neka je pola-pola, a to je crni scenarij, opet je broj jako lijep i obećavajući.
jel mora biti početna ili tko da više? kako god bilo da bilo reakcija tržišta na sve je katastrofalna. sad jel samo nas desetak imamo oči ili smo mi jedini slijepci? nakon 2 dokupa još sam u debelom zelenilu tako da….
57 – 25 jednako 32. e sad ili je 30 ponuda a jadroplov, a 2 za himr ili će biti malo drukčije, naime po zdravom razumu.
Pozdrav svima:)
Kolega investimire matematika Vam stoji samo nažalost nikad nećemo moći zasigurno je potvrditi jer će nam se broj interesa i ponuda razlikovati tako da nam mediji mogu lako sada muljati. Ja bih u realnosti rekao da nije 30 interesa za HIMR+JDPL; jer ja osobno nisam ni u jednom trenu povjerovao da je 57 ponuda; a čak i da ih ima 57 vjerojatno bi bile ravnomjernije raspoređene na turiste. U svakom slučaju bilo ih 57 ili 5 milijuna interesa, nas sve samo zanimaju finalne ponude za koje sam siguran da će biti odlične i obilate, samo da negdje DD ne zajebe:)
p.s. znate da sam na Rabu, nemam HIMR ali smatram da je odlična dionica i da ćete svi imati odličan “ulov”:)
57 – 25 jednako 32. e sad ili je 30 ponuda a jadroplov, a 2 za himr ili će biti malo drukčije, naime po zdravom razumu.
Pozdrav svima:)
Kolega investimire matematika Vam stoji samo nažalost nikad nećemo moći zasigurno je potvrditi jer će nam se broj interesa i ponuda razlikovati tako da nam mediji mogu lako sada muljati. Ja bih u realnosti rekao da nije 30 interesa za HIMR+JDPL; jer ja osobno nisam ni u jednom trenu povjerovao da je 57 ponuda; a čak i da ih ima 57 vjerojatno bi bile ravnomjernije raspoređene na turiste. U svakom slučaju bilo ih 57 ili 5 milijuna interesa, nas sve samo zanimaju finalne ponude za koje sam siguran da će biti odlične i obilate, samo da negdje DD ne zajebe:)
p.s. znate da sam na Rabu, nemam HIMR ali smatram da je odlična dionica i da ćete svi imati odličan "ulov":)
potpuno ste u pravu, ovo su samo nagadanja, ali jednom kad bude gotova stvar, bit će prekasno – i za one unutra i za one vani. zato lijepo vrebati svaku vijest i stavljati u jednadzbu, dakako uvijek cum grano salis
Nakon što CERP prikupi pisma namjere za kupnju dionica gore navedenih Društava te se donese konačna Odluka o početnoj cijeni, uvjetima i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda, samo investitori koji su u roku dostavili pisma namjere, bit će pisanim putem pozvani na podnošenje obvezujućih ponuda za kupnju dionica društva za koje su iskazali interes.
Ako sam dobro shvatio roka nema!???
[emo_zacudjen]
Nakon što CERP prikupi pisma namjere za kupnju dionica gore navedenih Društava te se donese konačna Odluka o početnoj cijeni, uvjetima i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda, samo investitori koji su u roku dostavili pisma namjere, bit će pisanim putem pozvani na podnošenje obvezujućih ponuda za kupnju dionica društva za koje su iskazali interes.
Ako sam dobro shvatio roka nema!???
[emo_zacudjen]
da funky roka nema – tko hoće kupiti može podnijeti ponudu kroz mjesec dana ili za 100 godina, sve je validno. ljudi iskrcavajte se, ovo je prevara, ovdje nema roka.
Negdje sam procitao neke rokove al’ ne mogu naci. Neka dva tjedna u travnju. Ali mislim da se nije odnosilo na definiranje pocetne cijene.
ljudi iskrcavajte se, ovo je prevara, ovdje nema roka.
Kad većina shvati da je krajnje vrijeme za isrkcaj, već će bit kasno.
Ni sad nije baš lako istovarit pristojnu količinu bez popriličnog rušenja cijene.
Kad većina shvati da je krajnje vrijeme za isrkcaj, već će bit kasno.
Ni sad nije baš lako istovarit pristojnu količinu bez popriličnog rušenja cijene.
[/quote]
sto važi i za ukrcaj, recimo, da si se ti ukrcao na 180, sada bi već mogao zadovoljno rušiti cijenu iskrcajem, čak i, da se ukrcaš sada, izostat će razlog za kasnije nezadovoljstvo slično ovom sadašnjem…