HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije urota nego ERNT

Nije urota nego ERNT

točno to. ljudi nikad neće naučiti.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ako je ernt sretno im bilo i hvala im što su me danas počastili svojom prodajom i uljepšali mi dan,već sam se pomirio se skupljom kupnjom.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

šta reći da li rast na 377 kn znači i povratak investitora iz ernt nazad u himr
sad mi je jučerašnji dan još ljepši nego mi je bio jučer[emo_smijeh]
ljepo se je netko počastio paketom od 400 kom. avg 362 kn za sada

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Poduzetnik-iz-Italije-spreman-u-PGZ-uloziti-desetke-milijuna-eura

“Ne želim da zvuči pretenciozno, ali nemamo financijskih ograničenja. Važno je da su projekti zanimljivi, što kvalitetniji te da se mogu relativno brzo realizirati, kaže Arturo Di Mascio”

“Moja grupa, odnosno grupacija kojoj pripadam i koju na neki način predstavljam, a radi se o multinacionalnim kompanijama, spremna je ovdje uložiti svoja sredstva. Grupa investitora koje predstavljam u naravi su ogromne multinacionalne kompanije, s velikim financijskim potencijalom, a dolaze iz raznih poslovnih sektora”

“Naravno, kaže Arturo Di Mascio, nema stranog investitora u Hrvatskoj kojem ovdašnji turistički sektor nije prilika za ulaganje pa ga takvim i on prepoznaje, posebno u segmentu kupovine hotela, hotelskih kompleksa, ugostiteljstva, ali i zdravstvenog tutizma”

usudio bi se ustvrditi da su 98% šanse da ćemo imati i njihovo pismo namjere[emo_namigusa]

ajd da sam dozivio da migra ulovi stotku

ajd da sam dozivio da migra ulovi stotku

kolega pustimo dječje igrice sa ocjenama onima koje to veseli
još 5 radnih dana do zaključenja prvog kruga
i vjerojatno su većina ili svi zainteresirni već dostavili svoje pismo namjere
kakav interes očekivati?
mene bi više veselila dva “jaka” investitora umjesto 5 ili više “slabijih”
znat ćemo jako brzo,ovaj put sam pripremio više cash-a za slučaj da kao kad je objavljen natječaj kada se moglo neočekino kupovati po 300 kn u nemalim količinama

http://www.vecernji.hr/gastro-i-putovanja/buzz-feed-11-razloga-zasto-odmah-morate-posjetiti-hrvatsku-927773

Naša mala zemlja ocijenjena je najljepšom zemljom u Europi. Evo zašto

Himr se sada trzi po slicnom price to book value kao i korf(0.75 vs 0.76).
S time da korf ima 2.5 puta nizi PE (7.68 vs. 19.61).

Ocito je trziste uracunalo u cijenu jako visok rast profitabilnosti himr nakon privatizacije, jer trenutno izgleda veoma precijenjeno naspram korf.

Korf je oduvijek najjeftiniji turista, to uopce nema potrebe komentirati. Ovdje dolazi prodaja. Sto mislite da bi se korf prodao po trzisnoj cijeni ili x2, x3?

kada je zadnji rok za prvi krug?

kada je zadnji rok za prvi krug?

iduci tjedan u srijedu, 26.03.2014. G. U 15,00 sati.

New Report

Close