Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
šta reći da li rast na 377 kn znači i povratak investitora iz ernt nazad u himr
sad mi je jučerašnji dan još ljepši nego mi je bio jučer[emo_smijeh]
ljepo se je netko počastio paketom od 400 kom. avg 362 kn za sada
skrbnički hypo pod r.b. 9
+ 400 sada ima 5050 kom.
ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...
neki ovdje godinama čekaju. što je onda još koji tjedan. čak i ako cijena ne bude spektakularna, starosjediocima će teći med i mlijeko.
Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...
Cudno da do sada nema nikakvih informacija. Pa nije tajno glasovanje. Novinari se ulijenili
to je u skladu sa ministrovim najavama da će se tranparentnost(bez muljanja) privatizacijskih procesa podići na najviši nivo a to će i rezultirati većim inreresom investitora jer se neće bojati prevara kakvih je bilo u prošlosti
možemo samo pozdraviti takav novi pristup u privatizaciji radi kojeg očekujem
povećani interes a i prodajna cijena može biti samo veća.
ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...
Ja ne vjeruj u poštenje SDP-a dok s ene uvjerim u suprotno. A do sada nisu bili nista bolji od kra-de-zea.
atlantska poslala pismo namjere za hmst. cijena skočila 10 posto – sad su iznad 200
čekamo prvu vijest ovdje – a onda – zbogom žohari
o kakvih 200 ti govoris?
O kojih 10% rasta ….
hmst – hoteli maestral. kolega, otvorite oči, informacije su svuda oko nas
Imate na business.hr članak da je broj ponuda dvoznamenkast…
[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]
Imate na business.hr članak da je broj ponuda dvoznamenkast…
jos kada bi link stavili da ne moram traziti da li je riječ o HIMR ili HMST …
Ovo sto sam ja nasao (http://business.hr/kompanije/atlantska-plovidba-zainteresirana-za-kupnju-hotela-maestral) ne spominje nikakav dvoznamenkasti dio…