HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

šta reći da li rast na 377 kn znači i povratak investitora iz ernt nazad u himr
sad mi je jučerašnji dan još ljepši nego mi je bio jučer[emo_smijeh]
ljepo se je netko počastio paketom od 400 kom. avg 362 kn za sada

skrbnički hypo pod r.b. 9
+ 400 sada ima 5050 kom.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

jos t-2 i uno toga ce biti jasnije ….

Cudno da do sada nema nikakvih informacija. Pa nije tajno glasovanje. Novinari se ulijenili

neki ovdje godinama čekaju. što je onda još koji tjedan. čak i ako cijena ne bude spektakularna, starosjediocima će teći med i mlijeko.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Cudno da do sada nema nikakvih informacija. Pa nije tajno glasovanje. Novinari se ulijenili

to je u skladu sa ministrovim najavama da će se tranparentnost(bez muljanja) privatizacijskih procesa podići na najviši nivo a to će i rezultirati većim inreresom investitora jer se neće bojati prevara kakvih je bilo u prošlosti
možemo samo pozdraviti takav novi pristup u privatizaciji radi kojeg očekujem
povećani interes a i prodajna cijena može biti samo veća.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Ja ne vjeruj u poštenje SDP-a dok s ene uvjerim u suprotno. A do sada nisu bili nista bolji od kra-de-zea.

atlantska poslala pismo namjere za hmst. cijena skočila 10 posto – sad su iznad 200

čekamo prvu vijest ovdje – a onda – zbogom žohari

http://zse.hr/default.aspx?id=49999

o kakvih 200 ti govoris?
O kojih 10% rasta ….

o kakvih 200 ti govoris?
O kojih 10% rasta ….

hmst – hoteli maestral. kolega, otvorite oči, informacije su svuda oko nas

Imate na business.hr članak da je broj ponuda dvoznamenkast…

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Ok kuzim … hmst me je zavelo na HIMR koja je ovdje topic.
Sve 5

Imate na business.hr članak da je broj ponuda dvoznamenkast…

jos kada bi link stavili da ne moram traziti da li je riječ o HIMR ili HMST …
Ovo sto sam ja nasao (http://business.hr/kompanije/atlantska-plovidba-zainteresirana-za-kupnju-hotela-maestral) ne spominje nikakav dvoznamenkasti dio…

New Report

Close