HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema rokova, nema interesenata, nema ponuda, nema budućnosti – ljudi uozbiljite se, vaše pare su u pitanju. kokošari hoće nešto upecati pa pljuckaju lagano

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

a ti si najveći svjetski altruista koji voli gubiti vrijeme na pomaganje drugima ito sve naravno besplatno i za njhovu korist?
Pa jel ima netko tko to još pushi?
[emo_smijeh]
Sorry ali malo smo preveliki za takva podmetanja

a ti si najveći svjetski altruista koji voli gubiti vrijeme na pomaganje drugima ito sve naravno besplatno i za njhovu korist?
[emo_smijeh]

nisam altruist niti to tvrdim. ovdje nisam da dijelim ili primam savjete, nego da skupljam informacije i onda te informacije samostalno stavljam u jednadzbu i sam donosim odluke. vaši postovi su prozirni, ako imate neku negativnu vijest, glasinu ili slično, slobodno postajte, ali igre sa smajlićima i plačkima ostavite za dječji vrtić, to je čisti spam i trolanje.

[emo_smijeh]

nisam altruist niti to tvrdim. ovdje nisam da dijelim ili primam savjete, nego da skupljam informacije i onda te informacije samostalno stavljam u jednadzbu i sam donosim odluke. vaši postovi su prozirni, ako imate neku negativnu vijest, glasinu ili slično, slobodno postajte, ali igre sa smajlićima i plačkima ostavite za dječji vrtić, to je čisti spam i trolanje.
[/quote]
Ali zato je vas post:
nema rokova, nema interesenata, nema ponuda, nema budućnosti – ljudi uozbiljite se, vaše pare su u pitanju. kokošari hoće nešto upecati pa pljuckaju lagano

prava vijest vrlo nabijenog sadržaja (dakle nije prazna valjda jer je puna besmislica…recimo ono “nema ponuda”) bez smajlića (dakle ozbiljna) i nije spam niti trolanje (jer ste to vi postali).
[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

da mi je znati, oko čega ste se vas dvojica u stvari posvađali…:)))

http://liderpress.hr/biznis-i-politika/hrvatska/cak-57-pisama-interesa-za-plat-maestral-imperial-i-jadroplov/

Nakon završenog prvog kruga, u kojem se utvrdio interes za kupnju, iz DUUDI-ja najavljuju da sada slijedi druga faza u sklopu koje će početkom idućeg mjeseca svih 57 zainteresiranih pozvati da otkupe ponudbenu dokumentaciju za društvo koje ih zanima, za što će im se dati rok od oko 15 dana.

Ponudbenu dokumentaciju će moći otkupiti samo oni koji su poslali pisma interesa u prvom krugu, a samo oni koji to otkupe imat će priliku izvršiti i vlastiti ‘due dilligence’ u društvu koje ih zanima.

Nakon toga pozvat će ih se na podnošenje obvezujućih ponuda, za što za sada iz DUUDI-ja ne mogu procijeniti u kojem roku niti kada bi cijeli proces mogao završiti.

Imas pravo. nema smisla tako.
ako sam pretjerao-isprika kolegi investimiru.

[emo_palacg]

ma funky hoće nešto ukokošariti pa pljuca i mrljavi ali to toliko nevješto kao u vrtiću. ako hoćeš mnešto srušiti, iskopaj neki link, neku glasinu, neku brojku, a ne bekeljiti se. pa nismo u vrtiću

Funky, investimire… niste li vi na istoj strani price? Ili se meni ovdje nesto pomijesalo?!

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Nebo,
Ja imam ovu dionicu i zelio bih da sto vise naraste.
investimir nema dionice, ali hoce nama svima koji je imamo pomoci na nacin da je se rijesimo po sto manjoj cijeni.
Znam da nema logike u svemu izrecenom s njegove strane ali isto tako znam da je dobro zamutio vodu kada ne kuzis tko je na kojoj strani.

Nadam se da je sada jasno.

Jasno mi je za tebe. Samo sam neke investimirove postove shvatio kao sarkazam.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

ovo je do daljnjega zacementirano na 370 Kn.

New Report

Close