57 kroz 4 jednako 14. neka je i pola 7 ponuđača. tko je prodao po 360 , taj je moj osobni kandidat za bedaka godine.
tebi i meni sigurno nije prodao pa sad da li je bedak ili…
moglo bi se tu desiti da onaj za koga se ovo namješta bude i nadlicitiran.
moguće…kao što je moguće da sve prave ponude budu osjetno ispod trenutne cijene na burzi jer ipak su ovo samo neobvezujuća pisma namjere
moglo bi se tu desiti da onaj za koga se ovo namješta bude i nadlicitiran.
moguće…kao što je moguće da sve prave ponude budu osjetno ispod trenutne cijene na burzi jer ipak su ovo samo neobvezujuća pisma namjere
[/quote]
10 ponuđača i svi nude jedan manje od drugih nadajući se da je onaj drugi bio još škrtiji. aha, možda u zemlji štrumfova i onih koji nisu na vrijeme ušli.
iz današnjeg finiša trgovine zaključujem da je netko bio jako razočaran sa 57 pisama namjere(stvarno bi volio znati sa koliko bi bio zadovoljan)
i da je bez imalo taktičnosti odlučio rješit se dionica po bid-u jer ne vjeruje da ih može prodat po ask-u[emo_smijeh]
ako ima toga još mislim da će se lakoćom moći rješit tog tereta
netko će se jako razveselit takvim poklonima jer jako brzo ćemo na razine 4xx
na ovoj dionici uvjek treba proći neko vrijeme dok investitori proanaliziraju nove vjesti a nakon toga sljedi značajan rast,još nedavno nije bilo jačeg interesa za kupnju nakon vijesti o početku privatizacije a onda je sljedila eksplozija na malom volumenu,očekujem ponavljanje ovog obrasca
iako nije navedeno za svakog posebno s ozirom na ukupan broj pisama namjere
možemo očekivati oko 10 ponuda za himr što je interes iznad mojih očekivanja
naći će se u tom drušvu svega ali i velikih zvjerki a nama je dovoljno jedna koja će dati ponudu u skladu sa vrijednošću onog što se prodaje
sad smo već jako blizu scenariju book ili više[emo_palacg]
CROS je imao dvije ponude pa je prodan po 1,3 booka uz dokap od 110 milja eura…uopce ne sumnjam da HIMR i HMST nece postic jos bolju cjenu, jedino mi je zao sta nisam vise kupovao i jedne i druge…pored 57 ponuda, mjesta za ikakvo muljanje nema, ovo bi mogli bit najbolji ZSE ziceri 2014…
Procitao malo temu od pocetka,prije dve godine pocetna cijena je bila 400 kuna po dionici.Bilo je to drugo vreme,preko 200 mil. kuna je ulozeno-ispravite mi ako gresim.
No prethodno je drustvo procijenjeno na 900 mil. kuna..e to je nebo u odnosu na sadasnju cenu.
Netko pd starijih dionicara-pitanje-imovina drustva nije revalorizirana,kada je zadnji puta radjena valorizacija?Stalna ulaganja u dugotrajnu imovinu moraju da donesu vecu vrednost imovine po fer principu sukladnp Mrsovima.
…. pitanje-imovina drustva nije revalorizirana,kada je zadnji puta radjena valorizacija?Stalna ulaganja u dugotrajnu imovinu moraju da donesu vecu vrednost imovine po fer principu sukladnp Mrsovima.
Mislim da ovdje pitanje “revalorizacije” više nema nikakvog smisla jer je gotovo sve renovirano, pa je u knjigama vrijednost tog ulaganja u obnovu, što se također amortizira.
Ovdje se kupuje zdrava tvrtka sa dobrim poslovanjem na lijepom otoku koji je veoma popularankod Švaba tako da me živo interesira tko je sve iskazao interes a 57 je nevjerojatna cifra.
…pored 57 ponuda, mjesta za ikakvo muljanje nema,
1. ovo uopće nisu ponude nego neobvezujuća pisma namjere
2. uopće se ne zna koliko je (i da li je uopće) tih neobvezujućih pisama namjere došlo za sam HIMR
zato, manje navlačenja, više činjenica
1. ovo uopće nisu ponude nego neobvezujuća pisma namjere
2. uopće se ne zna koliko je (i da li je uopće) tih neobvezujućih pisama namjere došlo za sam HIMR
zato, manje navlačenja, više činjenica
[/quote]
to je istina, kosor, još nema ništa s imenom i cijenom. kad bude, bit će prekasno. ipak cifra 57 je veoma znakovita – čisto statistički puno je vjerovatnije da himr ima i do deset ponuda nego da ima jednu ili dvije , a drugi po 20. kod hmst je već prelomljeno – svi vjeruju da će dubrovnik najviše ponuda privuči. bumo vidjeli.
U pohodu na Jadroplov grčki Tsakos, njemački Vogemann te Tankerska i Brodospas
počelo je curiti. nema ništa zasada o himr, ali kad curi o jadroplovu, samo je pitanje trenutka