HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

to je prvi korak prema elitnom turizmu.
lovatori ne žele gubiti vrijeme na putovanje od točke A do točke B.
pri tome im cijena toga uopće nije bitna,važno da će postojati i ta opcija
a čini mi se da će i početna cijena biti prihvatljiva za masovniju upotrebu
posebno ugodno iznenađenje je:
“tvrdnja iz European Coastline Airlinesa da ti ovioni mogu letjeti i po lošem vremenu, čak i u uvjetima kada trajekti nisu u mogućnosti ploviti.”

izgleda da mi hrvati jako volimo dividende jer kako objasniti jučerašnji pad cijene od 40 kn nakon objave odluke sa GS da neće biti isplate dividende od 2 kn[emo_smijeh]
samo za kolegu koc-a čije izračune još čekamo sa današnjom najnižom cijenom od 552 kn potencijalna dobit do početne cijene(784)=250% na godišnjoj razini[emo_smijeh]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

hvala prodavaču po 552,ako ima još neka se javi na privat,da se dogovorimo.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

izgleda da mi hrvati jako volimo dividende jer kako objasniti jučerašnji pad cijene od 40 kn nakon objave odluke sa GS da neće biti isplate dividende od 2 kn[emo_smijeh]

ma….
vidim “cijeđenje” se nastavlja i danas, ali prodaje po ovim cijenama baš i nema..
na HMST sl. situacija.

JMNC-R-A 459.477,82
PBZ-R-A 4 421.260,91

dvije dionice sa najvećim prometom. niti polja milja. što dalje pričati

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

prošli tjedan sam najavio mogućnost da će ovaj tjedan(4 radna dana) biti idealan za kupnju(dokup)ali ovakvim poklončićima (po 552 kn)se iskreno nisam nadao.
to su valjda te klimatske promjene o kojima svi pričaju,sad smo kao u australiji djed božičnjak usred ljeta.[emo_smijeh]
od ponedjeljka počinje “seoba naroda” sa mora stiže povratnički val a sa njime i ulagači puni energije i želje da nadoknade potrošeno[emo_smijeh]
ne javlja se nitko na privat,još se nadam[emo_smijeh]

ma….
vidim "cijeđenje" se nastavlja i danas, ali prodaje po ovim cijenama baš i nema..
na HMST sl. situacija.
[/quote]

ma..
kud sve tud i još tih 26(po 551,5),nek se brod puni i dalje,ima mjesta[emo_smijeh]

ma..
kud sve tud i još tih 26(po 551,5),nek se brod puni i dalje,ima mjesta[emo_smijeh]

zar zbilja vjerujete da forumaše zanima svaka vaša transakcija nekom dionicom? potpuno ste uzurpirali ovaj topik kao da je vaše privatno vlasništvo [emo_palacd]

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

zar zbilja vjerujete da forumaše zanima svaka vaša transakcija nekom dionicom? potpuno ste uzurpirali ovaj topik kao da je vaše privatno vlasništvo [emo_palacd]

Kolega, niste kupili na vrijeme ili ste samo onako generalno jalni?
Još uvijek stignete.

ma..

[/quote]nije valjda da su to bile vaše dionice a da ustvari niste htjeli prodati već kupiti,ako su bile,žao mi je.
u zadnjih 4g na ovoj temi vrlo rijetko sam komentirao svoje trans.
pokušat ću to u budućnosti izbjeći a koga to baš jako smeta što kupujem ako će mu biti tako lakše neka upotrijebi opciju ignore kao što ću je sada i ja upotrijebiti.

Kolega, niste kupili na vrijeme ili ste samo onako generalno jalni?

ništa od toga, samo sam alergičan (a vidim da nas je sve više na forumu) na takvo bezočno drukanje

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

migra

pa koliko li si ti već toga skupio kupujući 4 godine? već bi morao biti u top 5!

I ja sam danas bocnuo po 550. Sutra čekam niže ako bude trebalo ali s jačom količinom.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close