HGSP (HG Spot d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HGSP (HG Spot d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ali kupnje ne fali.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ali kupnje ne fali.

Banke! Sjećam se, tako su branili tečaj i na 60 kuna!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Vidiš kliring, svi nestali sa kupnje! 7-8 naloga od 1000-1500 kom. se jednostavno odjednom povuče sa kupnje kad ih netko razotkrije, pazite se ovdje momci!

P.S.Nemam HGSP, niti ga namjeravam kupovati u ovim okolnostima, ali malo pratim kako je dosadno na burzi!

Evo ih opet na kupnji, dobro je što i oni prate forum, hahaah!

Pratim i ja svašta. Što dosada radi od čovjeka, da se bar na forum vrate oni koji su spremali drva i baterije čekajući armagedon, to su bila vremena.. ah zima 2009. [rolleyes]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

ovo treba stjerati u stečaj, imovine skoro da nemaju, a dugovi ogromni! svi znaju da oni nemaju šanse opstati, ali gazde u bankama boje se otpisati još jedno promašeno ulaganje pa preljevaju iz šupljeg u prazno [bye]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Vidiš kliring, svi nestali sa kupnje! 7-8 naloga od 1000-1500 kom. se jednostavno odjednom povuče sa kupnje kad ih netko razotkrije, pazite se ovdje momci!

P.S.Nemam HGSP, niti ga namjeravam kupovati u ovim okolnostima, ali malo pratim kako je dosadno na burzi!

Evo ih opet na kupnji, dobro je što i oni prate forum, hahaah!

Kako bilo, netko je izložio na pristojnoj cijeni kupnju skoro 1,5% HG spota, da želi gurat druge krio bi se na 5. mjestu bida, ali postavio se na 1. mjesto. Predlažem da mu prodate, pa ćemo za 3 dana vidit tko je kupac.

Ha-ha-ha, evo ako mu nitko ne proda do 13.05 h maknit će se sa kupnje.

@compa

Ne vjerujem da želi kupiti, jer se tako ne kupuje. Ovako se drži cijena ili tjera kupce da kupe sa prodaje. No, ako je to neki njihov način održavanja likvidnosti ili prividne vrijednosti, eto ih tamo. Opet kažem, sjećam se kad su to radili na 60 kuna, a iako im je top10 prodavao i izlazio sa dosta velim količinama tada, kupac se nije pojavljivao u top10, što znači da muljave sa više računa!?

@compa

Ne vjerujem da želi kupiti, jer se tako ne kupuje. Ovako se drži cijena ili tjera kupce da kupe sa prodaje. No, ako je to neki njihov način održavanja likvidnosti ili prividne vrijednosti, eto ih tamo. Opet kažem, sjećam se kad su to radili na 60 kuna, a iako im je top10 prodavao i izlazio sa dosta velim količinama tada, kupac se nije pojavljivao u top10, što znači da muljave sa više računa!?

Kažem ti, previsoko i dugo drži nalog da bi to bilo držanje cijene. Priča bi ti držala vodu da ima prodaje, ali je nema. I ne moraš me krcat jedinicama, ako se ne slažeš.

Ma, briga me, ali iz iskustva na ovoj dionici znam šta govorim. Ja ti ne dajem jedinice, znaš kako to ide na forumu. Kad pišeš pozitivno na temi dobijaš jedinice, a kad pišeš negativno onda 100-tke. Vidiš mene ovdje, same 100-tke, dižem si prosjek, hahaha. Nevjerovatno kako netko hrani ego sa takvim stvarima!?

Hmmm,vijesti ohrabrujuće,a promet jućer velikih 426 komada…oderani ljudi do gole kože,pa i na hladno pušu…Baš me zanima kak to bude danas izgledalo.

Mrtvilo je ovih dana…

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

New Report

Close