HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HIMR-R-A 605,00 11 6.655,00 6.8.2014. 13:32:25
HIMR-R-A 604,00 5 3.020,00 6.8.2014. 13:32:25
HIMR-R-A 603,01 11 6.633,11 6.8.2014. 13:32:25
HIMR-R-A 603,00 11 6.633,00 6.8.2014. 13:32:25
HIMR-R-A 602,10 100 60.210,00 6.8.2014. 13:32:25
HIMR-R-A 602,07 5 3.010,35 6.8.2014. 13:32:25
HIMR-R-A 602,01 6 3.612,06 6.8.2014. 13:32:25
HIMR-R-A 600,16 3 1.800,48 6.8.2014. 13:32:25
HIMR-R-A 600,14 11 6.601,54 6.8.2014. 13:32:25
HIMR-R-A 600,03 4 2.400,12 6.8.2014. 13:32:25
HIMR-R-A 600,02 30 18.000,60 6.8.2014. 13:32:25
ovako nikad ne prodaje razuman prodavač. on malo po malo izlazi na asku a ovo je smišljeno lupanje po bidu. e sad bi bilo interesantno znati čija je ona 100tica koju je pogodio. ako ne i više. viktorija je davnih dana dokazala da je spremna radirt na štetu svojih udjelničara pa me ne bi čudilo da opet nekom poklanjaju dionice uz diskont. 2 pozicije u top 10 kupuju a oni prodaj.

who dares, wins

dosta su oni toga prodali po bid-u kada se je moglo po ask-u bez problema
u srijedu 30.07. na neslužbenu vijest o početnoj cijeni na 784
nije bilo promjena u prvih deset promet 1888 kom.a cijena je bila
min 494,30
max 573,99
avg 525,04(zadnja 511)

vidjećemo večeras dali je tko prodavao u prošli četvrtak kada je
prodano 1713 kom na službenu potvrdu vijesti o početnoj cijeni 784 kn
a cijena je bila
min 509,50
max 610,00
avg 575,47(zadnja 575,27)

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Svaka čast imaocima i baš mi je drago što su neki zaradili lovicu ovdje…ja cijelo ljeto uživam i ne stignem pratiti burzu..Imam svojih nekoliko aduta …al da je šteta što nisam ušao u imperijale je..sad mi je preskupa..
Sretno i svaka čast onima koji su zaradili..

A BALVANA!!! :) :) :)

KD Victoria 20.010
u zadnja 2mj. prodali cca 2000kom

who dares, wins

KD Victoria 20.010

Zato jer su morali…bar mi je broker tako rekao.. nisam se puno opterecivao razlozima…usklađivanje pozicija i sl. stvari.whatever…
Ja sakupljao ispod P/B-a uz ocekivanje vijesti…jer mogu..ostali kako žele.
LP i sretno svima.

dosta su oni toga prodali po bid-u kada se je moglo po ask-u bez problema
u srijedu 30.07. na neslužbenu vijest o početnoj cijeni na 784
nije bilo promjena u prvih deset promet 1888 kom.a cijena je bila
min 494,30
max 573,99
avg 525,04(zadnja 511)

vidjećemo večeras dali je tko prodavao u prošli četvrtak kada je
prodano 1713 kom na službenu potvrdu vijesti o početnoj cijeni 784 kn
a cijena je bila
min 509,50
max 610,00
avg 575,47(zadnja 575,27)

bez promjena u prvih deset nakon četvrtka(31.07.)

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

KD Victoria 20.010

Zato jer su morali…bar mi je broker tako rekao.. nisam se puno opterecivao razlozima…usklađivanje pozicija i sl. stvari.whatever…
Ja sakupljao ispod P/B-a uz ocekivanje vijesti…jer mogu..ostali kako žele.
LP i sretno svima.
[/quote]
čuj morali?! ima na predhodnim stranicama obrazloženje za tu situaciju. sami su se doveli u šah poziciju glumeći profesionalce. trenutno su jedini oif koji rasprodaje iz topa 10. tu i na areni. na nyse bi to sec malo bolje proučio pa bi još neke stvari morali. na dugo godina.

who dares, wins

Svaka čast imaocima i baš mi je drago što su neki zaradili lovicu ovdje…ja cijelo ljeto uživam i ne stignem pratiti burzu..Imam svojih nekoliko aduta …al da je šteta što nisam ušao u imperijale je..sad mi je preskupa..
Sretno i svaka čast onima koji su zaradili..

hvala kolega na čestitkama i podršci.
znamo da su mnoge naše kolege forumaši i burzovni ulagači na moru,i neka uživaju i napune baterije a veselimo se njihovom povratku jer očekujemo da će neki prepoznati potencijal zarade koji u kombinaciji sa kratkim rokom kapitalizacije daje vrlo visoki prinos na godišnjoj razini uz umjeren rizik.
već od 15.08 počinje prvi veći val povratnika pa će se to osjetiti i na prometu burze a očekujemo i veću gužvu na bid-u prije svega himr-a.
do tada(još 5 radnih dana) imamo priliku za kupnju ili dokup u “tišini”.
koju može prekinuti poneko curenje informacija o preostalih 8 (za sada tajnih)
potencijalnih kupaca koji su predali pismo namjere.

znamo da su mnoge naše kolege forumaši i burzovni ulagači na moru,i neka uživaju i napune baterije a veselimo se njihovom povratku jer očekujemo da će neki prepoznati potencijal zarade koji u kombinaciji sa kratkim rokom kapitalizacije daje vrlo visoki prinos na godišnjoj razini uz umjeren rizik.
već od 15.08 počinje prvi veći val povratnika pa će se to osjetiti i na prometu burze a očekujemo i veću gužvu na bid-u prije svega himr-a.
do tada(još 5 radnih dana) imamo priliku za kupnju ili dokup u "tišini".

drukanje bez skrupula…

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Ja malo skoknuo do njemačke ali pratim. Ovi što prodaju ne znaju zašto prodaju.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

drukanje bez skrupula…
[/quote]da ste slušali moje “drukanje” od 160 kn,danas biste bili puno sretniji čovjek.
vaša paušalne karakteriziranje drugih bez citiranje i iznošenja bilo kakvih drugih argumeneta govori više o vama nego što bi sami htjeli.
nemojte plakati već kupite prije drugih zar niste dovoljno propustili?

drukanje bez skrupula…
[/quote]da ste slušali moje "drukanje" od 160 kn,danas biste bili puno sretniji čovjek.
vaša paušalne karakteriziranje drugih bez citiranje i iznošenja bilo kakvih drugih argumeneta govori više o vama nego što bi sami htjeli.
nemojte plakati već kupite prije drugih zar niste dovoljno propustili?
[/quote]točno tako čestitam kolega, po tome bi i bloger trebao biti druker jer ukazuje na potcijenjenost pojedinih dionica.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close