HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo netko je prodao po bidu…. ali zasto 40 komada … prodaj 500 komada pa smatram da je to cijena a ne ovako se s mrvicama nabacivati ui pokusati zaplasiti drhtave rucice. Vjerujem da svi takvi ovdje odavno otišli.
🙂

Nije ti lako!!!
[/quote]
Pa i nije jer znam da su ovi kmeri u stanju ko i dr. ivo unistiti sve da bi se omastili sa sićom.
[emo_vrtimise]

do 374 kn imamo 250 kom na ask-u
a dalje do 400 još dodatnih 100 kom.
znači kada će biti svladan otpor na 374 put do 400 je otvoren
koliko ćemo još gledati trgovanje na razinama ispod 400 kn
dani da ne kažem sati se odbrojavaju
tik-tak,tik-tak…[emo_namigusa][emo_smijeh][emo_smijeh]

mislim da tehnički pokazatelji i volumeni neće biti problem jednom kad procuri kredibilna vijest ima li ponuđača – koliko i kakvih. čak i u najcrnjem scenariju – da ništa ne bude od prodaje – što cijenim skoro nemogućim jer u hrv turizmu sve što je bilo ponuđeno je planulo – čak i višedesetljetni gubitaši našli su kupce u predstečajnim nagodbama – niski ulazi i dobro poslovanje čuvaju naš novac. tako ja brijem, mada uviđam da dobar dio krda razmišlja – ili prodaja i potonja obvezatna javna ponuda ili ništa.
[/quote]

Ak nema ponuđača, cijena ide dolje. Nema tu puno filozofije. Ono sto je zabrinjavajuce je da nema nikakvih informacija, cak ni kuloarskih. Da je zainteresirana neka domaca turisticka kompanija koja kotira na burzi, ona je vec to trebala objaviti to na burzi. Ovako, bojim se da bi se ovdje mozda moglo uskoro zapjevati… uzalud vam trud sviraci.
[/quote]

bumo vidjeli. nastavite tako fahrudine – obzirom na nelikvidnost i tjedne koje još moramo prčekati, cijenim da biste mogli manje pakete i i spod 340 zobati.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

@investimire, dobar!

,,,,,
prije par godina bila je izglasana odluka da se mogu kupovati dionice u trezor
cijena je tada bila 160-180 kn,,,,,

Je, samo što je odluka bila tako napisana sa se nije mogla provesti.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Preko 50 ponuda za Maestral, Plat, Imperial i Jadroplov

57 zainteresiranih investitora

preko 50 interesenata?? Ide ludilo.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

ide ludilo ali u rušenju cijene[emo_smijeh]
ako pretpostavimo da je za plat i maestral nešto veći interes
15 do 2o ponuda,znači za himr bi moglo biti 10-15[emo_vrtimise]
od ćega su min 3 “jaka” igrača meni više nego dovoljno da oćekujem ponudu preko book-a a to je zarada min 30% na rok mjesec dana(na 370 kn)kome je malo nek uloži gdja mu je bolje,meni je to super pa sam
dokupio po asku a sad vidim da se može kupovat i po bid-u[emo_smijeh][emo_smijeh]
izgleda da nije dovoljan interes investitora da bi cijena išla gore a ljepo sam upozorio da treba imati spreman cash jer ni po 300 u početku nitko osim mene i još par njih nije htio kupovati na vijest o privatizaciji
drugi tjedan preskaćemo i za sva vremena ostavljamo razine ispod 400 kn[emo_namigusa][emo_palacg]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

ovi nisu normalni što ruše sa par komada.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

…Obzirom da su predmet ovog interesa trgovačka društva koja kotiraju na burzi (osim Hotela Plat d.d.), nismo u mogućnosti otkriti konkretna imena zainteresiranih investitora, niti pojedinačnu brojku pisama interesa za svako od društava….

ovo je glupost… sve što trebaju, jeste omogućiti jednak dostup info svim prije ili posle trgovanja ali možda je to taktika prodaje…

prije par minuta nisu htjeli prodati po 374 ali sad im je i 362 dobro
još malo trgovine za antologiju zse-a
treba to po bidu zakucat što niže dok se ne pojača[emo_zloban][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Preko 50 ponuda za Maestral, Plat, Imperial i Jadroplov

moglo bi se tu desiti da onaj za koga se ovo namješta bude i nadlicitiran.

who dares, wins

57 kroz 4 jednako 14. neka je i pola 7 ponuđača. tko je prodao po 360 , taj je moj osobni kandidat za bedaka godine.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close