HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a kad ja procijenim da himr avg zemljište vrijedi min 750 kn onda me se doživljava kao nekog jeftinog drukera jer kao nije moguće da u nerevaloriziranoj imovini zemljišta leži >200 mil kn odnosno 300 kn po dionici
ne tvrdim da ce zato biti prodan za 800 kn(500 Bv + 300 nerevalozirana imovina)
ali dali bi to bila možda nekakva senzacija,po meni ništa vece od todoricevih >70.000 eur za sobu 3*kolocepa,platio bi to on 30.000 da se nije bojao da nece ostat bez toga a očito je jaaaako to htio,koliko želi himr? neznam vidjećemo,nije jedini ima i drugih,koliko oni žele himr? neznam vidjecemo jaaaako brzo
tvrdim da sigurno ima netko medu tih 11 pisama namjere tko ce dati barem djelomicnu kompenzaciju za nerevaloriziranu imovinu ne jer nas ili državu vole i žele platitit više vec od straha da to ne napravi netko drugi i time propusti pokupiti bonus od min200 milkn
zainteresiranih je puno nek se "potuku" i neka najbolji ponuđač odnese himr i bonus
a ja ću ovisno o visini te ponude odlučiti dali i koliki cu svoj udio otpustiti.
ispod book-a ne otpuštam ni komada,mogu ćekat još 10 g ako treba.

03.06.14 na avg 370 kn sam napisao gornji post
držite hladnu glavu i čuvajte svoje dionice uskoro bi mogle vrijedit i bitno više i od ovih trenutnih 550

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

A što vas kite nulama. Iskreno moja cijena je bila oko 600. Ostajem do kraja. 750 bi bila milina.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

I to bi bila ta priča sa forsanjem…..

Sve u svemu, lijepi manevar za iskrcaj.
Ali moze ga izvesti isključivo netko s izuzetno visokom likvidnošću.
Inače iluzija jakog bida ne moze proizvesti zeljene rezultate.

kako je ekipa majstorski navukla pa nakitila naivce na 530-570 kn, naklon do poda [emo_palacg]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Bome, uletio i ja po 525 (poprilično zakasnio s ulazom), ali trebalo je to brze-bolje iskrcat po 550, dok je vruće….jer sad će to bit poprilično teze.

nije ekipa navukla od 530kn, vec ekipa konstantno od 170 kn navlaci ovdje male ulagace. Treba ih sve pozatvarat

@kvart99
5000 kn trejderi su me uvijek oduševljavali dometima razmisljanja.
Bravo, uspio si opet.
Sada svojih 6000 Kn mozes uloziti negdje drugdje gdje su sanse vece.
Stvarno ti zavidim na uspjehu
[emo_cool]

@funky

Svaka čast i tebi ako ovo (kao LRH) drzis od cca 200+…..

Ja nisam bio tako mudar.

Ali nisam pohlepan i zadovoljavam se s par tisuća kuna uzetih tu i tamo, posebno ako se mogu okrenuti s vrlo kratkom roku (kao jutrosnjih 10-tak minuta).

@kvark
soory nisam mislio vrijeđati ali više ne razlikujem one zavidne i kuljicare koji uvijek zele uci u vlak u 12.05 i jos zaraditi 50%. Jos jednom sorry.
kako gentlemeni ne govore o damama pa tako se ja ne hvalim niti o ulazima ali jako sam zadovoljan!
A s LRH sam u strasbutru tako da ne prodajem ni pod zivu glavu. iako i sada imam i tamo višenego odličnu zaradu. LRH mi mora biti penzioni fond (tako nekako planiram i dobiti te novce!)
[emo_namigusa]

kako je ekipa majstorski navukla pa nakitila naivce na 530-570 kn, naklon do poda [emo_palacg]

ja sam danas dokupljivao jer od današnji 520 do početne cijene >750 jako je velika zarada na vrlo kratak rok
sa meni prihvatljivim rizikomi ne osjećam se niti najmanje kao “naivac” baš suprotno
osjećao bi se kao jaaaako veliki naivac da nisam još na 250 počeo dokupljivati slušajući vama slične jer bi propustio veliku zaradu a oni koji su takve slušali sada se osjećaju kao pravi “naivci”
samo sada ih više nema ovdje da se ispričaju
puno je lakše otvoriti novi nick
ja svoj nisam i niti ne planiram nikada mijenjati jer pišem po savjesti i na temelju dostupnih informacija.

sretno svima

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/tFN550ncf82x5uWo2k8W4w==.pdf
[emo_ooooo][emo_beztona]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/tFN550ncf82x5uWo2k8W4w==.pdf
[emo_ooooo][emo_beztona]

pa ako su jucer objavili (a jesu) dok se stvar u cerp-u urudžbira, pošalje, zaprimi, pročita….mislim da je tek ponedjeljk taj dan kada će imati informaciju!
čudi me g. kosor1 da ne znate kako državna funkcionira a godinama živite od nje!!!
ali tada neće ništa reći jer tek ako bude blokada moraju.
dakle vidimo se u ponedjeljak a to tada pokušajte ulovit koju drhtavu ručicu

New Report

Close