HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Finu lovu će iskeširati plava laguna za istraturist… hm koliko ono vrijedi himr? 😀

Po toj računici samo 615 kn[emo_mrgud]
[/quote]
jel” može neka argumentirana računica za tu cifru? ako bude tako znači da ne prolazi privatizacija a moš misliti da pored 9 ponuđača i ovakvog načina trgovine ne će proći. ovoliko pritiskanje govori da je interes ogroman ali prodavač iz nekog razloga pogoduje nekom od kupaca. samo šta će biti kad netko odluči nadlicitirati? nisu svi iz istog klana.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/KD VICTORIA FOND (01914309442)
19.600 opet -35kom.

who dares, wins

A gdje će cijena do obvezujućih ponuda? Prema 500 ili prema 700 ajde pogodite dajte molim vas. Ovo selagano krčka dok ne prekipi a temperatura će se polako dizati u to sam uvjeren.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

lukšići su dali oko 205 kn. to je pb 1,3. pb 1,3 od himr je oko 615 kn. i to je to. jedini problem je što istraturist privatna tvrtka i tu tajni nema, a himr je državna tvrtka gdje se zemljište po obali vodi po 30 eura i gdje i najprosječniji menader može u roku godine dana skrsati rashode za 30 posto i dići prihode za 5 posto. miš ovaj brod drži iznad vode, ali ipak je to državna tvrtka a to će reći – lako ćemo i bolje 10 zaposlenih više nego manje. uostalom, revizorska kuća je rekla svoje, a i dubinsko će reći svoje.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

meni je tih 30€ po kvadratu sasvim dovoljno da vidim podcijenjenost. građevina mi je srednje ime. od prilike znam koliko košta nešto izgraditi. ostale p/e, ebite, roa-e, roe-e,p/s, p/b i ostale izračune bez ikakvih skrupula mažnjavam od talentiranijih. gdje bi čovjek došao da sve to zna.

who dares, wins

evo i podrobnije. to što je istt to himr u privatnim rukama može vrlo brzo postati. u biti onaj tko to kupi ako bude takvih da ne špekuliramo, ne treba počinjati od ledine nego samo raditi što svi privatnici rade – diži prihode, kontroliraj troškove

http://www.seebiz.eu/zaba-prodala-istraturist-za-solidnu-premiju/ar-93973/

evo vam link na istra turist pa ga možete usporediti sa imperialom
http://www.istraturist.com/hr
i naravno mišljenje jednog od naših najeminentnijih stručnjaka po tom pitanju (bez obzira volili ga ili ne)
http://trzistakapitala.wordpress.com/2014/08/26/plava-laguna-kupila-istraturist/#comments
u principu nikad mi se more u umagu nije dopadalo. baruština obična. rovinj je za njih luda kuća. otoke ne trebam tu ni pominjati. al” ajde ima ko voli.

who dares, wins

usporedba je svakako korisna, ali tek donekle ispravna – istt je visokoprofitabilna privatna tvrtka, podmazan stroj, dok je himr prilično zapušten i investicijski i operativno. nemojte me krivo shvatiti, miš radi čuda, ali uspoređivati javni i privatni sektor u hrvatskoj je groteskno – u javnom sektoru jedino prirodni zakoni poput sile teže itd. vrijede, ekonomski se niti znaju niti priznaju

KD Victoria i dalje smanjuje poziciju?

Nema tko drugi biti. Ovo je potpis luđaka kojem nije stalo a takvih primjera je bilo do sada na stotine otkad sam na burzi. Nek rokne na 500 ja sam spreman.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

kad hoćeš nešto kupiti, a i drugi hoće to isto kupiti, onda ima samo jedan način – pare na stol

Lukšići su Istraturist platili više nego što je na burzi vrednovana njihova Plava laguna te iznad cijene po kojoj se trguje dionicama njihovih konkurenata, poput Valamara, Solarisa ili Maistre. Analitičari procjenjuju da bi se učinak ove akvizicije mogao preliti na cijeli sektor kad je riječ o vrijednosti turističkih kompanija. One su prema cijeni koju su Lukšići platili za Istraturist podcijenjene.

http://www.jutarnji.hr/novi-hrvatski-turisticki-div-luksic-pobijedio-grofa-eltza-u-ratu-za-kupnju-istraturista/1215758/

>Nek rokne na 500 ja sam spreman
Na sličan način razmišljaju mnogi samo im je spread manji (recimo 550-580 recimo) pa se u tom krugu i vrti neka prodaja

Koliko još Victoria ima dionica?

New Report

Close