo u ovom apsurdistanu
Fenomenalno… jedan posta prije moga…
ide to ispod 400 uskoro
dva posta prije njega
neće proati ni po 1300
Pa ocito da zivimo u demokraciji i da svatko moze glasno reci svoje misljenje koliko god ono bilo pošteno ili korektno.
Ali znakovito je da je interesa ima sve vise ….
[emo_smijeh]
ide to ispod 400 uskoro
dva posta prije njega
neće proati ni po 1300
Pa ocito da zivimo u demokraciji i da svatko moze glasno reci svoje misljenje koliko god ono bilo pošteno ili korektno.
[emo_smijeh]
oprosti gdje sam ja napisala da neću prodati po 1300 odnosno da uopće imam ovu dijonicu? netko iskrcava a kupnja kopni..smjer je jedan a to nije prema 1300..
ide to ispod 400 uskoro
dva posta prije njega
neće proati ni po 1300
[emo_smijeh]
oprosti gdje sam ja napisala da neću prodati po 1300
[/quote]
A gdje sam ja to rekao?
Please procitaj jos jednom i vidjet ces da se radi o 2 posta!
[emo_smijeh][emo_zacudjen]
Ovde svasta za procitati.
Te jedan pise da mozda ponude nisu kvalitetne te ovo te ono.
Pa natjecaj je do pocetka listipada-kako moze sada biti ponuda dovraga??
Minimalno je 780 neka me netko ispravi ako gresim?Kako onda moze biti ponuda nekvalitetna ako je cena na burzi 520???????