HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

TKO DA VIŠE, NJEMU HOTEL SINDIKAT TURIZMA STRAHUJE OD NOVOG VALA NETRANSPARENTNIH PRIVATIZACIJA, U KOJIMA JE NOVAC JEDINI KRITERIJ

za razliku od sindikata, namato ovdje jako lijepo odgovara

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

.

Ako su to glavni kupci Imperijala onda bježite, Todorić baš i ne plaća firme koje kupuje, LRH samo ako je ispod cijene a Valamar se svuda natječe ali slabo kupuje jer su škrti, predali su ponudu i za Kupare, vjerojatno i za Maestrale i za Plat, sve u svemu domača bagra koji bi sve samo ne platili, onaj Rus koji je kupio Belvedere u Dubrovniku za 12 mil. eura prvo če ga srušiti i naprviti novi i ulaže 180 mil. eura….to je ulagač…

lrh je pošteno platio hotele cavtat. ako bude iznad booka kao tamo, ja zadovoljan

kako god, sad je prekasno. ili pukovnik ili pokajnik

Dobro je da je zauzet stav tko da više njegovi hoteli, to je jedino ispravno, a Imperijal vrijedi puno više nego je sadašnja cijena na burzi, jedino su potencijalni kupci sve domaći poznati igrači, možda bude i koji stranac…

valamar jest škrt, ali nisu gluppi – ako tko, oni znaju koliko što vrijedi u hrv turizmu. ako misle nešto kupiti, morat će odriješiti kesu. od svih sektora hrv gospodarstva, jedino u turizam njih više želi ući no izaći. a za maestrale bome isto će morati odriješiti kesu – vrag je odnio šalu kad i 200 milja eura nije preskupo za postati hotelijer u dubrovniku

– Prema obrazloženju kriterija koje sam dobio iz Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom (DUUDI), prednost je tko da više, a tek ako budu ponuđene dvije iste cijene, tada se razmatraju i ostali kriteriji. Cijena svakako ne bi trebala biti presudna kao kriterij ni kod privatizacije ove firme, ni kod Imperiala. Presudno mora biti ono što potencijalni kupac planira sa zaposlenicima i ulaganjima. Prodaja po principu »tko da više« očito je jedino rezultat želje da se dobivenim sredstvima puni državni proračun, zanemarujući dugoročni interes radnika i građana, sadašnjih i budućih naraštaja. Nažalost, za pretpostaviti je da će se i na ostala društva, pa i na Imperial, primijeniti isti kriteriji, upozorava Andrić. U tijeku je procjena vrijednosti društva, nakon koje nadležno tijelo, a to je Upravno vijeće CERP-a, donosi odluku o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda za potencijalne ponuditelje koji su dostavili pismo namjere za kupnju dionica u prvom krugu – kazala nam je Željka Šaponja, glasnogovornica DUUDI-ja.

sve što muči sindikalce, mene veseli. pare na stol i tko da više njegova djevojka

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Otoci/Valamar-Todoric-i-LRH-u-utrci-za-rapski-Imperial

Sindikati su unistili Petrokemiju pa misle da mogu i hotele, e bome nece, Uredba je jasna tko da vise, njemu hoteli…

sindikat treba zabraniti. meni moji novci više vrijede od njihovih šupljih glava. to je valjda prvo načelo kapitalizma. ako hoće raditi neka rade ako neće ima romunja i poljaka koji to hoće. kad i njima dosadi dovest ćemo kineze i vjetnamce. novac je univerzalna vrijednost, a njihov fizički rad je vrlo lako zamjenljiv. kome se ne radi ili ne ulaže onda trabakula i peškafondo pa na pučinu po ručak. ne smetaj onima kojima se radi. okrutno ali jedino ispravno.

who dares, wins

investimire. ne bi bilo loše da pročitaš zakon.imao bi informaciju iz prve ruke.

ide sve to svojim tokom. nego, gdje li nam je nestao migra?

zar sam nekom falio[emo_smijeh]
bio malo na odmoru da napunim baterije za zadnju rundu i usput u tišini dokupio kad se već netko toliko potrudio da sruši cjenu bio bi grijeh da se nije to iskoristilo ,nek se nađe bit će i na tome jako ljepe zarade i to uskoro
znači imamo najnoviju listu ponuđača:todorić(krisma+tui),lrh,valamar

20.02.14 sam napisao
“a što se tiče ponuđača procijenjujem da će u prvom krugu biti puno više od tri
ali 3 najvjerojatnija za 2. krug su po meni
1.TUI sa partnerima
2.LRH
3.maistra”
dva od tri sam pogodio,izgleda da baš imam sreće sa ovom dionicom[emo_smijeh]
čuvajte svoje dionice uskoro će vrijedit puno više

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

sindikati su po defaultu uvijek protiv svega. ali nitko normalan ne misli valjda raditi turizam na rabu bez rabljana, ti ljudi su dokatali da znaju raditi, nema razloga da nadu zasjednicki jezik s novim gazdom, a i sam predsjednik uprave koji sigurno nije protiv njih, je rekao da bez prvatizacije će samo tapkati na mjestu

New Report

Close