HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima ovdje svega.. smiješno za gledat. Srećom ljudi prodaju 220 kn ispod tražene cijene. Uvijek dobro došlo.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ne kužim zašto je ovo tako tromo? Pa trebalo je u par minuta odletiti na min. 700 kn?
Valjda više ima onih koji vjeruju da nitko neće dati obvezujuću ponudu?
Alo ljudi, ovo ako se proda ne ide ispod 783 kn je li vama to jasno???

Je li moguće da netko namjerno prodaje po manjim cijenama pred zatvaranje burze da bude zabilježen manji rast?

Ne kužim zašto je ovo tako tromo? Pa trebalo je u par minuta odletiti na min. 700 kn?
Valjda više ima onih koji vjeruju da nitko neće dati obvezujuću ponudu?
Alo ljudi, ovo ako se proda ne ide ispod 783 kn je li vama to jasno???

to što mi želimo i što je realnost, su dvije različite stvari. kako cijena raste, raste i rizik i ljudi se racionalno ponašaju. prodaja himr po minimalno 783 kn je vrlo visoka vjerovatnost, ali nije 100tna. ništa na burzi nije 100tno. vidim, vi biste sa par klikova u pola sata nešto keša doma ponijeli. pazite da gaće doma ne odnesete. brojke i strpljenje, pa strpljenje i brojke, ne klikovi i uzdasi, vapaji i slične stvari

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

lrh osao 12% na vijest da su prodali neku vilu u Opatiji a da lova ide za ponudu….
Pa gdje su oni dusebriznici koji su brinuli naovoj dionici. ispada da niti ostoja nema pojma.

još jedna lijepa dionica, tko je bio na Rabu zna o cemu pricam.

lani su bili fusch, a opet su zaradili, (sjeo sam u restoran i pokupio se jer mi je bilo glupo dati 60 HRK za 10 dkg tijesta i 5 dkg sira).

Na Rabu ne valja onaj prilaz poslije trajekta (izgleda poput Rumunjske), ali to vec danas nije bitno, a za godinu dvije ce tamo stizati potrosaci iskljucivo letećim sredstvima.

Otok je prelijep i ima vrhunsku poziciju.

LP i sretno svima.

investimir@
ljepo je ovo gledat ali još nije gotovo i zato zadržima hladne glave do zadnjeg zvižduka suca.
olenjin@
meni se čini da ste u pravu da je ovo nakraju bilo jako sumljivo

ova bi se tema mogla preimenovati u “gusari sa poslovnog dnevnika”
koliko ja vidim barem svaki drugi nick ima mrtvačku glavu
ako nije problem neka oni koji o tome odlučuju objasne pravila
po kojima se odlučuje.
izleda da se od nas očekuje da ne pišemo pa ću se pokušat pridržavat toga,alternativa je da prebacimo raspravu na drugi forum.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Vidi vraga falio sam za 10 kn. Moja greška, dakle početna cijena iznosi 783 kn. Neka pripetavanje počne. Ovih par koji su prodavali po 575 no comment zašto, znam samo da im nije dobro. 10 je interesenata, koja je vjerojatnost da svih 10 odustane ja kažem mala. Iako nikad se ne zna naravno.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

izleda da se od nas očekuje da ne pišemo pa ću se pokušat pridržavat toga,alternativa je da prebacimo raspravu na drugi forum.

Pozdrav ekipi i ovdje…

Mislim da ima priličan broj ljudi koji čitaju ove loše ocjenjene a pogotovo ove s mrtvačkim glavama koji pišu pozitivno o dionicama koje brutalno rastu.

Meni to govori da je velika većina još u cash-u. Tako da nema potrebe odlaziti, ja osobno bih izgubio jedan dobar sentiment indikator… [emo_palacg]

Nije market brižna majka koja oprašta gubitke i propuštene prilike ovima što loše ocjenjuju, tako da treba malo udaraca po sujeti i otrpiti zbog onih koji čitaju [emo_namigusa]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

na 600 sam sam sebi rekao da ću šampanjac otvoriti kad ono u podrumu ni kapi nema. jbga udri dalje po pivu. ima i novih targeta [emo_namigusa]

who dares, wins

danas ujutro(8-9) na radio htv1
uživo telefonom javio se V.Miš vezano uz porez na autobusere
oko 180 autobusa otkazano
“izbubili smo 1 mileur prometa” po njegovoj procjeni
kakvi bi tek bili rezultati da nije uveden taj porez[emo_ooooo]
naveliko se šuška da će taj porez ukinuti ili smanjiti a u tom slučaju
druge godine nas očekuje explozija prihoda u pred i posezoni

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Koliko se to sve sporo kod nas odvija..

“Iz DUUDI-ja se danas doznaje da će obvezujuće ponude pismenim putem tražiti samo od onih investitora koji su u prvom krugu poslali pisma interesa. Oni nisu obvezni poslati obvezujuću ponudu, no ako žele imati će za to rok od 60 dana od upućivanja poziva. To znači da bi se obvezujuće ponude ‘na stolu’ CERP-a mogle naći tek u jesen, odnosno najkasnije krajem rujna ili u listopadu”

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Otoci/Rapski-Imperial-prodaje-se-za-460-milijuna-kuna#comment-box

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close