LRH potvrđuje da država traži 249 milijuna HRK !
Plavi, mislim da ne potvrđuju da država traži 249 milijuna, nego samo citiram iz obavijesti “potvrđujemo istinitost informacije (…) u članku (…) u dijelu u kojem se spominje LRH d.d.“,
a to bi u članku bilo samo da su poslali neobvezujuću ponudu: “Za Imperial je u prvom krugu stiglo devet neobvezujućih ponuda, među kojima su bili opatijski LRH”
Ne kažem da ostalo nije ili jest istina, samo mi se čini da su oni potvrdili samo svoje slanje neobvezujuće ponude. Ne znam.
Vidiš ali šta je tu zanimljivo, kada se je pojavila ta vijest burza pita LRH jer je to cjenovno osjetljiva info i o takvim stvarima se burza mora izvjestiti, a s druge strane CERP skriva podatke koje su sve firme predale ponudu jer su kao firme na burzi, strašno i smješno…
gdje je onaj lik koji je trkeljao da 249 M Kn nije potvrđeno!?
Ili sada čeka da još i UNSECO potvrdi cijenu?
[emo_smijeh]
evo – sa pečatom i potpisom
Prodaja Imperiala za 450 milijuna kuna, a Plata za 200 milijuna kuna
Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) objavio je da se kreće u drugi krug prodaje državnih udjela u hotelskim tvrtkama Imperial s Raba i Plat iz Dubrovnika prikupljanjem obvezujućih ponuda, pri čemu se za Imperial traži otprilike 460 milijuna kuna, a za Plat 200 milijuna.
U prvom, neobvezujućem krugu, koji je završen krajem ožujka ove godine, za Imperial je stiglo 10 pisama Iz DUUDI-ja se danas doznaje da će obvezujuće ponude pismenim putem tražiti samo od onih investitora koji su u prvom krugu poslali pisma interesa. Oni nisu obvezni poslati obvezujuću ponudu, no ako žele imati će za to rok od 60 dana od upućivanja poziva. To znači da bi se obvezujuće ponude ‘na stolu’ CERP-a mogle naći tek u jesen, odnosno najkasnije krajem rujna ili u listopadu.interesa, pri čemu iz DUUDI-ja i Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP), koji to operativno vodi, do sada nisu iznosili tko se javio.
Pritom moraju zadovoljiti i uvjet da smještajni objekti Imperiala budu kategorizirani minimalno sa četiri zvjezdice, kao i da ulaganja financiraju iz vlastitih sredstava u roku od najviše tri godine od sklapanja ugovora o prodaji i prijenosu dionica.
Pa pobogu tko polupa bid[emo_vrtimise]
eto sad se vidi zašto su se jučer ljutili ovi iz burze, jer je dan ranije procurila informacija koju nitko nije trebao znati:) sad ćemo vidjeti kako diše grobex, hoće li doći bujica ili su ljudi već zacementirani po belju, zvečevu, tisku, maestralu i tako… još da i nama na maestralu tako “procuri”:)
povijest(iluzija) se ponavlja
ask je ponovno zatpran nalozima 3-5 kom,a vidi se i iza 1200 kn
pazite na svoje papiriće 🙂
http://www.zse.hr/default.aspx?id=52481
a evo i zadnji čavao u lijes naših nevjernih toma
782 kn[emo_novac]