HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hdzovo priopćenje je školski primjer politikanstva. ako sdp kaže dobar dan, ne gleda se kroz prozor vidjeti sija li sunce ili pada kiša, nego odmah udri kontru ……………..

točno tako.
intro to croatian politics 101.

Fond manageri su ovo otkrili tek na 500+ treba priznati to.
Ako je sve istina sto ovdje pise..poglavito dio oko nerevalorizirane imovine od 90-tih ne dajte ovo za sitne pare.
Ako je tocno da je bivsi ministar turizma izjavio da Imperijali vrijede 1500 kuna po dionici,onda je trziste neefikasno vise nego sto mislimo.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

Ako je sve istina sto ovdje pise..poglavito dio oko nerevalorizirane imovine od 90-tih ne dajte ovo za sitne pare.
Ako je tocno da je bivsi ministar turizma izjavio da Imperijali vrijede 1500 kuna po dionici,onda je trziste neefikasno vise nego sto mislimo.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

ne, ja sam se osvrnu na omalovažavanje oje ispoljava bloger prema drugačijim mišljenjima. kod njega ima stvarno puno šarlatana i frustriranih, pa se mora boriti s njima. ali ima i kvalitetnih priloga. npr. od ajvike, ili od tebe gdje si davao površine brutto i netto, broj soba itd. baš zbog toga sam tu – ti podaci jesu istina javni, ali tko će to sve naći. ako čovjek želi kvalietno pratiti recimo portfelj od 15 dionica, ovaj forum mu može itekako pomoći.
meni se svidio ajvikov način razmišljanja – idem napraviti minimalnu procjenu. i ako je dionica i niže od te minimalne, to znači da je podcijenjena. koliko podcijenjena. ne znam i ne zanima me jer će me ta niska cijena štititi od svih neugodnih iznenadenja.

ah, iako je čovjek fakat uspio u ovom poslu i premoćno je persona numero uno na ZSE, ipak je sad zaboravio kako je kod potencijalne privatizacije Petrokemije pričao suprotno i spominjao buduće pokazatelje poslovanja koje su označavale sinergiju s novim vlasnikom kao relevantne pri određivanju sadašnje cijene

Svaka dionica ima svoj trenutak, tj potpuno je deplasirano vaditi trenutnu situaciju i cijenu PTKM sa onom koja je bila početkom 2012.
Imate neki dan izjavu Čačića da su mogli dobiti za Petrokemiju 150 mil eur, a da sad moraju uložiti 150 mil eur da bi je spasili od bankrota.
Ne znam dali je on tih 150 mil eur mislio za cijelu tvrku ili samo državni udio ali book je tada bio oko 100 mil eur pa kako god to je bilo 50% više od toga.

Nemoj misliti na m2!

Tržište nam je neefikasno do bola i jako sporo reagira.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

mislim da većeina dioničara Imperijala ovdje uopće nije svjesna o kakvom se poduzeću radi. Početna cijena je ok, ali osobno mislim da će doći do velike borbe između Valamara i Liburnije, odnosno Ostoje.
na kraju vidim Ostoju kao pobjednika i cijenu značajno višu od početne. To je moja procjena, lako moguće da griješim, ali imam osjećaj da će ovo hzavršiti kao Pliva između Actavisa i Bara.
Herak je rekao da to vrijedi 1500kn po dionici.
da netko to plati sad, neupućeni bi kratkoročno možda rekli da je preplatio, ali dugoročno, ako je subjekt iz turizma i ako zna što radi, slobodno se može reći da je kupio cijeli otok RAB!a to je mala cijena za cijeli otok Rab.

nije ovo nekakav gubitaš, koji ima par placeva na Lošinju i jaku konkurenciju u stabilnoj Jadranki.
Niti je propala Tvornica glinice u Obrovcu, tj Kutini, ali ima veliku zamjensku vrijednost.

Ako je Herak rekao a ti ga citirao onda vrijedi barem 4000kn.
Nemam dionice za razliku od aprximana..

A BALVANA!!! :) :) :)

čuda se događaju – apoksiomen nam se obratio. dobro došao sinko.

dugo sam ja tu, bez brige…
TUHO, HIMR i PLAG su po mom mišljenju jedini vrijedni ulaganja otkako je Jadranka otišla-imao sam i nju.

Bego, ono što je indikativno je da se Liburnija oglasila nakon što je cijena procjene izašla u javnost, što meni govori da im cijena odgovara i da su je spremni platiti, jer da nije tako vjerojatno bi se izmotavali ili šutili.
Ipak, moje osobno mišljenje, a i tiha nada je da su oni spremni platiti značajno više nego je početna cijena, živi bili pa vidjeli jesam li u pravu, ili me logika vara.
poz

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

lijep, miran dan. slušam poj cvrčaka.more diše. mirišu borovi. ivestimir je otputovao na odmor.

nema odmora dok traje obnova tj privatizacija 🙂

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

nema odmora, vrijeme je spamanja

[emo_smijeh]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

ja bi se čak i na 4 cifre okladio. nekad treba biti i pohlepan. posebno kad je rizik minimalan.meni bi to puno stvari u životu skinulo s vrata. [emo_ooooo]

who dares, wins

New Report

Close