HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A ne bi me čudilo da namjerno štopaju do okončanja sage oko HMST pa će tek onda zapaliti ovaj ticker.

Inače kad smo kod cijene… imamo situaciju u kojoj je država procijenila i službeno očekuje nekih 780 kn po komadu. Ako je to nekima previše razumijem ih jer je to mnogo ali složit ćete se da je turistički sektor u zadnjih pola do godine dana doživio prepoznavanje od šire društvene pa tako i investicijske zajednice tako da ova tražena cijena od 780 kn itekako podudara sa valuacijama ostalih perjanica u ovom sektoru. Ova trenutačna cijena od 550 kn bila bi vjerojatno dostignuta i bez najave privatizacije ove kompanije jer bi cijena rasla na krilima čitavog sektora a vidimo da su turističke dionice vrlo In zadnjih mjeseci.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

A ne bi me čudilo da namjerno štopaju do okončanja sage oko HMST pa će tek onda zapaliti ovaj ticker.

Ne vjerujem i nema takve moći ….
Ako netko štopa, ond aje to onaj koji želi kupiti pa drži stvar što niže da što manje vrijedi, kako bi njegova ponuda imala što veću vrijednost.

U svakom slučaju velik promet danas, nervozna trgovina i na kraju obavezno prosipanje siće po bidu, čisto da ne pobjegne s lanca.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

strpljen spašen.

who dares, wins

Prodaje:
Količina Cijena
30 520,00
ovaj pod svu silu hoće da proda jeftinije nego što može. prozirni su da je to strašno.

SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/KD VICTORIA FOND (01914309442)
19.219
viktorija je prodala puno manje od ostvarenog prometa. u igri je više računa gdje si međusobno prebacuju iz šupljeg u prazno.

who dares, wins

strpljen spašen.

skoncentriran,brzog prsta
nastavite niz..
danas već na otvaranju netko ne žali dionica za pokušaj “spuštanja”
uspio sam nešto ćopnuti nije puno ali veseli,meni ovo izgleda obećavajuće kao da netko napokon želi ozbiljne količine a i jučerasnja kupnja 1289 kom po avg 538,84 to potvrđuje.
ako se misli zadnji je rok za zahuktavanje ovdje jer sad nas već dani dijele do konačne odluke na himr a fig. sati do konačne odluke na hmst koja će imati bitnog utjecaja i na himr.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

meni je onaj promet od juče sumnjiv. moraš stvarno biti neznalica da bi se sada rješavao tolike količine.

who dares, wins

strpljen spašen.

skoncentriran,brzog prsta
nastavite niz..
danas već na otvaranju netko ne žali dionica za pokušaj "spuštanja"
uspio sam nešto ćopnuti nije puno ali veseli,meni ovo izgleda obećavajuće kao da netko napokon želi ozbiljne količine a i jučerasnja kupnja 1289 kom po avg 538,84 to potvrđuje.
ako se misli zadnji je rok za zahuktavanje ovdje jer sad nas već dani dijele do konačne odluke na himr a fig. sati do konačne odluke na hmst koja će imati bitnog utjecaja i na himr.

[/quote]

Kakvog bi Maestrali trebali imati utjecaja na Imperiale? Te dvije firme nemaju bas nikakve veze jedna s drugom osim sto se obje bave pruzanjem smjestajnih usluga i ugostiteljstvom. Bas gluposti.

Nema što pravi profesionalci!!!

fahrudin@ koji je još nedavno tvrdio da himr ne vrijedi više od 400 kn nam se vratio,pozdravljam preobraćenje kolega.
za obje tvrtke nam je država odredila početne cijene i za pretpostaviti je da su se priklikom određivanja iste rukovodili sličnim kriterijima te da ako nije previsoka na hmst da najvjerojatnije nije niti na himr-u i obrnuto.
bolje rečeno ako su investitori spremni platiti hmst po početnoj cijeni veća je vjerojatnost da će biti i na himr.
nije teško za pretpostaviti da će se i dio kapitalizirane dobiti prebaciti i u ovu dionicu tim više što se himr trguje po bitno većem diskontu u odnosu na početnu cijenu.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

da ubacim crva sumnje. a možda su u cerpu odlučili da neće biti prodaje. ta mogućnost postoji.glava XIII Odluke….[emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban]

ma sve ovo je jadno po količini. ako maknemo sitne 2-5% zarade trejdere, nema tu kolicine za uci.
Tko je uso, uso je.

New Report

Close