HIMR (Imperial d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HIMR (Imperial d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

23.12.13

Todorić kupio 12 objekata u vlasništvu obitelji Gavrilović

“Konzum je na Rabu ušao u 12 prodajnih objekata plus jedno pripadajuće skladište i time je zapravo preuzeo trgovački lanac Merkur koji zapošljava stotinjak djelatnika. Do ove transakcije Merkur se nalazio u portfelju obitelji Gavrilović koja uz petrinjsku mesnu industriju u vlasništvu drži još i tvrtku Dinova-Diona.”

slučajno ili ne procijenite sami.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

nemogu ja bez teme aerodrom[emo_smijeh]

“Otvorilo bi nam se značajnije tržište najbogatije klijentele, gostiju što posjeduju vlastite zrakoplove”

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Otoci/Bitka-za-Kozji-vrh-Tko-ce-i-kojim-novcem-graditi-aerodrom-na-Rabu

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

u redu je kada se dvije strane ne slažu u pogledima.
Ali kda je jedna non stop na 10-15% ocjene (čak i kada za probu dodam 100-ku) onda vidim da netko jako druka protiv jedne strane i da to nije normalno nego u stilu ruske demokracije-ako nisam u pravu ima nas vise.
Pametni ce shvatiti o čemu pisem jer ne kuzim koga tolimko brine z atuđe mišljenje a da od toga nema direktne koristi …
Migra, imas 100-ke od sada iz cistog principa!

dakle jedna 100-ka i pet 0.
Naš “učo” ne spava!
A zanimljivo nitko iz komentatora topika nije online…. dakle neki drugi nikovi…netko koga jako zanima ali nema u komentarima.
O boze …

u redu je kada se dvije strane ne slažu u pogledima.
Ali kda je jedna non stop na 10-15% ocjene (čak i kada za probu dodam 100-ku) onda vidim da netko jako druka protiv jedne strane i da to nije normalno nego u stilu ruske demokracije-ako nisam u pravu ima nas vise.
Pametni ce shvatiti o čemu pisem jer ne kuzim koga tolimko brine z atuđe mišljenje a da od toga nema direktne koristi …
Migra, imas 100-ke od sada iz cistog principa!

sve istina i od mene 100 svaki put iz principa…

uskoro ćemo imat novog vlasnika-strateškog partnera
pa neće on doći sa marsa ili neke udaljene galaksije
bit će to najvjerojatnije netko od nedavno spomenutih a naravno da oni koji javno izražavaju zainteresiranost su još vjerojatniji novi vlasnici
istina da je lista je svakim danom sve duža pa i prognoza teža
ovo je win win situacija za sve osim za one koji još nisu kupili jer su kad je bio na 160 čekali na 100,kad je bio 200 ćekali na 160,sad kad je 240 ćekaju na 200,kad će biti na 300 ćekat će na 240 …
a kapital nerevalorizirane a kreativnim računovodstvom amortizacije umanjene imovine iznosi 530kn bez uračunate monopolne rente na cijeli otok

19.12.13 sam napisao
“ovo je win win situacija za sve osim za one koji još nisu kupili jer su kad je bio na 160 čekali na 100,kad je bio 200 ćekali na 160,sad kad je 240 ćekaju na 200,kad će biti na 300 ćekat će na 240”

danas dodajem na 350 će ćekat na 280 a na 400 će ćekat na 320….
više puta sam upozorio na povijesne podatke trgovanja ovom dionicom koja je u više navrata snažno rasla na malim volumenima “jer se investitori sentimentalno vežu za ovu dionicu”
jer su oduvijek znali da će doći jutro kada će biti objavljen početak privatizacije koji se je čekao 10-tak godina a svi su znali i da će doći i nerado su prodavali ovu dionicu.
nema više super jeftinog kupovanja od četvrtka na dalje može samo jeftino jer imovina(nerevalorizirana) iznosi 500kn zar to nije velika zarada za 2-3 mjeseca?
čak i da bude prodano po 400kn.ćekate da cijena padne?jako optimistično,po meni jako malo vjerojatno,viktoriji svakim danom ostaje manje za prodaju od onog što moraju prodat
dozvolili ste da vas oni koji nisu kupili uvjere da je 310 kn previše?
mnoge je to “zateklo” iako je najavljivano 10 godina. neki su kupili prije 10 ja sam kupio prije 5 a neki prije 2 mjeseca a neki nisu još i sad su jako nervozni jer sat kuca tik-tak neumoljivo
i kad nemogu argumentima obrušili se svom silinom glasačke mašinerije na nas koji smo kupili i godinama upozoravali da treba “ući dok je vrijeme”i da je odgađanje preriskantno
zašto se ne obrušite svojim ocjenama na one koji su vas uvjeravali do još prije koji mjesec da to nitko neće platiti više od “130-150kn”?njih častite sa 100-ticama[emo_palacg]
hvala kolegama na ocjenjivačkoj podršći ali preporučam da ne gubite vrijeme i energiju na to jer ono što mislim i želim napisati neće spriječiti nikakva ocjene,pa nismo mala djeca[emo_smijeh]
a zadrtim gubitnicima koji još ne shaćaju da im je današnja cijena još uvijek povoljna za ulaz s obzirom na kratko vrijeme kapitalizacije dobiti ostavite malo
radosti u njihovom”siromaštvu”

dakle jedna 100-ka i pet 0.
Naš "učo" ne spava!
A zanimljivo nitko iz komentatora topika nije online…. dakle neki drugi nikovi…netko koga jako zanima ali nema u komentarima.
O boze …

a 10-20% gubim zbog avatara … i to ne jako veseli
[emo_palacg]

viktorija istovarila “paketić” od 1264 kom
kočnica otpuštena,sad možemo dalje u osvajanje novih vrhova[emo_namigusa]

Riječ je o bivšem vojnom odmaralištu koji uključuje pet devastiranih hotela Grand, Kupari, Pelegrin, i Goričina I i II. Izbor investitora se očekuje do kraja mjeseca

http://www.24sata.hr/politika/milanovic-i-ministar-lorencin-ce-obici-odmaraliste-kupari-355948

Ne znam sto bih rekao.Imam oko 500 komada s prosjekom 180. Da budem iskren vise bi volio da imam par tisuca komada s prosjekom 220,a hebiga sta je tu je.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ne znam sto bih rekao.Imam oko 500 komada s prosjekom 180. Da budem iskren vise bi volio da imam par tisuca komada s prosjekom 220,a hebiga sta je tu je.

Dial M for Murder (1954.)
Warner Bros. Pictures
Režija Alfred Hitchcock

u hrvatskom prijevodu
nazovi viktoriju radi IMPERIALA
a sljedi u stilu režije Alfred Hitchcock[emo_cool]

4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/KD VICTORIA FOND (01914309442) 22.556 3,55
22.401 3,52
predpostavljam da se je još netko uključio u kočenje. ipak se to igra sa više računa. ali uzalud vam trud svirači ovo se zaustaviti neda.

SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/KD VICTORIA FOND (01914309442)
22.109 3,48
da vidimo za koji dan koliko su ovi istresli.

who dares, wins

New Report

Close