HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A neki su ovdje samo da upozore druge na to da ne slusaju bas svaki svijet i pogledaju i drugu stranu medalje.

Pozdrav

Je, ovaj forum je pun altruista.

vrijeme će pokazati – za dva mjeseca ćemo znati. lucijan, ima jedna mala razlika izmedu živogošće i i mperijala – imperijal ima dobit od 12 milja, živogošće je dobit zadnju put vidjelo za pokojnog franje. to nešto znači u svijetu novca.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ma svatko za se travu pase.Ja sam ovo uzimao od 165-180 nekako mi se ovaj migra ucinio posten,a ja sam lijen gledat ta financijska izvjesca i slicne kristalne kugle i sad mi dojde da si jaja pregrizem jer sam uzeo svega 500 komada i nakon toga nisam nista nadokupljivao,a mogao sam.Ali kako kaze nas narod poslije hebanja nema kajanja. U svakom slucaju ostajem unutra do kraja,a i da ne prodam hebe mi se ne pita mi HIMR para da mu dam za sol i papar.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ovako Toda i ekipa dolaze do hotela..http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/UmIkqW62S1OGtZghupqbcA==.pdf.
A sto se tice zarade na burzi…niste zaradili ako niste prodali…

Pozdrav

ili ovako
dionice +dug skoro 80.000 eur po sobi 3*
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/278885/Hoteli-Kolocep-mijenjaju-ime-i-bit-ce-samo-za-odrasle.html

imam dionice i hzvg(sitno) očekivao sam bolji rasplet za nas male dioničare
vidjećemo što će vrijeme donjeti ,evo i za inu je danas ročište u parizu a sanader u zatovoru.
a usporedba hzvg i himr je više nego neprimjerena,bojite se što će država napraviti?
pa odredili su početnu cijenu 35% veću od današnje tržišne
kad ste se već raspisali ovdje bilo bi pošteno da se izjasnite koliko po vama vrijedi himr odnosno po koliko bi ga vi kupovali danas?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

A neki su ovdje samo da upozore druge na to da ne slusaju bas svaki svijet i pogledaju i drugu stranu medalje.

Pozdrav

Je, ovaj forum je pun altruista.
[/quote]

Obzirom da mi je ocjena poruke 14 posto, znači da 86 posto misli da je ovaj forum pun altruista. [emo_smijeh] Inače ako ima onih koji ne znaju šta znači altruizam, evo objašnjenje:

Altruizam je naklonost i ponašanje kojem je cilj pomaganje drugome u kojem se ne očekuje neka vrsta nagrade od drugih. To je ono ponašanje koje se obično opisuje kao “nesebično” jer su interesi drugih stavljeni iznad vlastitih interesa.

Ma kolega sto se mene tice himr vrijedi barem dva puta vise nego sto ga je procijenila drzava ali necu zato pisat da su ovo vrijednosnice na kojoj se moze zaradit..moze..ali moze i izgubit..kao i na svakoj. Necu pisat da ima 5..10..20 ili koliko ponuda za kupnju tvrtke..jer nema..Bilo je toliko onih koji su iskazali interes…koliko ce ih biti stvarno spremnih iskesirat lovu to cemo saznat. I prije sam i sad ponavljam..kamo srece da ih bude…To sto su odredili toliko vecu cijenu ne znaci da je to prilika.
Za primjer spominjem hzvg da se vidi kako karisma dolazi do hotela..NHF…samo forumska rasprava i iznosenje stavova.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

kod hzvg nije bilo puno izbora – ili toda ili stečaj. dugovi su im bili veći od imovine. himr je bogata udavača, nije jednooka i šepava kao hzvg bez prebijene pare. i bez privatizacije poslovanje bi moglo opravdati ovu cijenu himra, što dalje pričati.

" Tko je na vrijeme proučio i provjerio to što on piše mogao je zaraditi velike novce, što je najbolje još uvijek moze "

Pozdrav

I tako od 200 kn. Tko je vas slušao sad je a*koholičar.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Vidi vraga… http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Otoci/Po-broju-kruzera-Rab-je-kvarnerski-Dubrovnik

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ma svatko za se travu pase.Ja sam ovo uzimao od 165-180 nekako mi se ovaj migra ucinio posten,a ja sam lijen gledat ta financijska izvjesca i slicne kristalne kugle i sad mi dojde da si jaja pregrizem jer sam uzeo svega 500 komada i nakon toga nisam nista nadokupljivao,a mogao sam.Ali kako kaze nas narod poslije hebanja nema kajanja. U svakom slucaju ostajem unutra do kraja,a i da ne prodam hebe mi se ne pita mi HIMR para da mu dam za sol i papar.

e moj frankie,šta da ti sad kažem[emo_smijeh]
prije godinu dana 21.08.13 na str. 48(na avg 239 kn) sam napisao
..”trenutna cijena je preniska da bi bilo više zainteresiranih za prodaju
tu je ključna odluka kupca(kupaca) koji će ćekati i skupljati na sitno na nižim razinama ili podići cijenu kako bi dobili veće količine
na kraju će samo biti važna samo količina kada počne privatizacija jer cijena je za sada ionako daleko od one koja će biti u preuzimanju

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

>bilo je toliko onih koji su iskazali interes
Gdje je objavljena lista zainteresiranih službeno? Lista koja bi zapravo trebala tvoriti skup jedinih mogućih kandidata iz koje će samo jedan jedini moć biti budući potencijalni kupac????
AFAIK, nigdje!

Dakle tko hoće može sada dati ponudu (što mislim da će najzainmteriraniji i napraviti) jer tako barem se ne vidi pravi interes.

Pa ka vi mislite da je ovaj princ iz Saudijske Arabije došao baš sada voziti bicikl pored Esplanade?
Pa dobro može li barem zrnce razuma i pozotove biti na ovom forumu?

Iskreno boli me briga hoce li netko ovo kupiti ili prodat ali dajte barem malo korektnosti.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Otoci/S-Raba-do-Splita-hidroavionom-za-45-minuta

Još uvijek ne znamo točno koje će sve linije Rab imati, ali naravno da će dolasci hidroaviona značiti dosta za Rab jer su hidroavioni nešto kao mali kruzeri.

New Report

Close