Bojim se da se neću moći natjecati sa princom u kupnji zemljišta i hotela . Zato ću biti brži od njega . Dok on završi due diligence itd , ja ću biti na konju , a on na svojoj devi, mlaznom avionu , biciklu , jahti …
Kolega lebowski ne okrecite pilu …prodaja Belvedera pokazuje koliko je investitora stvarno bilo spremno platit sto miliona ..Ne zaboravimo da je prvi natjecaj bio za 2 i pol puta vise pa se nitko nije javio. Toliko o zurbi i “prilikama”…a to sto su interes pokazali ..8..18..ili 50…lijepo za znat ali u konacnici sasvim nebitno..Bitno ce bit koliko bude obavezujucih ponuda..Onda cemo se hvalit ili kudit.
Pozdrav
slažem se da ćemo svi sve znati nakon završetka drugog kruga
a oni kojima je 180% na godišnjoj razini do početne cijene nije dovoljno neka pripremaju cash jer za 60 dana imat će se priliku liparit na bid-u u arbitraži,tu će im rizik biti puno manji a zarada u skladu sa rizikom.
meni nije problem ćekat isplatu ali u skladu sa svojim uvjerenjima počastit ću sa jednim dijelom dionica koju ću otpustiti u arbitraži čisto da svi oni koji nisu,neće ili niti ne planiraju kupititi dionice nisu ovdje visili danima mjesecima,godinama uzalud.
migra, pusti priču, pa ne laje pas radi sela no radi sebe. tako i oni. nije sigurno hoće li biti kupaca po minimalnoj ili višoj cijeni, ali je 100 posto sigurno da himr u prvom, drugom ili xtom krugu neće biti prodan ispod cijene po kojoj si ti, ili ja ili drugi starosjedioci prosječno ulazili jer to je bilo davnih dana i na danas nepojmljivim razinama. gubitka dakle ne može biti, može biti samo dobit. kolika – koliko da bog i sreća junačka. tako je uvijek i tako je najbolje.
Zvijezde vam nisu naklonjene.
Kvarner u podbačaju,srpanjska crna rupa usisala pozitivu iz prvih šest mjeseci.
Ovih 600 nije loše za većinu,ali otrežnjenje slijedi pa bi trebalo nazad prema 500.
Strah od nesupješne privatizacije će uzeti svoj danak.
Na HMST su me popljuvali kada sam im napomenuo da se KSST nudi po 7000,pa nakon
neuspješne privatizacije sletio na ispod 300,a bio na 4.xxx.
Oprez je majka mudrosti.
Med i mlijeko su ispijeni,slijedi pelin.
Naravno da bih volio da budem u krivu i da kupci i na 600 budu dobitnici.To bi bilo dobro da se špekulativmi kapital umnoži i to kroz privatizaciju.To bi bila
dobra inekcija za cjelokupnu likvidnost na ZSE.
E moj lopina, stalno me nanovo iznenađuješ.. pa kakve veze ima crna rupa sa prodajom Hotela Imperijal???
Evo sutra sam na Rabu, javiti ću iz prve ruke kako to sve izgleda.
lp
Ja isto mislim da nam zvijezde nisu naklonjene jer kako bi i bile kad ćemo samo na razlici trenutne cijene i minimalne-početne zaraditi 200 kn
u pon 04.08. protrgovano 418 kom. 36 trans
min 605
max 639,99
avg 623,1
zadnja 615,15
i dalje bez promjena u prvih deset
izgleda da ni 640 nije bio dovoljan mamac za prodaju ekipi iz prvih deset
čak ni viktoriji
>izgleda da ni 640 nije bio dovoljan mamac za prodaju ekipi iz prvih deset
čak ni viktoriji
jadne neznalice … i poneki od nas s njima!
[emo_cool]
Zvijezde vam nisu naklonjene.
Kvarner u podbačaju,srpanjska crna rupa usisala pozitivu iz prvih šest mjeseci.
Ovih 600 nije loše za većinu,ali otrežnjenje slijedi pa bi trebalo nazad prema 500.
Strah od nesupješne privatizacije će uzeti svoj danak.
Na HMST su me popljuvali kada sam im napomenuo da se KSST nudi po 7000,pa nakon
neuspješne privatizacije sletio na ispod 300,a bio na 4.xxx.
Oprez je majka mudrosti.
Med i mlijeko su ispijeni,slijedi pelin.
Naravno da bih volio da budem u krivu i da kupci i na 600 budu dobitnici.To bi bilo dobro da se špekulativmi kapital umnoži i to kroz privatizaciju.To bi bila
dobra inekcija za cjelokupnu likvidnost na ZSE.
dobro došli u klub strpljivih sad vas već ima jako puno
uz one koji su na 160 čekali ispod 100
onih na 300 koji su čekali ispod 200
onih koji su na 500 čekali na 400
evo sad i nove podsekcije onih koji ćekaju da sa 600 padne na 500
naučno je dokazano da optimizam vrlo pozitivno utjeće na ljudsko zdravlje.
a nije još dokazano ali neki naučnici tako tvrde da ako jako puno ljudi se istovremeno koncentrira i na istu želju da se povećavaju šanse da će se to i ostvariti.
daj bože da ste u pravu,bilo bi to jako ljepo da padne na 500 za završno ukrcavanje prije objave.tada to više nebi bilo 180% na godišnjoj razini već više nego impresivnih 340% dobiti do počente cijene.
a možda da se svi skupa pokušamo naći stanemo u krug i uhvatimo za ruke možda bi i to pomoglo,samo gdje naći takav prostor gdje bi svi stali?
migra
Al ga ti govnariš sa tih 180% do čak 340%.
kolega matematika za osnovnu školu kamatni račun.
a po meni i jedna og glavnih osnova za odluku o ulaganju.
vrijeme uloženog kapitala jednako je važno kao i visina zarade a u ovom slučaju treba uložiti kapital na 60 dana.
nekad smo to učili u 5 razredu a danas vjerojatno još i niže.
pokušat ću to pojednovnit za tebe i možda još neke koji to ne razumiju.
od 600 da 784 je zaokružimo malo 30% zarade u ovom slučaju odluka o prodaji će biti donesena u roku 60 dana = 2 mjeseca iz toga izračunamo mjesečnu kamatu (povrat=15%) i to množimo sa 12
što daje 180% a na 500 kn daje 340% na godišnjoj razini.
evo sa ovih zadnjih 585 kn daje 200% na godišnjoj razini.
neki vjeruju da će biti prodano za manje a neki za više što taj izračun isto mjenja a ako se promjeni faktor vrijeme i to mjenja izračun.
ako imaš neki drugi izračun i postupak jedva čekam da vidim tvoje”govnarije”